| Πατιναρισμα.... | |
|
+3Duckrider lef50 Strogylofanareas!!!! 7 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Strogylofanareas!!!! Moderator
Ονομα : Ηλιας Τόπος : Ακρατα Ηλικία : 28 Μηχανη : Honda C50 (Στρογγυλοφαναρο) 72cc Αριθμός μηνυμάτων : 1215
| Θέμα: Πατιναρισμα.... Τρι 15 Φεβ 2011, 03:40 | |
| Παιδες... πως μπορω να καταλαβω αν το μηχανακι πατηναρει ??? υπαρχει κατι παραπανω. απο το να δινω γκαζι, να ανεβαζει αλλα να μην πηγενει οπως πρεπει... ???? | |
|
| |
lef50
Ονομα : Λευτερης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 63 Μηχανη : daelim Αριθμός μηνυμάτων : 82
| Θέμα: Απ: Πατιναρισμα.... Τρι 15 Φεβ 2011, 05:45 | |
| πατα φρενο και προσπαθησενα ξεκινησεις λογικα θα σβησει αμεσως αν δεν πατιναρει | |
|
| |
Ονομα : Ηλιας Τόπος : Ακρατα Ηλικία : 28 Μηχανη : Honda C50 (Στρογγυλοφαναρο) 72cc Αριθμός μηνυμάτων : 1215
| Θέμα: Απ: Πατιναρισμα.... Πεμ 17 Φεβ 2011, 05:19 | |
| Λοιπον λευτερη... το εκανα.. και σιγουρευτικα πως το παπι πατιναρει σαν τρελο... οχι μονο δεν εσβισε... αλλα ανεβαζε στροφες κανονικοτατα σαν να ανεβενα μια μεγαλη ανηφορα...
και παλι ευχαριστω φιλε.. τωρα πρεπει να το φτιασω ! | |
|
| |
lef50
Ονομα : Λευτερης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 63 Μηχανη : daelim Αριθμός μηνυμάτων : 82
| Θέμα: Απ: Πατιναρισμα.... Πεμ 17 Φεβ 2011, 07:26 | |
| δισκους θα ψωνισης απο Αθηνα stelpet η γαλαιο παρε τους ακριβους τους λενε "γνησιους" η japan αν επιμενεις για φθηνους παρε aspira και για την φλαντζα ισχυει το ιδιο | |
|
| |
Duckrider Admin
Ονομα : Δημητρης Τόπος : Νικαια Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 685
| Θέμα: Απ: Πατιναρισμα.... Πεμ 17 Φεβ 2011, 08:45 | |
| Μεταφερόμαστε στα τεχνικα θέματα. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πατιναρισμα.... Κυρ 17 Απρ 2011, 05:20 | |
| παιδες... να ρωτησω κατι... παρατηρησα οτι.. οταν το παπι ειναι κρυο.. και δεν εχει καψει ακομα.. σηκωνεται πολυ ανετα με την δευτερα.... κανονικα.. μαγκωνει... και κανω κατι σουζες ολα τα λεφτα.. ΑΛΛΑ.. μολις ζεσταθει για τα καλα.. δεν σηκωνεται με τιποτα στην δευτερα.. πατηναρει μολις την ανηξεις αποτομα... οποτε υποψιαζομε πως ισως να φταιει το λαδι... ... λετε.. να γινεται υπερβολικα λιπαντικο οταν φτανει στην καταληλη θερμοκρασια ?! τι συμβαινει /?!? | |
|
| |
lef50
| Θέμα: Απ: Πατιναρισμα.... Τετ 20 Απρ 2011, 19:12 | |
| μπορει να ειναι και τα ελατηρια η εφαγες παλι τους δισκους με τις σουζες αρα ετοιμασε το χρημα για δισκους ελατηρια | |
|
| |
Κινέζος Baby ducker
Ονομα : Αχιλλεας. Τόπος : Στο ελλαντα. Ηλικία : 28 Αριθμός μηνυμάτων : 323
| Θέμα: Απ: Πατιναρισμα.... Τετ 20 Απρ 2011, 21:52 | |
| καλως ηρθες ξανα lef! Offtopic. | |
|
| |
nikospc
Αριθμός μηνυμάτων : 18
| Θέμα: Απ: Πατιναρισμα.... Τετ 20 Απρ 2011, 21:58 | |
| μηπως δεν φταινε η δισκοι αλλα η μανα τουλαχιστον στο δικο μου με καινουργιους δισκους που πατιναρε αφτο μου αλλαξε ο μηχανικος και απο τοτε τζαμι | |
|
| |
lef50
| Θέμα: Απ: Πατιναρισμα.... Πεμ 21 Απρ 2011, 00:20 | |
| - Παράθεση :
- καλως ηρθες ξανα lef!
