Αυτήν τη στιγμή βλέπετε το duckriders.gr σαν επισκέπτης.Αν έχετε λογαριασμό,κάντε την σύνδεση σας εδώ για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του.Αν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό,μπορείτε να εγγραφείτε τώρα εδώ!
Duckriders.gr
Αυτήν τη στιγμή βλέπετε το duckriders.gr σαν επισκέπτης.Αν έχετε λογαριασμό,κάντε την σύνδεση σας εδώ για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του.Αν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό,μπορείτε να εγγραφείτε τώρα εδώ!
Duckriders.gr
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Το πρώτο επίσημο ελληνικό φόρουμ αποκλειστικά για τους duckriders!!
αν καποιος επιθυμει να αγορασει ενα καινουργιο θα πρεπει να αγορασει μια κινεζικη απομιμηση,ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΗ,δεν θα ειναι ομως ποτε το ιδιο αν δεν εχει το σημα της honda
Ακουσατε καποιοι ;(ονοματα δεν λεμε )
Γλάρος Junior ducker
Ονομα : kammeni flatza Τόπος : AIGALEOU AVENUE Ηλικία : 31 Μηχανη : ΗΟΝDA C50 100cc Αριθμός μηνυμάτων : 666
Θέμα: Απ: Μπομπομαχίες Κυρ 16 Ιαν 2011, 07:47
το ειδα και εγω αυτο..και μου εκανε εντύπωση..μαλλον προκειται για λαθος..θα τους στειλω εμαιλ.!!!
Ονομα : Ηλιας Τόπος : Ακρατα Ηλικία : 28 Μηχανη : Honda C50 (Στρογγυλοφαναρο) 72cc Αριθμός μηνυμάτων : 1215
Θέμα: Απ: Μπομπομαχίες Κυρ 16 Ιαν 2011, 07:53
χαχαχαχαχαχαχαχαχα μην μου πηραζετε τον Αχιλλεα ρε... το πηγα και βολτα τις προαλες... κομπλε ειναι το εργαλειο... μυριζε ακομα καινουργιο... ασε που κελαηδουσε το μοτερι του...
Γλάρος Junior ducker
Ονομα : kammeni flatza Τόπος : AIGALEOU AVENUE Ηλικία : 31 Μηχανη : ΗΟΝDA C50 100cc Αριθμός μηνυμάτων : 666
Θέμα: Απ: Μπομπομαχίες Κυρ 16 Ιαν 2011, 07:54
θες κοντρα? θα εχεις.. ρε φιλε αμα δν υπηρχαν τα γοριλακια δεν θα υπηρχε και το δυκο σου το ΚΙΝΕΖΙΚΟ! ΧΑΧΑ
???????? Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Μπομπομαχίες Κυρ 16 Ιαν 2011, 07:58
Γλάρος έγραψε:
θες κοντρα? θα εχεις.. ρε φιλε αμα δν υπηρχαν τα γοριλακια δεν θα υπηρχε και το δυκο σου το ΚΙΝΕΖΙΚΟ! ΧΑΧΑ
αλλο ενα τελευταιο οφφ τοπικ : αμα εχεις μπομπο ελα να σε κερασω τσαι
zozefina Baby ducker
Ονομα : charalambos Τόπος : akrata Ηλικία : 28 Μηχανη : Aprilia Tuono Αριθμός μηνυμάτων : 456
Θέμα: Απ: Μπομπομαχίες Κυρ 16 Ιαν 2011, 08:00
Γλάρος Junior ducker
Θέμα: Απ: Μπομπομαχίες Κυρ 16 Ιαν 2011, 08:04
ΔΕΝ μπορω να κρατηθω με αυτα που βλεπω... δεν ασχολουμαι με μπομπους εγω.. αλλα σκεφτομαι να παρω ενα DAX 70αρι για ανακατασκευη.. και θα σου απαντησω και τελειωνουμε.. το honda θα το δωσεις στα παιδια σου το κινεζικο θα το δωσεις στον παλιαντζη..
???????? Επισκέπτης
Θέμα: Μπομπομαχίες Κυρ 16 Ιαν 2011, 08:06
Γλάρος έγραψε:
ΔΕΝ μπορω να κρατηθω με αυτα που βλεπω... δεν ασχολουμαι με μπομπους εγω.. αλλα σκεφτομαι να παρω ενα DAX 70αρι για ανακατασκευη.. και θα σου απαντησω και τελειωνουμε.. το honda θα το δωσεις στα παιδια σου το κινεζικο θα το δωσεις στον παλιαντζη..
το κινεζικο το πηρα για να το κρατησω 3 χρονια, αμα ηταν να δωσω 5 χιλιαρικα να παρω ενα honda μπομπο ανακατασκευασμενο ΟΧΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ προτιμω να εχω λιγα φραγκα για το μετα,για να παρω μια αληθινη μηχανη οταν παρω το Α1 σε 4 χρονακια δηλαδη
Έχει επεξεργασθεί από τον/την παπιοβιος στις Κυρ 16 Ιαν 2011, 08:27, 1 φορά
Duckrider Admin
Ονομα : Δημητρης Τόπος : Νικαια Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 685
Θέμα: Απ: Μπομπομαχίες Κυρ 16 Ιαν 2011, 08:11
Τωρα μπορείτε να σφαχτήτε!!!!
???????? Επισκέπτης
Θέμα: Απ: Μπομπομαχίες Κυρ 16 Ιαν 2011, 08:15
ΑΑαααχχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!! Δηλαδη τωρα εγω το ανοιξα το τοπικ?!αχ0χα0αχ0!!! Ωραια ας βγουν τα μαχαιρια!
Strogylofanareas!!!! Moderator
Ονομα : Ηλιας Τόπος : Ακρατα Ηλικία : 28 Μηχανη : Honda C50 (Στρογγυλοφαναρο) 72cc Αριθμός μηνυμάτων : 1215