| Σενιάρισμα.. | |
|
+2jetixxx Strogylofanareas!!!! 6 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Strogylofanareas!!!! Moderator
Ονομα : Ηλιας Τόπος : Ακρατα Ηλικία : 28 Μηχανη : Honda C50 (Στρογγυλοφαναρο) 72cc Αριθμός μηνυμάτων : 1215
| Θέμα: Σενιάρισμα.. Πεμ 17 Φεβ 2011, 05:45 | |
| Λοιπον μαγκες.. θυμαστε αυτα τα ποστ... ??? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] , [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]ηρθε η ωρα να τακτοποιηθουν οοοουυυλλλαααααα !!!! σενιαρισμα λοιπον !! Λαδιιι [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]Spectro 4 SAE 20w50 (Made In The USA παρακαλώ !!! ) χεχεχε !! Δισκοι συμπλεκτη.... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]Federal Parts.... Φλατζα ( γιατι αφου θα το ανοιξουμε που θα το ανοιξουμε για τους δισκους του συμπλεκτη, ας την αλλαξουμε... ) [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]ενα γαματο σωλινακι υψηλης πολυ πουλ μουρ που το μπανισα και δεν κρατηθηκα το πηρα.. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]αυτα θα τα βαλω στη μεταδοση της βενζινης... γιατι μας ταλαιπωρησε αρκετα τον τελευταιο καιρο... ε, να μην παρουμε και τα αναλογα εφετζιδικα σφηχτηρακια για τα δεσουμε ?? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]χρωμaτος μπλε πρακαλω !! ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΛΛΛΛΑΑΑΑΑΑΑ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]Αυτα φιλοι μου.... το μονο στραβο της υποθεσης ειναι οτι ο μηχανικος μου λεει 30 ευρα για να λυσει το χρεπι μου και να βανει τους δισκους..... και δεν 3ερω.. ειναι λιγο μανικι για μονος μου... anyway... θα δουμε... | |
|
| |
jetixxx Baby ducker
Ονομα : Κωστας Τόπος : patra Ηλικία : 28 Μηχανη : Gilera runner sp Αριθμός μηνυμάτων : 128
| Θέμα: Απ: Σενιάρισμα.. Πεμ 17 Φεβ 2011, 05:58 | |
| Παρε ενα βιντεο μπορει να σε βοηθισει δες το μετα τα 5λεπτα. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] | |
|
| |
Ονομα : Ηλιας Τόπος : Ακρατα Ηλικία : 28 Μηχανη : Honda C50 (Στρογγυλοφαναρο) 72cc Αριθμός μηνυμάτων : 1215
| Θέμα: Απ: Σενιάρισμα.. Πεμ 17 Φεβ 2011, 06:24 | |
| Σε ευχαριστω φιλε μου.. μολις σιγουρευτικα πως δεν παιζει να το καμω μοναχος μου !!!! | |
|
| |
zozefina Baby ducker
Ονομα : charalambos Τόπος : akrata Ηλικία : 28 Μηχανη : Aprilia Tuono Αριθμός μηνυμάτων : 456
| Θέμα: Απ: Σενιάρισμα.. Πεμ 17 Φεβ 2011, 06:28 | |
| Ποιος μηχανικος και κουραφεξαλα....φερτω αυριο κατω να το φτιξουμε... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σενιάρισμα.. Πεμ 17 Φεβ 2011, 06:41 | |
| ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ
Μονο αυτο... τιποτα αλλο... νταξ... παει για παλιοσηδερα εεε?? | |
|
| |
lef50
Ονομα : Λευτερης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 63 Μηχανη : daelim Αριθμός μηνυμάτων : 82
| Θέμα: Απ: Σενιάρισμα.. Πεμ 17 Φεβ 2011, 07:33 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σενιάρισμα.. Πεμ 17 Φεβ 2011, 11:08 | |
| χεχεχε ναι ρε Λευτερη... οταν το ειδα ηταν αργα... | |
|
| |
Marios
Ονομα : Μαριος Τόπος : Θεσσαλονικη Ηλικία : 29 Μηχανη : Daytona Dv (50) Αριθμός μηνυμάτων : 26
| Θέμα: Απ: Σενιάρισμα.. Σαβ 19 Φεβ 2011, 03:38 | |
| Μια χαρα εισαι αμα σου ζηταει 30 ευρα καλα εισαι...σε εμας εχει μονο 45 με 50 ευρο η εργασια | |
|
| |
Γλάρος Junior ducker
Ονομα : kammeni flatza Τόπος : AIGALEOU AVENUE Ηλικία : 31 Μηχανη : ΗΟΝDA C50 100cc Αριθμός μηνυμάτων : 666
| Θέμα: Απ: Σενιάρισμα.. Σαβ 26 Φεβ 2011, 01:47 | |
| ενα τετειο σωληνακι εχω στο καζανακι μου στο μπανιο..πολυ καλο!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σενιάρισμα.. Σαβ 26 Φεβ 2011, 03:32 | |
| χαχαχαχαχαχαχα σωστοοοοςςς χεχεχεχεεε λεγε ρε δεν σ'αρεσει ?????!!!! | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Σενιάρισμα.. Σαβ 26 Φεβ 2011, 06:31 | |
| και στο δικο μου τετοιο ειναι xxa0 |
|
| |
| Θέμα: Απ: Σενιάρισμα.. Σαβ 26 Φεβ 2011, 22:08 | |
| χαχαχαχαχαχα δεν το ηξερα ρε γαμτ' να ερχομουν να κλεψω λιγο απο εσας !!! | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Σενιάρισμα.. Κυρ 27 Φεβ 2011, 00:07 | |
| χαχαχαχα!!δεν ηξερες,δεν ρωταγες? |
|
| |
| Σενιάρισμα.. | |
|