| Λεει...??? | |
|
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
zozefina Baby ducker
Ονομα : charalambos Τόπος : akrata Ηλικία : 28 Μηχανη : Aprilia Tuono Αριθμός μηνυμάτων : 456
| Θέμα: Λεει...??? Κυρ 20 Φεβ 2011, 07:24 | |
| Λοιπον παιδες μετα απο στοιχημα που εβαλα με τον πατερα μου το οποιο λεει οτι αμα βγαλω πανω απο 18 8α μου παρει κρανος...το οποιο μαλλον 8α κερδισω..εκατσα και 4αχτηκα σημερα και κατελη3α σε αυτο εδω.. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]Λεει..????? Να σημειω8ει οτι 8ελω ΚΡΑΝΟΣ οχι ΜΑΛ@#@#$ΕΣ...τελος... Ακουω γνωμες... | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Λεει...??? Κυρ 20 Φεβ 2011, 07:30 | |
| |
|
| |
zozefina Baby ducker
Ονομα : charalambos Τόπος : akrata Ηλικία : 28 Μηχανη : Aprilia Tuono Αριθμός μηνυμάτων : 456
| Θέμα: Απ: Λεει...??? Κυρ 20 Φεβ 2011, 07:34 | |
| FAIL.. Δεν μου αρεσει κα8ολου ουτε εχει αυτα που 8ελω... | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Λεει...??? Κυρ 20 Φεβ 2011, 07:42 | |
| |
|
| |
zozefina Baby ducker
| Θέμα: Απ: Λεει...??? Κυρ 20 Φεβ 2011, 07:45 | |
| Ειχα τετοιο...και ιδρωνα συνεχεια.... | |
|
| |
zozefina Baby ducker
| Θέμα: Απ: Λεει...??? Κυρ 20 Φεβ 2011, 07:47 | |
| Εγω 8ελω γνωμες για το x lite που ποσταρα.. | |
|
| |
Duckrider Admin
Ονομα : Δημητρης Τόπος : Νικαια Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 685
| Θέμα: Απ: Λεει...??? Κυρ 20 Φεβ 2011, 07:59 | |
| Δεν το έχω ξαναδει,ωραίο είναι,πολύ πρωτοποριακό. Πολύ extreme θα έλεγα. Βεβαια είναι ενα επώνυμο κράνος.Χίλιες φορές ενα επώνυμο κράνος παρά ένα του κιλού που κάνουν μόνο για γλάστρες. Μήπως προετοιμάζεσαι για αστροναύτης? Μεταφερόμαστε στο Εξοπλισμός-Κράνη | |
|
| |
zozefina Baby ducker
| Θέμα: Απ: Λεει...??? Κυρ 20 Φεβ 2011, 08:03 | |
| το παλευω..αλλα εχω προβλημα με τα G αλλα οκ...επιδη εχει ο πατερας μου αυτο [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]3ερω οτι ειναι καλα κρανη και δεν8ελω κανα κινεζικο που το πετας κατω και σπαει..ειναι σοβαρη υπο8εση..οχι αστεια.. | |
|
| |
lef50
Ονομα : Λευτερης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 63 Μηχανη : daelim Αριθμός μηνυμάτων : 82
| Θέμα: Απ: Λεει...??? Κυρ 20 Φεβ 2011, 08:03 | |
| το κρανος πρεπει να σου καθεται σωστα στο κεφαλι να μην κουναει ουτε να σφιγγει/να ειναι ελαφρυ οσο πιο κοντα στο 1 κιλο να αεριζεται σωστα να εχει ανταλακτικα να αφαιρειται το εσωτερικο ευκολα για καθαρισμο,να κουμπωνει /ξεκουμπωνει ευκολα το λουρακι αφου τσεκαρεις αυτα δεν ξερω ποσο χρησιμη ειναι η ενδοεπικοινωνια γιατι απο οτι εχω δει αυξανει την τιμη αν τηρουνται τα παραπανω πιστευω η εξωτερικη εμφανιση παιζει τον τελευταιο ρολο οταν το παρεις παρε και μια ζελατινα εξτρα
| |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Λεει...??? Κυρ 20 Φεβ 2011, 08:05 | |
| - duckrider έγραψε:
Μήπως προετοιμάζεσαι για αστροναύτης? παρε και αυτο μαζι! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]____ λεφ γυρω στα 1350 γρ. ειναι καλα ή βαρυ; |
|
| |
zozefina Baby ducker
| Θέμα: Απ: Λεει...??? Κυρ 20 Φεβ 2011, 08:06 | |
| Ολα αυτα που ειπες τα εχει και ε3τρα ζελατινα μπορεις να τα δεις και στο σιτε παραπανω.. | |
|
| |
lef50
Ονομα : Λευτερης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 63 Μηχανη : daelim Αριθμός μηνυμάτων : 82
| Θέμα: Απ: Λεει...??? Κυρ 20 Φεβ 2011, 08:10 | |
| - Παράθεση :
- λεφ γυρω στα 1350 γρ. ειναι καλα ή βαρυ;
θεωρω βαρια τα 1500+ ,ελαφρια τα 1200- οποτε ας πουμε οτι σαν βαρος ειναι καλουτσικο - Παράθεση :
- Ολα αυτα που ειπες τα εχει και ε3τρα ζελατινα μπορεις να τα δεις και στο σιτε παραπανω..