νασαι καλα Αχιλεα εδω ημουν παντα ,και επευκαιριας να ζητησω την συμπαθεια ολων σας που δεν ποσταρω αλλα δυστυχως αντιμετωπιζω μια δυσκολη καθημερινοτητα αυτον τον καιρο που με κραταει μακρυα απο το πληκτρολογιο - Παράθεση :
- μηπως δεν φταινε η δισκοι αλλα η μανα
τι εννοεις την καμπανα? αν ειναι καμπανα ακουγεται πιθανες αιτιες φαγωμενοι δισκοι,πεσμενα ελατηρια,ρεγουλαρισμα λεβιε υγ> Αχιλεα ωραια υπογραφη | |
|
| |
nikospc
| Θέμα: Απ: Πατιναρισμα.... Πεμ 21 Απρ 2011, 00:33 | |
| ναι εμενα μανα μου την ειπε καμπανα μου την ειπε δεν θημαμαι παντως μετα απο την αλλαγη αυτη παει τελεια μαζι μου ειχε ξαναλλαξει δισκους η προηγουμενη ειχαν μονο 1000 χλμ και ομως αλλαχθηκαν τι να πω τουλαχιστον παει καλα | |
|
| |
lef50
| Θέμα: Απ: Πατιναρισμα.... Πεμ 21 Απρ 2011, 02:16 | |
| - nikospc έγραψε:
- ναι εμενα μανα μου την ειπε καμπανα μου την ειπε δεν θημαμαι παντως μετα απο την αλλαγη αυτη παει τελεια μαζι μου ειχε ξαναλλαξει δισκους η προηγουμενη ειχαν μονο 1000 χλμ και ομως αλλαχθηκαν τι να πω τουλαχιστον παει καλα
αν.... λεμε αν.... σου τον ρεγουλαρισε και σου ειπε οτι αλλαξε καμπανα θα το καταλαβαινες? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πατιναρισμα.... Πεμ 21 Απρ 2011, 06:21 | |
| Λεφ καταρχας. φιλε. καλη δυναμη και υπομονη.... ????
ακου.. επιδη το ηξερα πως με τις σουζες θα τους ετρωγα...... δεν τους αλλαξα καθολου.. και θα περιμενω μεχρι να
μην πηγαινει καθολου... εξαλου εδω τα εχω ολα.. και φλατζες και δισκους...
οποτε τελικα... τι μπορει να ειναι...? απλα τα ελλατηρια?.. τα ελλατηρια ομως πως επηρεάζονται απο τις θερμοκρασιες... | |
|
| |
nikospc
| Θέμα: Απ: Πατιναρισμα.... Πεμ 21 Απρ 2011, 07:18 | |
| οχι αλλα περνω παντα τα ανταλακτικα που τυχον αλλαξουν οι μηχανικοι και αυτο που εβγαλε το ειδα ακριβως σε βιντεο σο youtube και πληροφοριακα η μανα που μου εβαλε εκανε η ιμιτασιον 25 ευρω ενω η γνησια ειχε 160 ενωητε παμε με το 25 γιατι αν αντεξει τα μισα χρονια του προηγουμενου θα παει καμια 5 ετια | |
|
| |
lef50
| Θέμα: Απ: Πατιναρισμα.... Πεμ 21 Απρ 2011, 07:55 | |
| - Παράθεση :
- οποτε τελικα... τι μπορει να ειναι...? απλα τα ελλατηρια?.. τα ελλατηρια ομως πως επηρεάζονται απο τις θερμοκρασιες...
_________________ με το δουλεμα πεφτει η αποδοση τους χανουν το αρχικο τους ρεφλεξ αν πιεσεις με το χερι ενα πεσμενο και ενα καινουργιο θα καταλαβης την διαφορα για μενα αλλαξετα μαζι με δισκους γιαπωνεζικους μαλλον πρεπει να τα σκασεις γιατι το ψιλοσκιζεις για πες μου ο λεβιες ταχυτητων εχει καθολου μποσικα οταν πατας να βαλης ταχυτητα? μερσι για το κουραγιο | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πατιναρισμα.... Πεμ 21 Απρ 2011, 10:35 | |
| ναι το ξερω..αλλα εγω σου λεω,.. πως οταν το παπι ειναι κρυο.. δεν πατηναρει πολυ η δευτερα.. ενω οταν ειναι ζεστο... γινεται χαμος.. οταν το πιεζω...
