| Η αλήθεια για τα κράνη... | |
|
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Η αλήθεια για τα κράνη... Κυρ 20 Φεβ 2011, 06:24 | |
| ναι παρε εσυ κρανος cross για το c50 και περνα μετα μια βολτα απο την πλακα μπας και σου ριξουν κανα κερμα.. |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Η αλήθεια για τα κράνη... Κυρ 20 Φεβ 2011, 06:24 | |
| Εσυ με τα μυαλα που κουβαλας σε βλεπω σε κανα νοσοκομειο...γιατι δεν πεζει να φορας κρανος ή θα φορας κρανος του περιπτερου που ειναι μονο και μονο για να μην σε γραψουν τα στρουμφ |
|
| |
Γλάρος Junior ducker
Ονομα : kammeni flatza Τόπος : AIGALEOU AVENUE Ηλικία : 31 Μηχανη : ΗΟΝDA C50 100cc Αριθμός μηνυμάτων : 666
| Θέμα: Απ: Η αλήθεια για τα κράνη... Κυρ 20 Φεβ 2011, 06:25 | |
| εγω παλια ειχα ενα chaly και ειχα πεσει παρα πολλες φορες..και καταλαβα οτι αυτα τα μηχανακια δεν χρειαζονται απαραιτητα να φωρας κρανος.. | |
|
| |
Γλάρος Junior ducker
Ονομα : kammeni flatza Τόπος : AIGALEOU AVENUE Ηλικία : 31 Μηχανη : ΗΟΝDA C50 100cc Αριθμός μηνυμάτων : 666
| Θέμα: Απ: Η αλήθεια για τα κράνη... Κυρ 20 Φεβ 2011, 06:26 | |
| φοραω ρε παιδια κρανος..μεσα στην πολη ειναι απαραιτητο | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Η αλήθεια για τα κράνη... Κυρ 20 Φεβ 2011, 06:27 | |
| Μην λες αλλα...οτι μηχανακι και να εχεις χρειαζεσαι κρανος...αυτα που λες ειναι για γελια πραγματικα.. και αμα ειχες ΠΕΣΕΙ κανονικα και οχι απλα να φας μια σαβουριτσα θα το ειχες καταλαβει... |
|
| |
Strogylofanareas!!!! Moderator
Ονομα : Ηλιας Τόπος : Ακρατα Ηλικία : 28 Μηχανη : Honda C50 (Στρογγυλοφαναρο) 72cc Αριθμός μηνυμάτων : 1215
| Θέμα: Απ: Η αλήθεια για τα κράνη... Κυρ 20 Φεβ 2011, 06:28 | |
| και τα δυο εχουν 2 ροδες... οποτε χωρις περετερο αναλυση.. θελουν κρανος... απλο !!! - παπιοβιος έγραψε:
- Ειπες πολυ μεγαλη μ*λακια τωρα....και ποδηλατο κρανος θελει...αλλα που μυαλο...
Δεν με νοιαζει πως θα φαινομαι με νοιαζει να μπορω να οδηγω ή τουλαχιστον να κανω ονειρα για μοτοσυκλετες για πολλα χρονια ακομα...
Το c50 50cc ιδια τελικη με τον μπομπο πιανει αμα ενοεις οτι δεν παθαινεις τιποτα λογο τελικης...