ε τοτε καλοριζικο | |
|
| |
zozefina Baby ducker
| Θέμα: Απ: Λεει...??? Κυρ 20 Φεβ 2011, 08:12 | |
| Kατσε να παρω πανω απο 18 πρωτα... | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Λεει...??? Κυρ 20 Φεβ 2011, 08:16 | |
| - zozefina έγραψε:
- Kατσε να παρω πανω απο 18 πρωτα...
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Λεει...??? Κυρ 20 Φεβ 2011, 08:27 | |
| εγω αυριο θα παρω τηλ στο μαγαζι colori στην αθηνα και θα ρωτησω καποια πραγματακια... λεω να παρω : α) [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]β) [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]πιο πολυ μου αρεσει το α. |
|
| |
Strogylofanareas!!!! Moderator
Ονομα : Ηλιας Τόπος : Ακρατα Ηλικία : 28 Μηχανη : Honda C50 (Στρογγυλοφαναρο) 72cc Αριθμός μηνυμάτων : 1215
| Θέμα: Απ: Λεει...??? Κυρ 20 Φεβ 2011, 08:30 | |
| - zozefina έγραψε:
ανετα ρε συ.. για την πλακα.. | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| |
| |
Ονομα : Ηλιας Τόπος : Ακρατα Ηλικία : 28 Μηχανη : Honda C50 (Στρογγυλοφαναρο) 72cc Αριθμός μηνυμάτων : 1215
| Θέμα: Απ: Λεει...??? Κυρ 20 Φεβ 2011, 08:33 | |
| - παπιοβιος έγραψε:
- Strogylofanareas!!!! έγραψε:
- zozefina έγραψε:
ανετα ρε συ.. για την πλακα.. τι ρεεε ?? | |
|
| |
fragos Baby ducker
Ονομα : Φραγκισκος Τόπος : KΕΡΚΥΡΑ! Ηλικία : 29 Μηχανη : daytona sprinter 125cc και vespa vespino 130cc Αριθμός μηνυμάτων : 191
| Θέμα: Απ: Λεει...??? Δευ 21 Φεβ 2011, 03:54 | |
| | |
|
| |
zozefina Baby ducker
| Θέμα: Απ: Λεει...??? Δευ 21 Φεβ 2011, 06:58 | |
| Δεν εχουμε πει τιποτα για ευρω....αλλα για να του εδει3α το x lite που 3ερει οτι κανει πανω απο 500 ευρω και μου ειπε συμφωνω απολυτος...βγαλε συμπερασμα... | |
|
| |
fragos Baby ducker
Ονομα : Φραγκισκος Τόπος : KΕΡΚΥΡΑ! Ηλικία : 29 Μηχανη : daytona sprinter 125cc και vespa vespino 130cc Αριθμός μηνυμάτων : 191
| Θέμα: Απ: Λεει...??? Δευ 21 Φεβ 2011, 23:11 | |
| τοτε γιατι δεν παιρνεις το shoei xr 1100,που κατα με ειναι απο τα καλυτερα κρανη! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]υπαρχει σε πολλα σχεδια και χρωματα κοιτα εδω [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] | |
|
| |
zozefina Baby ducker
| Θέμα: Απ: Λεει...??? Τρι 22 Φεβ 2011, 02:51 | |
| Κοιτα...ντα3η γ@μω τα κρανη δεν λεω..αλλα ειναι 15 8ελω να ειναι κατι πολυ πρωτοτυπο..πολυ περιεργο κ.λ.π...Ασε που ειχα 2 shoei δεν 3ερω γιατι αλλα ιδρωνα οποτε εβγαινα βολτα...χειμωνα καλοκαιρι..και να φανταστεις οτι δεν ιδρωνω ευκολα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Λεει...??? Τετ 23 Φεβ 2011, 05:09 | |
| Λοιπον... παρακολουθουσα σιωπηλος... το σκεφτικα το ξανασκεφτικα... φιλε μου για εμενα το κρανος ειναι ενα ! BELL M4R CARBON. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]φτιαγμενο εξολοκληρου απο ανθρακονημα με μολις 990 γραμμαρια, με 5 αστερια στο Βρετανικο τεστ κρανων (οταν τα Shoei και Arai έχουν 3-4), ασε που το εσωτερικο ειναι κοκκινο τρελα... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]φιλαρακι.. παει και με την εξατμα σου !! χεχε χωρις πλακα.. ειναι το απολυτο κρανος... μιλαμε οτι με 990 γρμ. δεν πρεπει να το νιωθεις καν !!! | |
|
| |
zozefina Baby ducker
| Θέμα: Απ: Λεει...??? Τετ 23 Φεβ 2011, 05:17 | |
| Kαλα κουκλα δεν λεω..αλλα να ειναι 100% carbon και να κανει μονο 500 ευρω...δυσκολο...και σε κρανος...Το carbon ειναι πανακριβο υλικο...καλα 8α δω τι 8α κανω...προτειμω τα nolan παντως..γιατι οταν ειχε γινει εκεινη η στραβη...αμεσως το αλλα3ανε και μας δωσανε αλλο..και γενικα τα θεωρω τα καλυτερα κρανη...bell δεν εχω 3αναδοκιμασει...κουκλα παντως..και οντως ταιριαζει με την ε3ατμιση.. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Λεει...??? Τετ 23 Φεβ 2011, 05:27 | |
| φιλαρακι.. ετσι για να μην προβληματιζεσαι... τσεκ δις αουτ !! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] | |
|
| |
| Λεει...??? | |
|