Αυτήν τη στιγμή βλέπετε το duckriders.gr σαν επισκέπτης.Αν έχετε λογαριασμό,κάντε την σύνδεση σας εδώ για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του.Αν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό,μπορείτε να εγγραφείτε τώρα εδώ!
Duckriders.gr
Αυτήν τη στιγμή βλέπετε το duckriders.gr σαν επισκέπτης.Αν έχετε λογαριασμό,κάντε την σύνδεση σας εδώ για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του.Αν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό,μπορείτε να εγγραφείτε τώρα εδώ!
Duckriders.gr
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Το πρώτο επίσημο ελληνικό φόρουμ αποκλειστικά για τους duckriders!!
και ενα τραγουδι που μου αρεσει αυτην την περιοδο,ειναι αυτο!
Daytonass
Ονομα : Γιάννης Τόπος : Λάρισα Ηλικία : 30 Μηχανη : Daytona Sprinter 130cc Αριθμός μηνυμάτων : 67
Θέμα: Απ: Απο μουσικη πως παμε? Δευ 27 Δεκ 2010, 06:53
Εδω και 1 εβδομαδα εχω κολλησει με αυτο
Strogylofanareas!!!! Moderator
Ονομα : Ηλιας Τόπος : Ακρατα Ηλικία : 28 Μηχανη : Honda C50 (Στρογγυλοφαναρο) 72cc Αριθμός μηνυμάτων : 1215
Θέμα: Απ: Απο μουσικη πως παμε? Δευ 27 Δεκ 2010, 07:42
Φιλε Φραγκο παρολο που εισαι ενα κλαπμοσκυλο και μισο (ουστ) πολυ καλο θεμα....
εγω ακουω μουσικη Hip-Hop... κυριος την ελληνικη σκηνη... συγκροτιματα οπως βορια Αστερια, ladose, ψυχοδραμα,Bong Da City και αλλα που δεν μου ερχονται τωρα.... και φυσικα τους mc's... οπως τον Ραψωδο Φιλολογο, Μικρο Κλεφτη, detro, Κριτη, dogmather, inka, tsaki vs, mani. styl mo, zinon, και δεν τελιωνει... ο λογος που μου αρεσει αυτη η μουσικη... ειναι κυριος ο ρυθμος... η χαλαροτητα... ετσι αυτο το συνοθηλευμα που στο τελος καταληγει σε εναν ηχο υπεροχο στα αυτια μου.... φτανει με τα λογια ομως... απολαυστε....
και τελικα αν εχεται την απορια ΓΙΑΤΙ HIP-HOP??? μεσα απο αυτο το κομματι θα λαβεται τις απαντησεις σας...
Θέμα: Απ: Απο μουσικη πως παμε? Δευ 27 Δεκ 2010, 11:47
Strogylofanareas!!!! έγραψε:
Φιλε Φραγκο παρολο που εισαι ενα κλαπμοσκυλο και μισο (ουστ) πολυ καλο θεμα....
εγω ακουω μουσικη Hip-Hop... κυριος την ελληνικη σκηνη... συγκροτιματα οπως βορια Αστερια, ladose, ψυχοδραμα,Bong Da City και αλλα που δεν μου ερχονται τωρα.... και φυσικα τους mc's... οπως τον Ραψωδο Φιλολογο, Μικρο Κλεφτη, detro, Κριτη, dogmather, inka, tsaki vs, mani. styl mo, zinon, και δεν τελιωνει... ο λογος που μου αρεσει αυτη η μουσικη... ειναι κυριος ο ρυθμος... η χαλαροτητα... ετσι αυτο το συνοθηλευμα που στο τελος καταληγει σε εναν ηχο υπεροχο στα αυτια μου.... φτανει με τα λογια ομως... απολαυστε....
και τελικα αν εχεται την απορια ΓΙΑΤΙ HIP-HOP??? μεσα απο αυτο το κομματι θα λαβεται τις απαντησεις σας...