εχμμμ οταν λες μποσικα.. ?? | |
|
| |
lef50
| Θέμα: Απ: Πατιναρισμα.... Παρ 22 Απρ 2011, 04:35 | |
| ζεσταινονται οι δισκοι και τα ελατηρια χανοντας ισως καποιο απο το αρχικο ρεφλεξ οταν ειναι κρυα πες μου και για τον λεβιε υπαρχει το σωστο μποσικο? ο λεβιες ταχυτητων κανει διπλη δουλεια βαζει ταχυτητες αλλα συγχρονως συμπλεκει και αποσυμπλεκει πως κανεις σουζα? βαζεις ταχυτητα ανοιγεις γκαζι και αφηνεις αποτομα τον λεβιε σωστα? αμα δεν ειναι σωστη η αποσταση δεν αποσυμπλεκει σωστα με αποτελεσμα οταν ζεσταθη λιγο διαστελλονται οι δισκοι και πατιναρει υπαρχει μια βιδα απο την αλλη που με τους μαμα δισκους δεν χρειαζεται να την πειραξουμε αλλα αν οι ιμιτασιον εχουν λιγο διαφορετικο παχος αλλαζει το εργο | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πατιναρισμα.... Κυρ 24 Απρ 2011, 22:27 | |
| ελα λεφ.. κοιτα... τι ενοεις οταν λες μποσικο..??
οταν κανω σουζα συνηθως ετσι.. πατημενη κατω η ταχητητα...λιγο κγαζι και μετα αφημα... στην δευτερα ομως.. δεν γινεται ετσι.. σπαω πρωτη και βαζω πολυ αποτομα την δευτερα... τραβαω.. και σηκωνεται απο τη φορα.....
ωραια.. μεχρι εδω το καταλαβα.. οποτε.. εγω εδω ρωταω... υπαρχει περίπτωση οι δισκοι του παπιου... να μην εχουν αλαχτει ποτε απο τοτε που το παπι βγηκε απο το εργοστασιο..????
| |
|
| |
Γλάρος Junior ducker
Ονομα : kammeni flatza Τόπος : AIGALEOU AVENUE Ηλικία : 31 Μηχανη : ΗΟΝDA C50 100cc Αριθμός μηνυμάτων : 666
| Θέμα: Απ: Πατιναρισμα.... Κυρ 24 Απρ 2011, 22:55 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πατιναρισμα.... Κυρ 24 Απρ 2011, 23:09 | |
| ο χιλιομετρητης δεν δουλευει... απο οταν το πηρα ελεγε... και ακομα λεει.. 19999 | |
|
| |
Γλάρος Junior ducker
Ονομα : kammeni flatza Τόπος : AIGALEOU AVENUE Ηλικία : 31 Μηχανη : ΗΟΝDA C50 100cc Αριθμός μηνυμάτων : 666
| Θέμα: Απ: Πατιναρισμα.... Κυρ 24 Απρ 2011, 23:31 | |
| πιστευω δεν θα εχουν αλλαχτει... εμενα εχει κανει 60.000 και δεν ειχαν αλλαχτει και δεν πατιναρει καθολου | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πατιναρισμα.... Δευ 25 Απρ 2011, 00:10 | |
| οποτε αν ειναι ετσι... δεν υπαρχει περιπτοση να μην ειναι σωστη η βιδα που λεει ο Λευτερης... | |
|
| |
lef50
| Θέμα: Απ: Πατιναρισμα.... Δευ 25 Απρ 2011, 00:33 | |
| ναι σωστα αν εχει τους μαμισιους δεν χρειαζεται ρεγουλαρισμα εχεις παρει φεντεραλ αν θυμαμαι πηγαινε βαλτους αλλα μην περιμενεις να ανταξουν τοσο θα πας σε συνεργειο πες να σου τσεκαρει και τα ελατηρια και αν ακουγεται θορυβος κοιτα και την καμπανα | |
|
| |
John_C50 Επίτιμο μέλος
Ονομα : Γιαννης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 32 Μηχανη : Honda C50c - Kawasaki Ninja 250R Αριθμός μηνυμάτων : 529
| Θέμα: Απ: Πατιναρισμα.... Τετ 27 Απρ 2011, 04:30 | |
| - Strogylofanareas!!!! έγραψε:
- ελα λεφ.. κοιτα... τι ενοεις οταν λες μποσικο..??
οταν κανω σουζα συνηθως ετσι.. πατημενη κατω η ταχητητα...λιγο κγαζι και μετα αφημα... στην δευτερα ομως.. δεν γινεται ετσι.. σπαω πρωτη και βαζω πολυ αποτομα την δευτερα... τραβαω.. και σηκωνεται απο τη φορα.....
ωραια.. μεχρι εδω το καταλαβα.. οποτε.. εγω εδω ρωταω... υπαρχει περίπτωση οι δισκοι του παπιου... να μην εχουν αλαχτει ποτε απο τοτε που το παπι βγηκε απο το εργοστασιο..????
Ηλια τους γνησιους θα εχει μεσα σιγουρα...κρατανε παρα πολυ σε κανονικη χρηση...αν δεν το σκιζεις δηλαδη Οσα μοτερ ελυσα...οσο ταλαιπωρημενα και αν ηταν...ειχαν τους γνησιους δισκους... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πατιναρισμα.... Τετ 27 Απρ 2011, 06:02 | |
| okay παιδες.. οτι πειτε.. τζονυ.. ασχετο.. που χαθηκες τοσο καιρο ρε φιλε... ??! | |
|
| |
| Πατιναρισμα.... | |
|