Αυτήν τη στιγμή βλέπετε το duckriders.gr σαν επισκέπτης.Αν έχετε λογαριασμό,κάντε την σύνδεση σας εδώ για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του.Αν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό,μπορείτε να εγγραφείτε τώρα εδώ!
Duckriders.gr
Αυτήν τη στιγμή βλέπετε το duckriders.gr σαν επισκέπτης.Αν έχετε λογαριασμό,κάντε την σύνδεση σας εδώ για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του.Αν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό,μπορείτε να εγγραφείτε τώρα εδώ!
Duckriders.gr
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Το πρώτο επίσημο ελληνικό φόρουμ αποκλειστικά για τους duckriders!!
Ονομα : charalambos Τόπος : akrata Ηλικία : 28 Μηχανη : Aprilia Tuono Αριθμός μηνυμάτων : 456
Θέμα: GSX-R Power.!!! Τρι 01 Μαρ 2011, 23:22
Aπλα επιταχυνει γρηγορα αυτο το μηχανακι....
Duckrider Admin
Ονομα : Δημητρης Τόπος : Νικαια Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 685
Θέμα: Απ: GSX-R Power.!!! Τετ 02 Μαρ 2011, 00:42
Ασε το είχα εγώ. Δεν μπορείτε να καταλάβετε για τί επιτάχυνση μιλάμε.Να σου πώ ένα απλο να καταλάβεις,η πρώτη ταχύτητα κόφτη είχα 150 χιλιόμετρα. Μιλάμε για ΤΡΕΛΗ επιτάχυνση.
???????? Επισκέπτης
Θέμα: Απ: GSX-R Power.!!! Τετ 02 Μαρ 2011, 00:57
duckrider έγραψε:
Ασε το είχα εγώ. η πρώτη ταχύτητα κόφτη είχα 150 χιλιόμετρα. Μιλάμε για ΤΡΕΛΗ επιτάχυνση.
zozefina Baby ducker
Ονομα : charalambos Τόπος : akrata Ηλικία : 28 Μηχανη : Aprilia Tuono Αριθμός μηνυμάτων : 456
Θέμα: Απ: GSX-R Power.!!! Τετ 02 Μαρ 2011, 02:09
ME ΠΡΩΤΗ 150 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ.???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????..
Duckrider Admin
Θέμα: Απ: GSX-R Power.!!! Τετ 02 Μαρ 2011, 03:59
Σοβαρα!!!!!!
Δεν μπορείτε να καταλάβετε για τι επιτάχυνση μιλάμε.
Strogylofanareas!!!! Moderator
Ονομα : Ηλιας Τόπος : Ακρατα Ηλικία : 28 Μηχανη : Honda C50 (Στρογγυλοφαναρο) 72cc Αριθμός μηνυμάτων : 1215
Θέμα: Απ: GSX-R Power.!!! Τετ 02 Μαρ 2011, 04:10
zozefina έγραψε:
Aπλα επιταχυνει γρηγορα αυτο το μηχανακι....
οχι και μηχανακι λαμπη... μηχανη... μηχαναρα... μηχανακι λεμε το δικο σου... το δικο μου το λεμε περπατουρα... (ουτε κλαν ποδηλατο... ) χεχεχε
παντως το βιντεο δεν λεει πολλα...
???????? Επισκέπτης
Θέμα: Απ: GSX-R Power.!!! Τετ 02 Μαρ 2011, 04:13
το δικο μου το λεμε πατινι
Ονομα : Ηλιας Τόπος : Ακρατα Ηλικία : 28 Μηχανη : Honda C50 (Στρογγυλοφαναρο) 72cc Αριθμός μηνυμάτων : 1215
Θέμα: Απ: GSX-R Power.!!! Παρ 04 Μαρ 2011, 03:44
κατσε ρε παιδια.. τωρα που το ξανασκεφτομε... 150 με πρωτη... δηλαδη με 6 στους κοφτες ποσο εχεις 512 ??
δεν γινεται ρε παιδια... εκτος κι'αν εχεις κανα περιεργο γραναζωμα...
zozefina Baby ducker
Θέμα: Απ: GSX-R Power.!!! Σαβ 05 Μαρ 2011, 09:28
Kοιτα το 750 βγαζει με πρωτη 140 και κατι παραπανω...κατα την γνωμη μου δεν πρεπει να 3εκηναει με τιποτα...για να βγαλει 150 8α πρεπει να εχει ενα γραναζακι που να αντιστοιχει με ενα τις τεταρτης σε ενα αλλο μηχανακι...τωρα με το πισω γραναζι δεν 3ερω τι πεζει....παντος δεν νομιζω να 3εκιναει ευκολα...γτ 8α ειναι σαν να εχεις 4η....δες π.χ αυτο το βιντεο...
Θέμα: Απ: GSX-R Power.!!! Σαβ 05 Μαρ 2011, 10:11
ναι.. οκ.. βασικα δεν το πολυκαταλαβα... αλλα νταξ.. και αμα εχεις τεταρτη πως θα ειναι.. ??
zozefina Baby ducker
Θέμα: Απ: GSX-R Power.!!! Σαβ 05 Μαρ 2011, 10:26
Θα γραφει λογικα γιρω στα 230...
Duckrider Admin
Θέμα: Απ: GSX-R Power.!!! Τρι 08 Μαρ 2011, 01:45
Strogylofanareas!!!! έγραψε:
κατσε ρε παιδια.. τωρα που το ξανασκεφτομε... 150 με πρωτη... δηλαδη με 6 στους κοφτες ποσο εχεις 512 ??
δεν γινεται ρε παιδια... εκτος κι'αν εχεις κανα περιεργο γραναζωμα...
Οχι με γρανάζωμα μαμίσιο βγάζει αυτα τα χιλιόμετρα η πρώτη. Με την πέμπτη μπαίνει κόφτη στα 299.Η έκτη απλός ρίχνει τις στροφές του μοτέρ χωρίς να ανεβάζει άλλα χιλιόμετρα.Εχει μπεί ηδη ο κόφτης.
zozefina έγραψε:
Θα γραφει λογικα γιρω στα 230...
Η τετάρτη βγάζει περίπου 280 στον κόφτη στροφών του μοτέρ 13.700 Μιλάμε πάντα για GSXR 1000 K8
zozefina Baby ducker
Θέμα: Απ: GSX-R Power.!!! Τρι 08 Μαρ 2011, 02:52
Kαι πως και κατεληξες στο wind..??
Μετα απο το K8 8α σ φαινετε ποδηλατο..
Duckrider Admin
Θέμα: Απ: GSX-R Power.!!! Τρι 08 Μαρ 2011, 06:04
To wind το είχα μαζί με το k8. Είχα την πάπια για την πόλη μέσα,και την μηχανή για βόλτες. Τον Σεπτέμβρη είχα ένα σοβαρό τροχαίο με την μηχανή,η μηχανή βγήκε off και παραλίγο και εγώ και έτσι μου έμεινε η πάπια. H πάπια δεδν μου φαίνετε απλός ποδήλατο,πατίνι.
Και για του λόγου το αληθές σας βάζω και μερικές φώτο να δείτε η μηχανή πως έγινε.
Σοπα ρε...δεν το ηξερα Παντος αφου εισαι καλα κομματια να γινει η μηχανη...κυριολεκτικα και μεταφορικα...
Duckrider Admin
Θέμα: Απ: GSX-R Power.!!! Τρι 08 Μαρ 2011, 10:05
Ναι,ΟΛΑ τα μπ****λα τα gsxr κόβουν πλαίσιο.Σε εκείνο το σημείο έχουν κόληση στο πλαίσιο και οταν γίνει το μπαμ σπάει. Τώρα ειμαι σχετικά καλά. Να' σαι καλά,σ' ευχαριστω!!!!!!