| Λασκάρισμα κεφαλής. | |
|
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Duckrider Admin
Ονομα : Δημητρης Τόπος : Νικαια Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 685
| Θέμα: Απ: Λασκάρισμα κεφαλής. Τετ 12 Ιαν 2011, 09:31 | |
| Η συμπίεση είναι πάρα πολυ καλή,και το χρόνισμα είναι κανονικά στα σημάδια του. Το μόνο που βγήκε ηταν η κεφαλή,αλλάχτηκε μια φλάτζα καυσεως και ξαναμπήκε. | |
|
| |
lef50
Ονομα : Λευτερης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 63 Μηχανη : daelim Αριθμός μηνυμάτων : 82
| Θέμα: Απ: Λασκάρισμα κεφαλής. Τετ 12 Ιαν 2011, 09:48 | |
| να σκεφτω οτι μπηκε η ιδια σε παχος καυσεως πιο χοντρη φλαντζα αλλαζει την σχεση συμπιεσης η ειναι μαπα η φλαντζα και χανει απο καινουργια | |
|
| |
Duckrider Admin
| Θέμα: Απ: Λασκάρισμα κεφαλής. Τετ 12 Ιαν 2011, 10:09 | |
| Η φλάτζα καύσεως που μπήκε μπορώ να πω οτι ηταν και πιο λεπτη απο τη μαμα (1 mm πάχος έχει) και μεταλλικη ολοκληρη.Τωρα για την συμπίεση,εγώ την βλέπω στην μανιβέλα οτι έχει πολύ.Δεν έχω συμπιεσόμετρο να την μετρήσω. | |
|
| |
Astrea53
Μηχανη : Dv Αριθμός μηνυμάτων : 39
| Θέμα: Απ: Λασκάρισμα κεφαλής. Πεμ 13 Ιαν 2011, 11:12 | |
| Καλυτερα να εβαζες περμανιτη και οχι μεταλλικη...η μανισια του ηταν μεταλλικη? αν ναι τοτε καλα εκανες αν οχι πιθανον να φταιει αυτο..τωρα αν το μηχανακι ειναι σαν να το κραταει καποιος... περιεργο.. τροφοδοσια καλη εχεις? εχεις τσεκαρει μπουζι - καρμπ? να πηγενεις φρεναριστος λιγο δυσκολο.. Καμια διαροη μηπως παρατιρισες? | |
|
| |
Duckrider Admin
| Θέμα: Απ: Λασκάρισμα κεφαλής. Πεμ 13 Ιαν 2011, 12:03 | |
| Οχι η μανίσια φλάτζα ηταν απο περμανιτη και οχι μεταλλική.Φρεναριστο δεν πάει σίγουρα το έχω τσεκάρει,μπουζί φοράει καινούριο και καμία διαροη,ούτε σταγόνα. Εγώ απ' οτι φαντάζομαι πρέπει να είναι θέμα τροφοδοσία μιας και το ανέφερες.Πρέπει να είναι θέμα καρμπυρατέρ. Ασε να το τσεκάρω και αυτό και βλέπουμε. | |
|
| |
Mamatos
Αριθμός μηνυμάτων : 29
| Θέμα: Απ: Λασκάρισμα κεφαλής. Πεμ 13 Ιαν 2011, 18:39 | |
| Τσεκαρε φιλτρο αερα αν εχεις παπα μηπως εχει βουλωσει. Τσεκαρε τροχους μηπως κολαει καμια δαγκανα κ φρεναρει τον τροχο (ετυχε σε εμενα). Δες το διακενο του μπουζι. Αν ξαναχανει απο τη φλατζα που αλαξες θα αφησει σημαδι. | |
|
| |
Duckrider Admin
| Θέμα: Απ: Λασκάρισμα κεφαλής. Παρ 14 Ιαν 2011, 00:31 | |
| ΤΟ ΒΡΗΚΑ!!!!!!!!!!!!!! Λοιπόν να σας πω και εσας τί ήτανε εαν σας τύχει να το ξέρετε. Εχω βάλει μια εξάτμιση στη πάπια.Οταν αγόρασα την εξάτμιση αυτή,μου είχαν δώσει και μια τάπα αν ήθελα να τη έβαζα για να μην κάνει πολύ θόρυβο.Εγώ την έβαλα.Με τις βροχές,έμπαινε νερό μέσα στην εξάτμιση,με αποτέλεσμα να πιάσουν σκουριά οι τρυπούλες της τάπας και να βουλώσει.Ετσι δεν μπορούσε να φύγει το καυσαέριο και να πηγαίνει η πάπια μπουκομένη. | |
|
| |
Astrea53
Μηχανη : Dv Αριθμός μηνυμάτων : 39
| Θέμα: Απ: Λασκάρισμα κεφαλής. Παρ 14 Ιαν 2011, 00:34 | |
| Οχι ρε φιλε...πωπω..δν καταλαβες τιποτα απο τον θορυβο που (δεν) εκανε? Τελος παντων παλι καλα που δεν μπικες στην διαδικασια λυσιματος δεσιματος κεφαλης.. | |
|
| |
Duckrider Admin
| Θέμα: Απ: Λασκάρισμα κεφαλής. Παρ 14 Ιαν 2011, 04:24 | |
| - Astrea53 έγραψε:
- Οχι ρε φιλε...πωπω..δν καταλαβες τιποτα απο τον θορυβο που (δεν) εκανε? Τελος παντων παλι καλα που δεν μπικες στην διαδικασια λυσιματος δεσιματος κεφαλης..
Ναί,πάλι καλά που δεν ξεκίνησα να το ξαναλύνω. Και μην νομίζεις,αναλαμπή μου ήρθε και το τσεκάρισα και το βρήκα. Πάντως τέλος καλό,όλα καλά. Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας και τις προτάσεις σας. | |
|
| |
Γλάρος Junior ducker
Ονομα : kammeni flatza Τόπος : AIGALEOU AVENUE Ηλικία : 31 Μηχανη : ΗΟΝDA C50 100cc Αριθμός μηνυμάτων : 666
| Θέμα: Απ: Λασκάρισμα κεφαλής. Παρ 14 Ιαν 2011, 10:53 | |
| καποιες φωρες απο αλλου το περιμενενεις και απο αλλου σου ερχεται..μονο που δεν ειναι ολλοι τυχεροι σαν και σενα... | |
|
| |
| Λασκάρισμα κεφαλής. | |
|