| Λα προμπλεμο! | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Astrea53
Μηχανη : Dv Αριθμός μηνυμάτων : 39
| Θέμα: Λα προμπλεμο! Τετ 09 Φεβ 2011, 10:06 | |
| Παιδεια καλησπερα και μπενω στο ψητο..το προβλημα μου ειναι οτι το μηχανακι μου κανει κατι σαν ατροφεις και σκαει συνεχια με ανοικτο το γκαζι κ απο πισω κ απο μπροστα με εναν χαρακτηρισκτικο ηχο (τσαφ τσαφ ) Βαλβιδες καμμενες δεν εχω ουτε και χανουν,απο καρμπ δεν ειναι απο ρευμα δεν νομιζω το μονο προβλημα που ειδα ηταν οτι τα κοκορακια ηταν φαγομενα αρκετα θα ελεγα... λετε να φταιει αυτο? Δωστε φωτα οσοι ξερετε.. Αριγκατο! | |
|
| |
Strogylofanareas!!!! Moderator
Ονομα : Ηλιας Τόπος : Ακρατα Ηλικία : 28 Μηχανη : Honda C50 (Στρογγυλοφαναρο) 72cc Αριθμός μηνυμάτων : 1215
| Θέμα: Απ: Λα προμπλεμο! Τετ 09 Φεβ 2011, 10:52 | |
| Στις ξενες γλωσσες παντως εισαι κομπλε.. | |
|
| |
John_C50 Επίτιμο μέλος
Ονομα : Γιαννης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 32 Μηχανη : Honda C50c - Kawasaki Ninja 250R Αριθμός μηνυμάτων : 529
| Θέμα: Απ: Λα προμπλεμο! Τετ 09 Φεβ 2011, 23:12 | |
| | |
|
| |
Astrea53
| Θέμα: Απ: Λα προμπλεμο! Πεμ 10 Φεβ 2011, 01:48 | |
| Εμενα σκαει στις ψηλες στροφες μετα το 2/4 του γκαζιου.. αστρεα φοραω ολα μαμα εκτος το πιστονι που ειναι 53..Το δικο σου νομιζω δεν ειναι κατι που θα πρεπει να φοβασε..τσεκαρε αν ειναι καλα σφηγμενα τα μπουζονια και αν οι βαλβιδες ειναι καλα ρυθμισμενες | |
|
| |
John_C50 Επίτιμο μέλος
Ονομα : Γιαννης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 32 Μηχανη : Honda C50c - Kawasaki Ninja 250R Αριθμός μηνυμάτων : 529
| Θέμα: Απ: Λα προμπλεμο! Πεμ 10 Φεβ 2011, 01:57 | |
| - Astrea53 έγραψε:
- Εμενα σκαει στις ψηλες στροφες μετα το 2/4 του γκαζιου.. αστρεα φοραω ολα μαμα εκτος το πιστονι που ειναι 53..Το δικο σου νομιζω δεν ειναι κατι που θα πρεπει να φοβασε..τσεκαρε αν ειναι καλα σφηγμενα τα μπουζονια και αν οι βαλβιδες ειναι καλα ρυθμισμενες
