Duckriders.gr
Λα προμπλεμο!  Logo2511
Αυτήν τη στιγμή βλέπετε το duckriders.gr σαν επισκέπτης.Αν έχετε λογαριασμό,κάντε την σύνδεση σας εδώ για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του.Αν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό,μπορείτε να εγγραφείτε τώρα εδώ!
Duckriders.gr
Λα προμπλεμο!  Logo2511
Αυτήν τη στιγμή βλέπετε το duckriders.gr σαν επισκέπτης.Αν έχετε λογαριασμό,κάντε την σύνδεση σας εδώ για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του.Αν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό,μπορείτε να εγγραφείτε τώρα εδώ!
Duckriders.gr
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Το πρώτο επίσημο ελληνικό φόρουμ αποκλειστικά για τους duckriders!!

ΠόρταλΦόρουμΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση

Λα προμπλεμο!

Πήγαινε κάτω 
4 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Astrea53

Astrea53

Άντρας Μηχανη : Dv
Αριθμός μηνυμάτων : 39

Λα προμπλεμο!  Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Λα προμπλεμο!    Λα προμπλεμο!  Icon_minitimeΤετ 09 Φεβ 2011, 10:06

Παιδεια καλησπερα Λα προμπλεμο!  836792 και μπενω στο ψητο..το προβλημα μου ειναι οτι το μηχανακι μου κανει κατι σαν ατροφεις και σκαει συνεχια με ανοικτο το γκαζι κ απο πισω κ απο μπροστα με εναν χαρακτηρισκτικο ηχο (τσαφ τσαφ ) Razz Βαλβιδες καμμενες δεν εχω ουτε και χανουν,απο καρμπ δεν ειναι απο ρευμα δεν νομιζω το μονο προβλημα που ειδα ηταν οτι τα κοκορακια ηταν φαγομενα αρκετα θα ελεγα... λετε να φταιει αυτο? Question Δωστε φωτα οσοι ξερετε.. cheers Αριγκατο!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Strogylofanareas!!!!
Moderator
Moderator
Strogylofanareas!!!!

Άντρας Ονομα : Ηλιας
Τόπος : Ακρατα
Μηχανη : Honda C50 (Στρογγυλοφαναρο) 72cc
Αριθμός μηνυμάτων : 1215

Λα προμπλεμο!  Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Λα προμπλεμο!    Λα προμπλεμο!  Icon_minitimeΤετ 09 Φεβ 2011, 10:52

Στις ξενες γλωσσες παντως εισαι κομπλε..
https://www.youtube.com/user/RCDevelopments1?feature=mhum
John_C50
Επίτιμο μέλος
John_C50

Άντρας Ονομα : Γιαννης
Τόπος : Αθηνα
Μηχανη : Honda C50c - Kawasaki Ninja 250R
Αριθμός μηνυμάτων : 529

Λα προμπλεμο!  Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Λα προμπλεμο!    Λα προμπλεμο!  Icon_minitimeΤετ 09 Φεβ 2011, 23:12

Astrea53 έγραψε:
Παιδεια καλησπερα Λα προμπλεμο!  836792 και μπενω στο ψητο..το προβλημα μου ειναι οτι το μηχανακι μου κανει κατι σαν ατροφεις και σκαει συνεχια με ανοικτο το γκαζι κ απο πισω κ απο μπροστα με εναν χαρακτηρισκτικο ηχο (τσαφ τσαφ ) Razz Βαλβιδες καμμενες δεν εχω ουτε και χανουν,απο καρμπ δεν ειναι απο ρευμα δεν νομιζω το μονο προβλημα που ειδα ηταν οτι τα κοκορακια ηταν φαγομενα αρκετα θα ελεγα... λετε να φταιει αυτο? Question Δωστε φωτα οσοι ξερετε.. cheers Αριγκατο!

