| Παρατηρησεις-σχόλια | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Duckrider Admin
Ονομα : Δημητρης Τόπος : Νικαια Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 685
| Θέμα: Παρατηρησεις-σχόλια Τετ 12 Ιαν 2011, 05:10 | |
| Ανοίξα αυτο το θέμα με σκοπό την βελτίωση του φόρουμ.
Θέλω να πείτε τι νομίζετε κατα την γνώμη σας οτι δεν είναι καλό στο φόρουμ και πρέπει να αλλαξει ή τί λείπει και πρέπει να προστεθεί.
Όλες οι γνώμες ευπρόσδεκτες. | |
|
| |
Mamatos
Αριθμός μηνυμάτων : 29
| Θέμα: Απ: Παρατηρησεις-σχόλια Κυρ 06 Φεβ 2011, 06:11 | |
| Μπαινοντας στο FORUM εχει τις επιλογες Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας Αναπάντητες δημοσιεύσεις
Γινετε να μπει μια επιπλεον επιλογη που να δειχνει ολα τα ποστ που εχουν γινει με χρονικη σειρα ωστε να μην τα ψαχνουμε στις κατηγοριες, ασχετα με το αν εχουν γραφτει απο την τελευταια μας επισκεψη?
| |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Παρατηρησεις-σχόλια Κυρ 06 Φεβ 2011, 06:16 | |
| |
|
| |
Mamatos
Αριθμός μηνυμάτων : 29
| Θέμα: Απ: Παρατηρησεις-σχόλια Κυρ 06 Φεβ 2011, 06:25 | |
| Ok. Δεν το ειχα προσεξει. | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Παρατηρησεις-σχόλια Κυρ 06 Φεβ 2011, 06:59 | |
| |
|
| |
zozefina Baby ducker
Ονομα : charalambos Τόπος : akrata Ηλικία : 28 Μηχανη : Aprilia Tuono Αριθμός μηνυμάτων : 456
| Θέμα: Απ: Παρατηρησεις-σχόλια Δευ 07 Φεβ 2011, 09:37 | |
| Ντα3η το φορουν μαμαει..αλλα 8α μπορουσες να βαλεις κοντερακια για τα ποστ του καθενως...το ειχαμε βαλει σε ενα παλιοτερο site και ηταν πολυ ωραιο...λεω εγω... | |
|
| |
Duckrider Admin
| Θέμα: Απ: Παρατηρησεις-σχόλια Δευ 07 Φεβ 2011, 20:41 | |
| Για να καταλάβω.Τι εννοειτε κοντεράκια για ποστ?Κάτι τέτοιο υπάρχει διπλα απο κάθε σας ποστ που γράφει ποσα ποστ έχετε κάνει.Αυτό εννοείτε ή κάτι άλλο? | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Παρατηρησεις-σχόλια Τρι 08 Φεβ 2011, 00:59 | |
| ενοει ενα κοντερακι που να υπαρχει κατω απο το αβαταρ ή καπου εκει τελος παντων. Γινεται κατι τετοιο; (γιατι δεν το νομιζω ) |
|
| |
SNORLAX2
Ονομα : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΖΩΓΡΑΦΟΥ Ηλικία : 59 Μηχανη : KYMCO Αριθμός μηνυμάτων : 21
| Θέμα: Απ: Παρατηρησεις-σχόλια Τρι 08 Φεβ 2011, 03:52 | |
| εμενα με χαλανε αρκετα τα σκουρα χρωματα του BACKROUND | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Παρατηρησεις-σχόλια Τρι 08 Φεβ 2011, 08:04 | |
| |
|
| |
Duckrider Admin
| Θέμα: Απ: Παρατηρησεις-σχόλια Τρι 08 Φεβ 2011, 08:51 | |
| Τι να σας πω ρε παιδια.Αυτο με το κοντεράκι που λέει ο φίλος "zozefina" δεν γίνεται. Για τους τοπ ποστερς,εχω βάλει τους τοπ δέκα.Θέλετε να αλλάξει αυτο?Να μπούνε οι τοπ 3?Δεν νομίζω οτι ειναι και τόσο σημαντικό. Οσο για τον φίλο τον "SNORLAX2",δεν μπορώ να κάνω τίποτα με τα χρώματα του background.Πρέπει να αλλαχτεί ολο το φόρουμ. | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Παρατηρησεις-σχόλια Τρι 08 Φεβ 2011, 08:54 | |