Και εμενα 52 ειναι με 72αρα και εκκεντροφορο.Παντος κοιταξε το ζιγκλερ γιατι εγω οταν το κατεβασα του ειχα μικρο και εσκαγε μπρος πισω πολυ(δεν ξεκιναγε εννοειται).Τρομαξα να βρω τι ηταν.Δοκιμασα πολλαπλασιαστη,μπουζι,εκκεντροφορο,αλλη κεφαλη,και τελικα εστρωσε οταν του αλλαξα το ζιγκλερ με μεγαλυτερο. Αν εισαι με μαμα καρμπυλατερ προτεινω μεγαλυτερο ζιγκλερ. | |
|
| |
Astrea53
| Θέμα: Απ: Λα προμπλεμο! Πεμ 10 Φεβ 2011, 06:23 | |
| Με μαμα ειμαι ρε συ το θεμα ειναι οτι ηδη φοραω μεγαλυτερο ζιγκλερ και το μηχανακι λειτουργουσε κανονικα προχθες μου το παρουσιασε που επεζα με το μιγμα.. απο καρμπ παντως δεν πρεπει να ειναι.. Προς το παρων πειρα κοκορακια,καινουριες βαλβιδες και ενα διαφορετικο καρμπ αυριο θα το κλεισω κ θα δειξει... | |
|
| |
John_C50 Επίτιμο μέλος
| Θέμα: Απ: Λα προμπλεμο! Πεμ 10 Φεβ 2011, 07:59 | |
| Αντε περαστικα του. Παντος αν ηταν βαλβιδες δεν θα δουλευε σωστα και στις χαμηλες.Ισως αν εβαζες παλι την ρυθμιση που ειχες στο καρμπυλατερ να εστρωνε...Anyway περιμενω αποτελεσματα...ειμαι πολυ περιεργος | |
|
| |
Astrea53
| Θέμα: Απ: Λα προμπλεμο! Σαβ 12 Φεβ 2011, 05:11 | |
| Το εκλεισα χθες το μηχανακι δουλευει κανονικα με μπερδεματα στα ψηλα.. δηλ. στα 4/4 του γαζιου και σε υψηλες στροφες .. αλλα λογικα ειναι θεμα μιγματος... το προβλημα με τα σκασιματα κ τις ατροφιες λυθηκε οποτε το προβλημα ηταν τα κοκορια.. κικιρικουυ! | |
|
| |
Ονομα : Ηλιας Τόπος : Ακρατα Ηλικία : 28 Μηχανη : Honda C50 (Στρογγυλοφαναρο) 72cc Αριθμός μηνυμάτων : 1215
| Θέμα: Απ: Λα προμπλεμο! Σαβ 12 Φεβ 2011, 06:47 | |
| | |
|
| |
John_C50 Επίτιμο μέλος
| Θέμα: Απ: Λα προμπλεμο! Σαβ 12 Φεβ 2011, 09:34 | |
| | |
|
| |
Astrea53
| Θέμα: Απ: Λα προμπλεμο! Κυρ 13 Φεβ 2011, 02:53 | |
| Ναι ενα ρυθμισμα κ θα εισαι οκ πιστευω | |
|
| |
Astrea53
| Θέμα: Απ: Λα προμπλεμο! Κυρ 13 Φεβ 2011, 11:15 | |
| Ακυρο για το δικο μου προβλημα γαμ..$#%@#$^@^%@#%#@$..Θα το δωσο σουτ απο τον γκρεμο.. δουλευε για 2 μερες σωστα.. και ξανα μανα τα ιδια σημερα! | |
|
| |
John_C50 Επίτιμο μέλος
| Θέμα: Απ: Λα προμπλεμο! Κυρ 13 Φεβ 2011, 23:09 | |
| - Astrea53 έγραψε:
- Ακυρο για το δικο μου προβλημα γαμ..$#%@#$^@^%@#%#@$..Θα το δωσο σουτ απο τον γκρεμο.. δουλευε για 2 μερες σωστα.. και ξανα μανα τα ιδια σημερα!