Εχω το ιδιο προβλημα..μονο που εμενα δεν σκαει απο πισω.Σκαει μονο απο μπροστα οταν ειναι κρυο και καμια φορα με 1/4 του γκαζιου στην ευθεια...μετα στρωνει.Τι πραγματα εχεις πανω?
Astrea53

Astrea53

Λα προμπλεμο!  Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Λα προμπλεμο!    Λα προμπλεμο!  Icon_minitimeΠεμ 10 Φεβ 2011, 01:48

Εμενα σκαει στις ψηλες στροφες μετα το 2/4 του γκαζιου.. αστρεα φοραω ολα μαμα εκτος το πιστονι που ειναι 53..Το δικο σου νομιζω δεν ειναι κατι που θα πρεπει να φοβασε..τσεκαρε αν ειναι καλα σφηγμενα τα μπουζονια και αν οι βαλβιδες ειναι καλα ρυθμισμενες
John_C50
Επίτιμο μέλος
John_C50

Λα προμπλεμο!  Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Λα προμπλεμο!    Λα προμπλεμο!  Icon_minitimeΠεμ 10 Φεβ 2011, 01:57

Astrea53 έγραψε:
Εμενα σκαει στις ψηλες στροφες μετα το 2/4 του γκαζιου.. αστρεα φοραω ολα μαμα εκτος το πιστονι που ειναι 53..Το δικο σου νομιζω δεν ειναι κατι που θα πρεπει να φοβασε..τσεκαρε αν ειναι καλα σφηγμενα τα μπουζονια και αν οι βαλβιδες ειναι καλα ρυθμισμενες

Και εμενα 52 ειναι με 72αρα και εκκεντροφορο.Παντος κοιταξε το ζιγκλερ γιατι εγω οταν το κατεβασα του ειχα μικρο και εσκαγε μπρος πισω πολυ(δεν ξεκιναγε εννοειται).Τρομαξα να βρω τι ηταν.Δοκιμασα πολλαπλασιαστη,μπουζι,εκκεντροφορο,αλλη κεφαλη,και τελικα εστρωσε οταν του αλλαξα το ζιγκλερ με μεγαλυτερο.
Αν εισαι με μαμα καρμπυλατερ προτεινω μεγαλυτερο ζιγκλερ.
Astrea53

Astrea53

Λα προμπλεμο!  Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Λα προμπλεμο!    Λα προμπλεμο!  Icon_minitimeΠεμ 10 Φεβ 2011, 06:23

Με μαμα ειμαι ρε συ το θεμα ειναι οτι ηδη φοραω μεγαλυτερο ζιγκλερ και το μηχανακι λειτουργουσε κανονικα προχθες μου το παρουσιασε που επεζα με το μιγμα.. απο καρμπ παντως δεν πρεπει να ειναι.. Προς το παρων πειρα κοκορακια,καινουριες βαλβιδες και ενα διαφορετικο καρμπ αυριο θα το κλεισω κ θα δειξει... Λα προμπλεμο!  510346
John_C50
Επίτιμο μέλος
John_C50

Λα προμπλεμο!  Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Λα προμπλεμο!    Λα προμπλεμο!  Icon_minitimeΠεμ 10 Φεβ 2011, 07:59

Αντε περαστικα του. Παντος αν ηταν βαλβιδες δεν θα δουλευε σωστα και στις χαμηλες.Ισως αν εβαζες παλι την ρυθμιση που ειχες στο καρμπυλατερ να εστρωνε...Anyway περιμενω αποτελεσματα...ειμαι πολυ περιεργος Rolling Eyes
Astrea53

Astrea53

Λα προμπλεμο!  Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Λα προμπλεμο!    Λα προμπλεμο!  Icon_minitimeΣαβ 12 Φεβ 2011, 05:11

Το εκλεισα χθες το μηχανακι δουλευει κανονικα με μπερδεματα στα ψηλα.. δηλ. στα 4/4 του γαζιου και σε υψηλες στροφες .. αλλα λογικα ειναι θεμα μιγματος... το προβλημα με τα σκασιματα κ τις ατροφιες λυθηκε Cool οποτε το προβλημα ηταν τα κοκορια.. κικιρικουυ! Λα προμπλεμο!  220756
Strogylofanareas!!!!
Moderator
Moderator
Strogylofanareas!!!!

Λα προμπλεμο!  Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Λα προμπλεμο!    Λα προμπλεμο!  Icon_minitimeΣαβ 12 Φεβ 2011, 06:47

κομπλε !!
John_C50
Επίτιμο μέλος
John_C50

Λα προμπλεμο!  Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Λα προμπλεμο!    Λα προμπλεμο!  Icon_minitimeΣαβ 12 Φεβ 2011, 09:34

Astrea53 έγραψε:
Το εκλεισα χθες το μηχανακι δουλευει κανονικα με μπερδεματα στα ψηλα.. δηλ. στα 4/4 του γαζιου και σε υψηλες στροφες .. αλλα λογικα ειναι θεμα μιγματος... το προβλημα με τα σκασιματα κ τις ατροφιες λυθηκε Cool οποτε το προβλημα ηταν τα κοκορια.. κικιρικουυ! Λα προμπλεμο!  220756