| - duckrider έγραψε:
Οσο για τον φίλο τον "SNORLAX2",δεν μπορώ να κάνω τίποτα με τα χρώματα του background.Πρέπει να αλλαχτεί ολο το φόρουμ. ναι εχεις δικιο σε αυτο. ειχα και εγω ενα φορουμ παλια και η αλλαγη background συνεπαγεται και με την αλλαγη ολων των widgets και γενικα γινεται λιγο πουτ@ανα το φορουμ! |
|
| |
Duckrider Admin
| Θέμα: Απ: Παρατηρησεις-σχόλια Τρι 08 Φεβ 2011, 09:02 | |
| Δεν είναι μονο η αλλαγή των widgets.Πρέπει να αλλαχτούν τα ΠΑΝΤΑ. Θα γίνει πουτ@ν@ το φόρουμ αν ξεκινήσω να αλλάζω τα πάντα.Δεν νομίζω τα χρώματα να είναι και τόσο σκοτεινά όμως. | |
|
| |
mitsos
Ονομα : δημητρης Τόπος : χανια Ηλικία : 30 Μηχανη : supra Αριθμός μηνυμάτων : 1
| Θέμα: Απ: Παρατηρησεις-σχόλια Τετ 30 Μαρ 2011, 07:40 | |
| ρε κοπελια μπορειτε να με βοηθησετε και να μου πειτε πως μπορω να βαλω μια εικονα για το προφιλ μου | |
|
| |
Duckrider Admin
| Θέμα: Απ: Παρατηρησεις-σχόλια Τετ 30 Μαρ 2011, 08:42 | |
| Θα πατήσεις επάνω στο μενου το κουμπί <<ΠΡΟΦΙΛ>> Μετά πας στο <<Αβαταρ>> Και τέλος πατάς εκει που λέει < > και διαλέγεις ένα δικό σου και το βάζεις. Ελπίζω να βοήθησα. Οτι άλλο χρειστείς εδώ ειμαστε. | |
|
| |
Κινέζος Baby ducker
Ονομα : Αχιλλεας. Τόπος : Στο ελλαντα. Ηλικία : 28 Αριθμός μηνυμάτων : 323
| Θέμα: Απ: Παρατηρησεις-σχόλια Σαβ 30 Απρ 2011, 22:22 | |
| γιατι δεν αλλαζετε το background?δεν χρειαζεται να αλλαχτει ολο αλλα μονο η εικονα του background. σε κατι πιο φωτεινο . μια προταση κανω απλα | |
|
| |
Strogylofanareas!!!! Moderator
Ονομα : Ηλιας Τόπος : Ακρατα Ηλικία : 28 Μηχανη : Honda C50 (Στρογγυλοφαναρο) 72cc Αριθμός μηνυμάτων : 1215
| Θέμα: Απ: Παρατηρησεις-σχόλια Σαβ 30 Απρ 2011, 22:24 | |
| εμενα παντως μου αρεσει ετσι... | |
|
| |
Κινέζος Baby ducker
Ονομα : Αχιλλεας. Τόπος : Στο ελλαντα. Ηλικία : 28 Αριθμός μηνυμάτων : 323
| Θέμα: Απ: Παρατηρησεις-σχόλια Σαβ 30 Απρ 2011, 22:26 | |
| παντως κατι σε ασπρο ή σε μπεζ ή σε γαλαζιο θα ηταν πιο ωραιο ρε παιδια!το μαυρο ειναι πολυ καταθληπτικο! θα φαινονται και πιο καλα και τα emoticons γιατι δεν κανουμε μια ψηφοφορια και να βαλουμε μια ημερομηνια και οταν φτασουμε στην μερα εκεινη να δουμε ψηφους και να αποφασισουμε? εε?φανταστηκε δημητρη? | |
|
| |
Strogylofanareas!!!! Moderator
Ονομα : Ηλιας Τόπος : Ακρατα Ηλικία : 28 Μηχανη : Honda C50 (Στρογγυλοφαναρο) 72cc Αριθμός μηνυμάτων : 1215
| Θέμα: Απ: Παρατηρησεις-σχόλια Σαβ 30 Απρ 2011, 23:04 | |
| οτι πει ο μαστορας !!!! | |
|
| |
Duckrider Admin
| Θέμα: Απ: Παρατηρησεις-σχόλια Κυρ 01 Μάης 2011, 00:49 | |
| Οτι θέλετε.Αν θέλετε βάλτε μια ψηφοφορια και οτι βγει. | |
|
| |
| Παρατηρησεις-σχόλια | |
|