Περιεργα πραγματα...αλλαξε κανενα μπουζι μπας και στρωσει | |
|
| |
Astrea53
| Θέμα: Απ: Λα προμπλεμο! Δευ 14 Φεβ 2011, 11:23 | |
| Η μα@$#%ια εγινε με την καδενα...Η οπια απο οτι ειδα σημερα αποφασισε να πηδειξει ενα δοντακι Καδενα εχω επιχηρισει να αλλαξω 2 φορες ανεπιτιχος διοτι το βολαν δεν εβγενε με τιποτα... τι εξολκεες θες τι λεβιεδες τι χτυπημα τι ζεσταμα..αυτο εκει.. δεν 3ερω τι 8α κανω.. λογικα ισως το παω σε κανα συνεργειο μπασ και μου το βγαλουν το γαμ...νο παντως εχω αγανακτησει.. | |
|
| |
John_C50 Επίτιμο μέλος
| |
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Λα προμπλεμο! Τρι 15 Φεβ 2011, 01:33 | |
| |
|
| |
John_C50 Επίτιμο μέλος
| |
| |
Astrea53
| Θέμα: Απ: Λα προμπλεμο! Τετ 16 Φεβ 2011, 02:12 | |
| Τεντοτηρα αλλαξα εφερα κανονικα σημαδια εκανα αποσταση 5-6 μετρα και ανοιγο καπακι κ βλεπω οτι παλι πηδηξε το δοντι ..Οποτε σιγουρα ειναι καδενα..Το βολαν μεχρι πριν λιγο καταστραφικε.. κ ακομα να βγει... οταν βγει και αν αποφασισει να βγει θα ανεβασω φοτο να το δειτε... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Λα προμπλεμο! Τετ 16 Φεβ 2011, 03:48 | |
| | |
|
| |
John_C50 Επίτιμο μέλος
| Θέμα: Απ: Λα προμπλεμο! Τετ 16 Φεβ 2011, 05:03 | |
| - Astrea53 έγραψε:
- Τεντοτηρα αλλαξα εφερα κανονικα σημαδια εκανα αποσταση 5-6 μετρα και ανοιγο καπακι κ βλεπω οτι παλι πηδηξε το δοντι ..Οποτε σιγουρα ειναι καδενα..Το βολαν μεχρι πριν λιγο καταστραφικε.. κ ακομα να βγει... οταν βγει και αν αποφασισει να βγει θα ανεβασω φοτο να το δειτε...
Ριξε και καμποσο wd40 μπας και ξεκολλησει | |
|
| |
Astrea53
| Θέμα: Απ: Λα προμπλεμο! Πεμ 17 Φεβ 2011, 10:38 | |
| Ναι... τωρα τι να πω... μετα απο τοσο κοπο επιτελους βγηκε πειρα κενουριο το κουμποσα τα εκλεισα ολα...και στην τελικη τι εγινεεε????????? μανιβελες μιζες κακο...τιποτα... σπροξιμο... τιποτα... ρευμα στο μπουζι??? ΓΙΟΚ... εχω αγανακτησει δεν μπορω αλλο... τωρα μου το γυρισε στο ηλεκτρικο... | |
|
| |
John_C50 Επίτιμο μέλος
| Θέμα: Απ: Λα προμπλεμο! Πεμ 17 Φεβ 2011, 22:38 | |
| Αν ηταν χωρις μιζα θα ελεγα οτι εκοψες το πηνιο της αναφλεξης στην προσπαθεια να βγαλεις το βολλαν με τα κατσαβιδια. Αλλα αφου εχει μιζα απο οτι καταλλαβα ειναι λιγο δυσκολο γιατι εχει τα πηνια στο καπακι. Βολλαν ημιτασιον εβαλες?.Μηπως δεν κανει... Παντος για να μην εχεις καθολου ρευμα στο μπουζι...πιστευω πηνιο αναφλεξης | |
|
| |
Astrea53
| Θέμα: Απ: Λα προμπλεμο! Σαβ 19 Φεβ 2011, 06:09 | |
| Το προβλημα πρεπει να ειναι απο το βολαν που λες και εσυ φιλε μου... απο δευτερα θα δω τωρα.. | |
|
| |
ger4ki
Αριθμός μηνυμάτων : 9
| Θέμα: Απ: Λα προμπλεμο! Πεμ 03 Μαρ 2011, 05:31 | |
| αμα συνεχιζει να κανει σκασιματα κοιτα και για καμια φλατζα εξατμισης | |
|
| |
| Λα προμπλεμο! | |
|