Kαταλαβα...αρα εγω που εχω καλα κοκορια κλεινω τις βαλβιδες ,γιατι μου χτυπανε λιγο, και λογικα στρωνει... scratch
Astrea53

Astrea53

Λα προμπλεμο!  Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Λα προμπλεμο!    Λα προμπλεμο!  Icon_minitimeΚυρ 13 Φεβ 2011, 02:53

Ναι ενα ρυθμισμα κ θα εισαι οκ πιστευω
Astrea53

Astrea53

Λα προμπλεμο!  Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Λα προμπλεμο!    Λα προμπλεμο!  Icon_minitimeΚυρ 13 Φεβ 2011, 11:15

Ακυρο για το δικο μου προβλημα γαμ..$#%@#$^@^%@#%#@$..Θα το δωσο σουτ απο τον γκρεμο.. δουλευε για 2 μερες σωστα.. και ξανα μανα τα ιδια σημερα! Λα προμπλεμο!  320225
John_C50
Επίτιμο μέλος
John_C50

Λα προμπλεμο!  Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Λα προμπλεμο!    Λα προμπλεμο!  Icon_minitimeΚυρ 13 Φεβ 2011, 23:09

Astrea53 έγραψε:
Ακυρο για το δικο μου προβλημα γαμ..$#%@#$^@^%@#%#@$..Θα το δωσο σουτ απο τον γκρεμο.. δουλευε για 2 μερες σωστα.. και ξανα μανα τα ιδια σημερα! Λα προμπλεμο!  320225

Περιεργα πραγματα...αλλαξε κανενα μπουζι μπας και στρωσει
Astrea53

Astrea53

Λα προμπλεμο!  Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Λα προμπλεμο!    Λα προμπλεμο!  Icon_minitimeΔευ 14 Φεβ 2011, 11:23

Η μα@$#%ια εγινε με την καδενα...Η οπια απο οτι ειδα σημερα αποφασισε να πηδειξει ενα δοντακι Mad Καδενα εχω επιχηρισει να αλλαξω 2 φορες ανεπιτιχος διοτι το βολαν δεν εβγενε με τιποτα... τι εξολκεες θες τι λεβιεδες τι χτυπημα τι ζεσταμα..αυτο εκει.. δεν 3ερω τι 8α κανω.. λογικα ισως το παω σε κανα συνεργειο μπασ και μου το βγαλουν το γαμ...νο Λα προμπλεμο!  784504 παντως εχω αγανακτησει.. Λα προμπλεμο!  658751
John_C50
Επίτιμο μέλος
John_C50

Λα προμπλεμο!  Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Λα προμπλεμο!    Λα προμπλεμο!  Icon_minitimeΤρι 15 Φεβ 2011, 00:53

Astrea53 έγραψε:
Η μα@$#%ια εγινε με την καδενα...Η οπια απο οτι ειδα σημερα αποφασισε να πηδειξει ενα δοντακι Mad Καδενα εχω επιχηρισει να αλλαξω 2 φορες ανεπιτιχος διοτι το βολαν δεν εβγενε με τιποτα... τι εξολκεες θες τι λεβιεδες τι χτυπημα τι ζεσταμα..αυτο εκει.. δεν 3ερω τι 8α κανω.. λογικα ισως το παω σε κανα συνεργειο μπασ και μου το βγαλουν το γαμ...νο Λα προμπλεμο!  784504 παντως εχω αγανακτησει.. Λα προμπλεμο!  658751

μα καλα δεν βγηκε με εξολκεα?...εδω ελυσε το δικο μου για πλακα μετα απο 30 χρονια!...παντος κοιτα μην παιζει τιποτα με τον τεντωτηρα και ειναι χαλαρη η καδενα και πηδαει δοντια...
προσεξε γιατι ομως παει θα σου καρφωσει καμια βαλβιδα
????????
Επισκέπτης

Λα προμπλεμο!  Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Λα προμπλεμο!    Λα προμπλεμο!  Icon_minitimeΤρι 15 Φεβ 2011, 01:33

Λα προμπλεμο!  69523

μαματο το κρανακι σου!
απο στελπετ;

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
John_C50
Επίτιμο μέλος
John_C50

Λα προμπλεμο!  Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Λα προμπλεμο!    Λα προμπλεμο!  Icon_minitimeΤρι 15 Φεβ 2011, 01:36