Αχιλλεα.. εχεις πιασει το νοημα φιλε... μπραβο για αυτο που εγραψες.... πολυ ομορφο και υπερ-σωστο... Γλαρε.. ΓΕΝΙΚΑ ειναι απαρετητο.... | |
|
| |
Γλάρος Junior ducker
| Θέμα: Απ: Η αλήθεια για τα κράνη... Κυρ 20 Φεβ 2011, 06:29 | |
| το c50 το εχω κανει μετατροπη σε enduro | |
|
| |
Γλάρος Junior ducker
| Θέμα: Απ: Η αλήθεια για τα κράνη... Κυρ 20 Φεβ 2011, 06:31 | |
| ενταξει παιδια το κοβω εδω | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Η αλήθεια για τα κράνη... Κυρ 20 Φεβ 2011, 06:31 | |
| το c50 ειναι αυτο στο αβαταρ?! WTF? |
|
| |
Γλάρος Junior ducker
| Θέμα: Απ: Η αλήθεια για τα κράνη... Κυρ 20 Φεβ 2011, 06:33 | |
| χαχα οχι αυτο ειναι ο δουκας μας | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Η αλήθεια για τα κράνη... Κυρ 20 Φεβ 2011, 06:34 | |
| Λεω και εγω ! |
|
| |
Γλάρος Junior ducker
| Θέμα: Απ: Η αλήθεια για τα κράνη... Κυρ 20 Φεβ 2011, 06:43 | |
| εκτος απο τα κινεζικα υπαρχουν και αλλα μηχανακια..αλλα που να τα ξερεις εσυ.. και οσο για το κρανος που ειπες πριν..μαγκια μου ρε μαν.. και εγω δεν σου ειπα τπτ προσβλητικο την αποψη μου ειπα και ας ειναι και λαθος.. δεν χρειαζεται να τον προσβαλεις τον αλλον.. σου ειχα γραψει και αλλα ...αλλα σε σεβαστηκα και τα εσβησα.. | |
|
| |
Strogylofanareas!!!! Moderator
Ονομα : Ηλιας Τόπος : Ακρατα Ηλικία : 28 Μηχανη : Honda C50 (Στρογγυλοφαναρο) 72cc Αριθμός μηνυμάτων : 1215
| Θέμα: Απ: Η αλήθεια για τα κράνη... Κυρ 20 Φεβ 2011, 06:53 | |
| ρε Γλαρε... οχι φιλε.. δεν ειναι μαγκια σου..... anyway,,, εγω τα εχω ξαναπει.. δεν τσακωνομε πισω απο πληκτρολογιο.... να σου πω... κανε ενα θεματακι με το c50-enduro ετσι με καμια φωτογραφια και καμια πλεροφορα να το δουμε κι'εμεις ρε συ... | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Η αλήθεια για τα κράνη... Κυρ 20 Φεβ 2011, 07:06 | |
| - Γλάρος έγραψε:
- εκτος απο τα κινεζικα υπαρχουν και αλλα μηχανακια..αλλα που να τα ξερεις εσυ..
και οσο για το κρανος που ειπες πριν..μαγκια μου ρε μαν.. και εγω δεν σου ειπα τπτ προσβλητικο την αποψη μου ειπα και ας ειναι και λαθος.. δεν χρειαζεται να τον προσβαλεις τον αλλον.. σου ειχα γραψει και αλλα ...αλλα σε σεβαστηκα και τα εσβησα.. εισαι πολυ μαγκας,παω να κρυφτω στο λαγουμι μου... περα απ την πλακα ... δεν νομιζω να σε προσβαλα και ουτε ειχα τετοια προθεση.. |
|
| |
Γλάρος Junior ducker
| Θέμα: Απ: Η αλήθεια για τα κράνη... Κυρ 20 Φεβ 2011, 07:44 | |
| καταρχην σταματα να κοροιδευεις συνεχεια..δεν με ξερεις δεν σε ξερω... γιατι εχεις αρχισει να μας σπας τα νευρα εδω μεσα.. και μαγκια μου εννοω να οδηγαω στρογγυλο και να φοραω ΜΧ κρανος 2 εχω το ενα εντουρο και το αλλο πενα.. | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Η αλήθεια για τα κράνη... Κυρ 20 Φεβ 2011, 07:46 | |
| Οσο κοροιδευω εγω το ιδιο κανεις και εσυ αλλο αμα δεν το καταλαβαινεις...ομως δεν το συνεχιζω γιατι παλι θα βγουμε off topic ... |
|
| |
| Η αλήθεια για τα κράνη... | |
|