| Γεια σας παιδια...Νιτρο σε z?? | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
zedakias
Ονομα : zedakias Τόπος : 8essaloniki Ηλικία : 31 Μηχανη : yamaha z Αριθμός μηνυμάτων : 81
| Θέμα: Γεια σας παιδια...Νιτρο σε z?? Πεμ 30 Δεκ 2010, 22:54 | |
| Ειμαι καινουργιος εδω...και δεν 3ερω τα κατατοπια...8ελω να κανω μια ερωτηση στον stroggylofanarea μιας και βλεπω οτι ασχοληται με παπια σε μηχανικα 8εματα παντα...εχω ενα z το οποιο το εχω φτασει 135 κυβικα...πριν λιγο καιρο αγορασα μια μπουκαλα μισοαδεια με νιτρο...η ερωτηση μου ειναι..αν πρεπει να το συνδεσω απευ8ειας στο καρμπιλατερ η κατι αλλο..??
| |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| |
| |
zedakias
Ονομα : zedakias Τόπος : 8essaloniki Ηλικία : 31 Μηχανη : yamaha z Αριθμός μηνυμάτων : 81
| Θέμα: Απ: Γεια σας παιδια...Νιτρο σε z?? Πεμ 30 Δεκ 2010, 23:30 | |
| τελως παντον στο chat πως μιλαμε..? | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Γεια σας παιδια...Νιτρο σε z?? Πεμ 30 Δεκ 2010, 23:37 | |
| το chat ειναι εδω [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] και για να μιλησεις πρεπει να πατησεις "Συνδεση" Αν και τωρα δεν πρεπει να ειναι και κανεις μεσα... |
|
| |
lef50
Ονομα : Λευτερης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 63 Μηχανη : daelim Αριθμός μηνυμάτων : 82
| Θέμα: Απ: Γεια σας παιδια...Νιτρο σε z?? Πεμ 30 Δεκ 2010, 23:44 | |
| | |
|
| |
Duckrider Admin
Ονομα : Δημητρης Τόπος : Νικαια Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 685
| Θέμα: Απ: Γεια σας παιδια...Νιτρο σε z?? Πεμ 30 Δεκ 2010, 23:55 | |
| - zedakias έγραψε:
- Ειμαι καινουργιος εδω...και δεν 3ερω τα κατατοπια...8ελω να κανω μια ερωτηση στον stroggylofanarea μιας και βλεπω οτι ασχοληται με παπια σε μηχανικα 8εματα παντα...εχω ενα z το οποιο το εχω φτασει 135 κυβικα...πριν λιγο καιρο αγορασα μια μπουκαλα μισοαδεια με νιτρο...η ερωτηση μου ειναι..αν πρεπει να το συνδεσω απευ8ειας στο καρμπιλατερ η κατι αλλο..??
Γεια σου φιλε zedakia. Καλος ήρθες στην παρεα μας!!! Πες μας κατι για σενα στο "ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ" για να σε καλοσορισουμε!!!! | |
|
| |
Duckrider Admin
| Θέμα: Απ: Γεια σας παιδια...Νιτρο σε z?? Πεμ 30 Δεκ 2010, 23:57 | |
| | |
|
| |
lef50
Ονομα : Λευτερης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 63 Μηχανη : daelim Αριθμός μηνυμάτων : 82
| Θέμα: Απ: Γεια σας παιδια...Νιτρο σε z?? Παρ 31 Δεκ 2010, 00:07 | |
| ειναι σετ ολοκληρο ,το χρησιμοποιουνε για κοντρες διαβασα κατι για 140 χλμ σουζες κτλ προσοχη παιδια οποιος παρει το ρισκο να το κανει (δεν το συνιστω) οπωσδηποτε σε ερημο μερος και κρανος μποτες μπουφαν με προστατευτικα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] | |
|
| |
zedakias
| Θέμα: Απ: Γεια σας παιδια...Νιτρο σε z?? Παρ 31 Δεκ 2010, 04:27 | |
| lef το κρανος και τα προστατευτικα ενοουνται....δεν ειναι 8εμα...κ εγω δεν 8α τ κανω κα8ημερινη χρηση φυσικα...γτ στο τελος 8α μεινω με ενα μοτερ στο χερι....μονο για καμια πλακιτσα.....τπτ αλλο.. | |
|
| |
Γλάρος Junior ducker
Ονομα : kammeni flatza Τόπος : AIGALEOU AVENUE Ηλικία : 31 Μηχανη : ΗΟΝDA C50 100cc Αριθμός μηνυμάτων : 666
| Θέμα: Απ: Γεια σας παιδια...Νιτρο σε z?? Παρ 31 Δεκ 2010, 04:46 | |
| ρε φιλε ενα κιτ ειναι..το παιρνεις με την μπουκαλα και το συνδεεις με το καρμπιρατερ..μην νομιζεις οτι ειναι τπτ το δυσκολο | |
|
| |
Duckrider Admin
| Θέμα: Απ: Γεια σας παιδια...Νιτρο σε z?? Παρ 31 Δεκ 2010, 04:49 | |
| Ειναι ακριβό αυτο?
Ποσο κοστίζει? | |
|
| |
Γλάρος Junior ducker
Ονομα : kammeni flatza Τόπος : AIGALEOU AVENUE Ηλικία : 31 Μηχανη : ΗΟΝDA C50 100cc Αριθμός μηνυμάτων : 666
| Θέμα: Απ: Γεια σας παιδια...Νιτρο σε z?? Παρ 31 Δεκ 2010, 04:50 | |
| 100-110 € καπου εκει παιζει | |
|
| |
zedakias
| Θέμα: Απ: Γεια σας παιδια...Νιτρο σε z?? Παρ 31 Δεκ 2010, 04:50 | |
| φυσικα και δεν ειναι δυσκολο....ενα σωληνακι ειναι...τ ρωταω απλα γτ ειχαμε βαλει παλια σε αμα3ι και εκει...ναι ηταν δυσκολο..τωρα τ παπι..να πα8ει κ τπτ το βαφω μπλε και τ φουνταρω στην 8αλασσα... | |
|
| |
Γλάρος Junior ducker
| Θέμα: Απ: Γεια σας παιδια...Νιτρο σε z?? Παρ 31 Δεκ 2010, 04:57 | |
| το πιο πιθανο μετα την χρήση του να θελεις κυλινδρομπιστονα... παρε νιτρομεθανολη και ριχτην στο ντεποζιτο μεσα xD | |
|
| |
zedakias
| Θέμα: Απ: Γεια σας παιδια...Νιτρο σε z?? Παρ 31 Δεκ 2010, 05:01 | |
| για να κανει καμια τρυπα το πιστονι ε..??.. ειπαμε να μαλακιστουμε οχι και τοσο ομως.... | |
|
| |
spirosxai
Αριθμός μηνυμάτων : 2
| Θέμα: Απ: Γεια σας παιδια...Νιτρο σε z?? Παρ 17 Μάης 2013, 11:16 | |
| [quote="zedakias"]Ειμαι καινουργιος εδω...και δεν 3ερω τα κατατοπια...8ελω να κανω μια ερωτηση στον stroggylofanarea μιας και βλεπω οτι ασχοληται με παπια σε μηχανικα 8εματα παντα...εχω ενα z το οποιο το εχω φτασει 135 κυβικα...πριν λιγο καιρο αγορασα μια μπουκαλα μισοαδεια με νιτρο...η ερωτηση μου ειναι..αν πρεπει να το συνδεσω απευ8ειας στο καρμπιλατερ η κατι αλλο..??
kita file ego exo ena bobo 90cc tou exo vali nitroke dulevi roloi alla theli rithmisma sta bek tou nos ke to karbilater na exi plousio migma venzinis dil rithmisma gia telikes paraligo na to 3exaso to bek anigis tripa ke to vazis stin filtroxoani(ean ine igru tipou) .PROSOXI THELI NA VALIS PSIXRO BUZI INE ΔISEVRESTO KE PANAKRIVO KANI APO 7 EOS 15 EURO i buzi takegawa an den vris kalou kakou prin pas na to ani3is pare kana dio ftiniarika me 2-3 euro | |
|
| |
spirosxai
Αριθμός μηνυμάτων : 2
| Θέμα: Απ: Γεια σας παιδια...Νιτρο σε z?? Παρ 17 Μάης 2013, 11:17 | |
| re tourbo e3atmisis oxi ilektriko gia papi pou boro na vro? | |
|
| |
cryptonx
Αριθμός μηνυμάτων : 1
| Θέμα: μηπως μπορεισ να μου πεισ που μπορω να αγορασω μια μπουκαλα με νιτρο? Δευ 24 Φεβ 2014, 09:40 | |
| - zedakias έγραψε:
- Ειμαι καινουργιος εδω...και δεν 3ερω τα κατατοπια...8ελω να κανω μια ερωτηση στον stroggylofanarea μιας και βλεπω οτι ασχοληται με παπια σε μηχανικα 8εματα παντα...εχω ενα z το οποιο το εχω φτασει 135 κυβικα...πριν λιγο καιρο αγορασα μια μπουκαλα μισοαδεια με νιτρο...η ερωτηση μου ειναι..αν πρεπει να το συνδεσω απευ8ειας στο καρμπιλατερ η κατι αλλο..??
| |
|
| |
| Γεια σας παιδια...Νιτρο σε z?? | |
|