Duckriders.gr
Φράχτες στα σύνορα  Logo2511
Αυτήν τη στιγμή βλέπετε το duckriders.gr σαν επισκέπτης.Αν έχετε λογαριασμό,κάντε την σύνδεση σας εδώ για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του.Αν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό,μπορείτε να εγγραφείτε τώρα εδώ!
Duckriders.gr
Φράχτες στα σύνορα  Logo2511
Αυτήν τη στιγμή βλέπετε το duckriders.gr σαν επισκέπτης.Αν έχετε λογαριασμό,κάντε την σύνδεση σας εδώ για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του.Αν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό,μπορείτε να εγγραφείτε τώρα εδώ!
Duckriders.gr
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Το πρώτο επίσημο ελληνικό φόρουμ αποκλειστικά για τους duckriders!!

ΠόρταλΦόρουμΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση

Φράχτες στα σύνορα

Πήγαινε κάτω 
3 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Duckrider
Admin
Admin
Duckrider

Άντρας Ονομα : Δημητρης
Τόπος : Νικαια
Αριθμός μηνυμάτων : 685

Φράχτες στα σύνορα  Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Φράχτες στα σύνορα    Φράχτες στα σύνορα  Icon_minitimeΣαβ 01 Ιαν 2011, 20:49

Την ανέγερση φράχτη για την αποτροπή εισόδου μεταναστών σχεδιάζει η κυβέρνηση

Την κατασκευή φράχτη στον Έβρο, για να εμποδίζει την εισροή μεταναστών, σχεδιάζει η κυβέρνηση, όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις του κ. Παπουτσή, περίπου 200 με 250 μετανάστες περνούν καθημερινά τον Έβρο, αναζητώντας μια καλύτερη τύχη στην Ευρώπη.

Μέσα στο πρώτο εννεάμηνο του 2010, ο αριθμός των μεταναστών που συνελήφθησαν να διασχίζουν τα χερσαία ελληνοτουρκικά σύνορα αυξήθηκε κατά 372%.

Συγκεκριμένα, ανήλθαν σε 31.219, αντί 6.615 την αντίστοιχη περυσινή περίοδο. Η δραματική αύξηση αποδίδεται στην καλύτερη φύλαξη των θαλασσίων συνόρων από την ευρωπαϊκή δύναμη Frontex.

Ο κ. Παπουτσής, ανέφερε ότι «η ελληνική κοινωνία έχει ξεπεράσει τα όριά της όσον αφορά στη δυνατότητα υποδοχής παράνομων μεταναστών. Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλο. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι στη χώρα μας θα παραμείνουν μόνο εκείνοι οι μετανάστες που έχουν δικαίωμα διεθνούς προστασίας ή δικαίωμα ασύλου.

» Παράλληλα, θα δώσουμε ένα αποφασιστικό χτύπημα στα δίκτυα διακίνησης των μεταναστών που εμπορεύονται τους ανθρώπους και την ελπίδα τους για μια καλύτερη ζωή. Η κυβέρνηση του Παπανδρέου έχει ισχυρή πολιτική βούληση.»

Πηγη:[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

Φράχτες στα σύνορα  405795 Φράχτες στα σύνορα  405795 Φράχτες στα σύνορα  405795

Μέχρι που θα φτάσει η βλακεία αυτών που μας κυβερνούν και μέχρι που θα φτάσει η δικιά μας βλακεία που τους εκλέγουμε. Φράχτες στα σύνορα  210688 Φράχτες στα σύνορα  194500

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
https://duckriders.forumgreek.com
zedakias

Άντρας Ονομα : zedakias
Τόπος : 8essaloniki
Μηχανη : yamaha z
Αριθμός μηνυμάτων : 81

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φράχτες στα σύνορα    Φράχτες στα σύνορα  Icon_minitimeΚυρ 02 Ιαν 2011, 03:22

Ελα ντε...που 8α φτασει αυτη η μ@#!$α των κυβερνησεων....οι αλλοδαποι ερχοντε στην Ελλαδα για ενα καλυτερο μελλον με ορε3η να δουλε4ουν για να συντηρισουν τις οικογενειες τους...και εμεις τους το απαγορευουμε....3εφτιλα....οι τεμπελιδες οι Ελληνες..(βαζω και τον εαυτο μου μεσα) γτ ολοι ετς ειμαστε...ουτε π δουλευουμε...ολα τα σπιτια μας αλλοδαποι τα εφτια3αν...εγω ειμαι μαζι τους και μπραβο τους..πρεπει να μαζευτουμε και να παμε κα4ουμε την Βουλη με ολους τους μ@!$#κες μεσα.... Twisted Evil
Strogylofanareas!!!!
Moderator
Moderator
Strogylofanareas!!!!

Άντρας Ονομα : Ηλιας
Τόπος : Ακρατα
Μηχανη : Honda C50 (Στρογγυλοφαναρο) 72cc
Αριθμός μηνυμάτων : 1215

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Φράχτες στα σύνορα    Φράχτες στα σύνορα  Icon_minitimeΔευ 03 Ιαν 2011, 01:23

zedakias έγραψε:
Ελα ντε...που 8α φτασει αυτη η μ@#!$α των κυβερνησεων....οι αλλοδαποι ερχοντε στην Ελλαδα για ενα καλυτερο μελλον με ορε3η να δουλε4ουν για να συντηρισουν τις οικογενειες τους...και εμεις τους το απαγορευουμε....3εφτιλα....οι τεμπελιδες οι Ελληνες..(βαζω και τον εαυτο μου μεσα) γτ ολοι ετς ειμαστε...ουτε π δουλευουμε...ολα τα σπιτια μας αλλοδαποι τα εφτια3αν...εγω ειμαι μαζι τους και μπραβο τους..πρεπει να μαζευτουμε και να παμε κα4ουμε την Βουλη με ολους τους μ@!$#κες μεσα.... Twisted Evil
Φράχτες στα σύνορα  313712 τα ειπες ολα φιλε.
https://www.youtube.com/user/RCDevelopments1?feature=mhum

Φράχτες στα σύνορα
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Duckriders.gr :: Καφενείο :: Περι ανέμων και υδάτων-
Μετάβαση σε:  
.
Copyright © 2010-2012, duckriders.gr
Δωρεάν forum σε punBB | Bikes | Associations (Motos) | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις