| γεια χαρα!!! | |
|
+4Duckrider kostasSC lef50 John_C50 8 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
John_C50 Επίτιμο μέλος
Ονομα : Γιαννης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 32 Μηχανη : Honda C50c - Kawasaki Ninja 250R Αριθμός μηνυμάτων : 529
| Θέμα: γεια χαρα!!! Παρ 21 Ιαν 2011, 07:15 | |
| Γεια χαρα και απο εμενα...το forum μου φανηκε καλο και ειπα να γραφτω...εχω ενα c50 12volto ανακατασκευη(εδω και κανα μηνα εχω που το τελειωσα)... | |
|
| |
lef50
Ονομα : Λευτερης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 63 Μηχανη : daelim Αριθμός μηνυμάτων : 82
| Θέμα: Απ: γεια χαρα!!! Παρ 21 Ιαν 2011, 07:27 | |
| καλως τον εχουμε και αλλον στρογγυλοφαναρο θα τον γνωρισεις ομορφο ειναι μα καλα στο σαλονι το βαζεις? καλη διαμονη | |
|
| |
John_C50 Επίτιμο μέλος
Ονομα : Γιαννης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 32 Μηχανη : Honda C50c - Kawasaki Ninja 250R Αριθμός μηνυμάτων : 529
| |
| |
lef50
Ονομα : Λευτερης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 63 Μηχανη : daelim Αριθμός μηνυμάτων : 82
| Θέμα: Απ: γεια χαρα!!! Παρ 21 Ιαν 2011, 07:33 | |
| μηπως εχεις και φωτο απο την ανακατασκευη ? για κατι τετοια ζουμε | |
|
| |
John_C50 Επίτιμο μέλος
| Θέμα: Απ: γεια χαρα!!! Παρ 21 Ιαν 2011, 07:41 | |
| ΑΠΕΙΡΕΣ!...και την παραμικρη βιδα εχω σε φωτογραφια ..αλλα ειναι μεγαλες και δεν θα ανεβαινουν,για να σας εβαζα 5-6 ενδεικτικα.. | |
|
| |
lef50
| Θέμα: Απ: γεια χαρα!!! Παρ 21 Ιαν 2011, 07:48 | |
| τελεια κατσε να ποσταρει και ο admin μας να δουμε πως θα μπορουσε να ανεβουνε σε ενα αλλο τοπικ αν θελεις φυσικα μαζι με τις εμπειριες σου απο την ανακατασκευη | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: γεια χαρα!!! Παρ 21 Ιαν 2011, 09:07 | |
| |
|
| |
kostasSC
Ονομα : Κώστας Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 42 Μηχανη : Modenas X-Cite 130 Αριθμός μηνυμάτων : 37
| |
| |
Duckrider Admin
Ονομα : Δημητρης Τόπος : Νικαια Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 685
| Θέμα: Απ: γεια χαρα!!! Παρ 21 Ιαν 2011, 09:54 | |
| Καλος ηρθες στην παρεα μας!!! Αν θέλεις να μοιραστεις μαζί μας τις φώτο και τις εμπειρίες σου απο την ανακατασκευεί της παπιας σου,μπορεις να ανοιξεις ενα καινουργιο θεμα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]. Οσο για τις φώτο που λες οτι ειναι μεγάλες,διαβασε [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] για το πως μπορεις να τις δημοσιεύσεις. Καλος ήρθες πάλι στην παρέα μας και καλά ποσταρισματα!!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την duckrider στις Παρ 21 Ιαν 2011, 21:24, 3 φορές συνολικά | |
|
| |
Γλάρος Junior ducker
Ονομα : kammeni flatza Τόπος : AIGALEOU AVENUE Ηλικία : 31 Μηχανη : ΗΟΝDA C50 100cc Αριθμός μηνυμάτων : 666
| Θέμα: Απ: γεια χαρα!!! Παρ 21 Ιαν 2011, 10:17 | |
| θελω να δω φοτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!! welcome ρε φιλε!!! | |
|
| |
zozefina Baby ducker
Ονομα : charalambos Τόπος : akrata Ηλικία : 28 Μηχανη : Aprilia Tuono Αριθμός μηνυμάτων : 456
| Θέμα: Απ: γεια χαρα!!! Παρ 21 Ιαν 2011, 10:22 | |
| | |
|
| |
Strogylofanareas!!!! Moderator
Ονομα : Ηλιας Τόπος : Ακρατα Ηλικία : 28 Μηχανη : Honda C50 (Στρογγυλοφαναρο) 72cc Αριθμός μηνυμάτων : 1215
| Θέμα: Απ: γεια χαρα!!! Παρ 21 Ιαν 2011, 11:36 | |
| Καλως ηρθες ρε μεγαλεεεε εεεεεεε τινγκα στο στρογγυλο ειναι το φορουμ μας... χεχεχεχε καταρχας να σου πω μπραβο και συγχαρητηρια που εχεις κανει την ανακατασκευη... καταφερες να μην παρασηρ8εις σε καγκουριες... ενοειτε οτι θελουμε θεμα.. εεεεε ρε λεφ... τετια εργαλεια... για να τα εχεις αγγαλια στο κρεβατι ειναι.. | |
|
| |
ΝικόλαςXL Baby ducker
Αριθμός μηνυμάτων : 179
| Θέμα: Απ: γεια χαρα!!! Σαβ 09 Ιουλ 2016, 02:51 | |
| καλώς ηρθες κ εσυ στο φορουμ . χαθηκες ... (Εχω αναλάβει επιτροπή καλωσορίσματος στο φορουμ κ στελνω ενα μηνυμα παντού μπας κ δω κίνηση ) | |
|
| |
| γεια χαρα!!! | |
|