παπιοβιος έγραψε:
Λα προμπλεμο!  69523

μαματο το κρανακι σου!
απο στελπετ;

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Απο μαγαζι στην ομονοια(στουρναρη και μαρνης)...20 ευρω φθηνοτερα απο το στελπετ γιαυτο Λα προμπλεμο!  69523
Astrea53

Astrea53

Λα προμπλεμο!  Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Λα προμπλεμο!    Λα προμπλεμο!  Icon_minitimeΤετ 16 Φεβ 2011, 02:12

Τεντοτηρα αλλαξα εφερα κανονικα σημαδια εκανα αποσταση 5-6 μετρα και ανοιγο καπακι κ βλεπω οτι παλι πηδηξε το δοντι ..Οποτε σιγουρα ειναι καδενα..Το βολαν μεχρι πριν λιγο καταστραφικε.. κ ακομα να βγει... οταν βγει και αν αποφασισει να βγει θα ανεβασω φοτο να το δειτε... Λα προμπλεμο!  5627
Strogylofanareas!!!!
Moderator
Moderator
Strogylofanareas!!!!

Λα προμπλεμο!  Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Λα προμπλεμο!    Λα προμπλεμο!  Icon_minitimeΤετ 16 Φεβ 2011, 03:48

Ταλεπορια μαν !
John_C50
Επίτιμο μέλος
John_C50

Λα προμπλεμο!  Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Λα προμπλεμο!    Λα προμπλεμο!  Icon_minitimeΤετ 16 Φεβ 2011, 05:03

Astrea53 έγραψε:
Τεντοτηρα αλλαξα εφερα κανονικα σημαδια εκανα αποσταση 5-6 μετρα και ανοιγο καπακι κ βλεπω οτι παλι πηδηξε το δοντι ..Οποτε σιγουρα ειναι καδενα..Το βολαν μεχρι πριν λιγο καταστραφικε.. κ ακομα να βγει... οταν βγει και αν αποφασισει να βγει θα ανεβασω φοτο να το δειτε... Λα προμπλεμο!  5627

Ριξε και καμποσο wd40 μπας και ξεκολλησει
Astrea53

Astrea53

Λα προμπλεμο!  Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Λα προμπλεμο!    Λα προμπλεμο!  Icon_minitimeΠεμ 17 Φεβ 2011, 10:38

Ναι... τωρα τι να πω... μετα απο τοσο κοπο επιτελους βγηκε πειρα κενουριο το κουμποσα τα εκλεισα ολα...και στην τελικη τι εγινεεε????????? μανιβελες μιζες κακο...τιποτα... σπροξιμο... τιποτα... ρευμα στο μπουζι??? ΓΙΟΚ... εχω αγανακτησει δεν μπορω αλλο... τωρα μου το γυρισε στο ηλεκτρικο... Λα προμπλεμο!  320225
John_C50
Επίτιμο μέλος
John_C50

Λα προμπλεμο!  Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Λα προμπλεμο!    Λα προμπλεμο!  Icon_minitimeΠεμ 17 Φεβ 2011, 22:38

Αν ηταν χωρις μιζα θα ελεγα οτι εκοψες το πηνιο της αναφλεξης στην προσπαθεια να βγαλεις το βολλαν με τα κατσαβιδια.
Αλλα αφου εχει μιζα απο οτι καταλλαβα ειναι λιγο δυσκολο γιατι εχει τα πηνια στο καπακι.
Βολλαν ημιτασιον εβαλες?.Μηπως δεν κανει...
Παντος για να μην εχεις καθολου ρευμα στο μπουζι...πιστευω πηνιο αναφλεξης
Astrea53

Astrea53

Λα προμπλεμο!  Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Λα προμπλεμο!    Λα προμπλεμο!  Icon_minitimeΣαβ 19 Φεβ 2011, 06:09

Το προβλημα πρεπει να ειναι απο το βολαν που λες και εσυ φιλε μου... απο δευτερα θα δω τωρα..
ger4ki

Αριθμός μηνυμάτων : 9

Λα προμπλεμο!  Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Λα προμπλεμο!    Λα προμπλεμο!  Icon_minitimeΠεμ 03 Μαρ 2011, 05:31

αμα συνεχιζει να κανει σκασιματα κοιτα και για καμια φλατζα εξατμισης

Λα προμπλεμο!
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Duckriders.gr :: Πάπιες :: Τεχνικά θέματα-
Μετάβαση σε:  
.
Copyright © 2010-2012, duckriders.gr
Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις