Αυτήν τη στιγμή βλέπετε το duckriders.gr σαν επισκέπτης.Αν έχετε λογαριασμό,κάντε την σύνδεση σας εδώ για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του.Αν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό,μπορείτε να εγγραφείτε τώρα εδώ!
Duckriders.gr
Αυτήν τη στιγμή βλέπετε το duckriders.gr σαν επισκέπτης.Αν έχετε λογαριασμό,κάντε την σύνδεση σας εδώ για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του.Αν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό,μπορείτε να εγγραφείτε τώρα εδώ!
Duckriders.gr
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Το πρώτο επίσημο ελληνικό φόρουμ αποκλειστικά για τους duckriders!!
Αυτο ειναι ενα δικο μου βιντεο αφιερωμενο στον μπομπο μου!χεχεχε!
Strogylofanareas!!!! Moderator
Ονομα : Ηλιας Τόπος : Ακρατα Ηλικία : 28 Μηχανη : Honda C50 (Στρογγυλοφαναρο) 72cc Αριθμός μηνυμάτων : 1215
Θέμα: Απ: Το video μου! Δευ 27 Δεκ 2010, 09:36
εργαλειο εργαλειοοοο ρεεεε χαρτι.. η harley των παπιων εεε
Duckrider Admin
Ονομα : Δημητρης Τόπος : Νικαια Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 685
Θέμα: Απ: Το video μου! Δευ 27 Δεκ 2010, 09:57
Κούκλα το έχεις!!!!
???????? Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Το video μου! Δευ 27 Δεκ 2010, 09:59
Ευχαριστω παιδια!
fragos Baby ducker
Ονομα : Φραγκισκος Τόπος : KΕΡΚΥΡΑ! Ηλικία : 29 Μηχανη : daytona sprinter 125cc και vespa vespino 130cc Αριθμός μηνυμάτων : 191
Θέμα: Απ: Το video μου! Δευ 27 Δεκ 2010, 11:40
σενιο το εχεις!!!
???????? Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Το video μου! Πεμ 30 Δεκ 2010, 05:35
αλλο ενα βιντεακι παιδια
Duckrider Admin
Ονομα : Δημητρης Τόπος : Νικαια Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 685
Θέμα: Απ: Το video μου! Πεμ 30 Δεκ 2010, 09:19
Με το δεύτερο βιντεάκι σου,πιο πολυ τον δρομο βλέπουμε παρά εσένα.
Ονομα : Ηλιας Τόπος : Ακρατα Ηλικία : 28 Μηχανη : Honda C50 (Στρογγυλοφαναρο) 72cc Αριθμός μηνυμάτων : 1215
Θέμα: Απ: Το video μου! Πεμ 30 Δεκ 2010, 09:27
μμμμ δικιο εχει ο Δημητρης ρε... να σου πω... το πιεζεις πολυ... ακομα το στρωνεις φιλε..
Θέμα: Απ: Το video μου! Πεμ 30 Δεκ 2010, 09:32
χαχαχαχαχαχαχαχα Δημητρη εχεις απολυτο δικιο... πηγενε για την μπαλακλαβα,,, βεβαια τωρα το αλλα3α οκ... χεχε
???????? Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Το video μου! Πεμ 30 Δεκ 2010, 10:42
Strogylofanareas!!!! έγραψε:
χαχαχαχαχαχαχαχα Δημητρη εχεις απολυτο δικιο... πηγενε για την μπαλακλαβα,,, βεβαια τωρα το αλλα3α οκ... χεχε
που κολλαει αυτο;
???????? Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Το video μου! Πεμ 30 Δεκ 2010, 10:43
μμμμ δικιο εχει ο Δημητρης ρε... να σου πω... το πιεζεις πολυ... ακομα το στρωνεις φιλε..
πιστεψεμε ξερω τι κανω
???????? Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Το video μου! Πεμ 30 Δεκ 2010, 10:43
duckrider έγραψε:
Με το δεύτερο βιντεάκι σου,πιο πολυ τον δρομο βλέπουμε παρά εσένα.
τι να κανουμε; δεν ειμαι και κανας καμερα μαν..
Θέμα: Απ: Το video μου! Πεμ 30 Δεκ 2010, 11:21
Papiovios έγραψε:
πιστεψεμε ξερω τι κανω
τι καμεις?
fragos Baby ducker
Ονομα : Φραγκισκος Τόπος : KΕΡΚΥΡΑ! Ηλικία : 29 Μηχανη : daytona sprinter 125cc και vespa vespino 130cc Αριθμός μηνυμάτων : 191
Θέμα: Απ: Το video μου! Πεμ 30 Δεκ 2010, 12:29
τις ταχυτητες της βαζεις λιγο καρφοτες η μου φαινεται?
Θέμα: Απ: Το video μου! Πεμ 30 Δεκ 2010, 13:04
χαχαχαχαχαχα κολπο ειναι ρε.... Εχω που στο λεω τοσο καιρο ρε Αχιλλεα για δε μ'ακους πουλακι'μ?...
fragos Baby ducker
Θέμα: Απ: Το video μου! Πεμ 30 Δεκ 2010, 13:46
επισης να πω(οπως λεει και ο strogylofanareas )αν ειναι ακομα σε στρωσιμο και το σκιζεις ετσι τον πρωτο μηνα θα καει φουλ λαδια!
στο λεω απο προσωπικη πειρα γιατι και εγω αυτην την μ@λ@κια εκανα στο παλιο μου το 50αρι το μοτερ και μου εκαιγε λαδια !
???????? Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Το video μου! Πεμ 30 Δεκ 2010, 23:18
Papiovios έγραψε:
πιστεψεμε ξερω τι κανω
τι καμεις?
λιακο αμα δεν ξερεις τι κανω καλυτερα να μην βγαζεις μονος σου συμπερασματα γιατι το ξερουμε εχεις μια ταση να θελεις να κανεις τον εξυπνο αλλα καλυτερα να κρατιεσαι λιγο
Στο βιντεο απλα το ξεσκισα λιγο γιατι το να καθεσαι μισι ωρα με μισο γκαζι την ημερα σε κανει καποια στιγμη να θελεις να του δωσεις μια..
???????? Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Το video μου! Πεμ 30 Δεκ 2010, 23:20
χαχαχαχαχαχα κολπο ειναι ρε.... Εχω που στο λεω τοσο καιρο ρε Αχιλλεα για δε μ'ακους πουλακι'μ?...
τι λες;
???????? Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Το video μου! Πεμ 30 Δεκ 2010, 23:20
fragos έγραψε:
τις ταχυτητες της βαζεις λιγο καρφοτες η μου φαινεται?
δεν σου φαινεται
Θέμα: Απ: Το video μου! Πεμ 30 Δεκ 2010, 23:41
???????? Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Το video μου! Πεμ 30 Δεκ 2010, 23:43
τι να καταλαβω με αυτο;
nicole
Αριθμός μηνυμάτων : 10
Θέμα: Απ: Το video μου! Παρ 31 Δεκ 2010, 00:53
πολυ ομορφο το εχεις.....
???????? Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Το video μου! Παρ 31 Δεκ 2010, 00:57
ευχαριστω πλ
zedakias
Ονομα : zedakias Τόπος : 8essaloniki Ηλικία : 31 Μηχανη : yamaha z Αριθμός μηνυμάτων : 81
Θέμα: Απ: Το video μου! Παρ 31 Δεκ 2010, 05:05
Μην σ πεταχτει καμια βαλβιδα στο κεφαλι φιλε...χαλαρα ακομα στρωνεις...