Αυτήν τη στιγμή βλέπετε το duckriders.gr σαν επισκέπτης.Αν έχετε λογαριασμό,κάντε την σύνδεση σας εδώ για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του.Αν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό,μπορείτε να εγγραφείτε τώρα εδώ!
Duckriders.gr
Αυτήν τη στιγμή βλέπετε το duckriders.gr σαν επισκέπτης.Αν έχετε λογαριασμό,κάντε την σύνδεση σας εδώ για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του.Αν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό,μπορείτε να εγγραφείτε τώρα εδώ!
Duckriders.gr
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Το πρώτο επίσημο ελληνικό φόρουμ αποκλειστικά για τους duckriders!!
Ονομα : Αχιλλεας. Τόπος : Στο ελλαντα. Ηλικία : 28 Αριθμός μηνυμάτων : 323
Θέμα: H επιστροφή του… τυφώνα Τετ 16 Μαρ 2011, 06:06
Το θρυλικό scooter που έκανε πάνω από πεντακόσιες χιλιάδες πωλήσεις επιστρέφει δυναμικά για το 2011.
Με ανανεωμένο σχεδιασμό και τετράχρονο πλέον κινητήρα, το ολοκαίνουριο typhoon υπόσχεται άνετη μετακίνηση εντός των… πηγμένων αστικών δρόμων.
Οικονομία, ασφάλεια και ταχύτητα είναι ο γνώμονας κατασκευής του νέου scooter και αυτό το καθιστά προφανώς την καταλληλότερη λύση για την πόλη μας αυτή την εποχή.
Για σκουτερακι ομορφο ειναι και μαζεμενο! Αλλα εγω αυτα δεν τα συμπαθησα ποτε...μου κανουν λιγο γκομενιστικα
Παρεπιπτωντος...Αυτο το στροφιλικι στο τελευταιο πλανο πρεπει να ειναι μετα το κοιμητηριο Παπαγου Εχω καιρο να περασω και δεν ειμαι σιγουρος (τα graffiti δεν ηταν εκει)
Strogylofanareas!!!! Moderator
Ονομα : Ηλιας Τόπος : Ακρατα Ηλικία : 28 Μηχανη : Honda C50 (Στρογγυλοφαναρο) 72cc Αριθμός μηνυμάτων : 1215
Εχω να περασω απο τοτε που εφαγα την πρωτη μου τουμπα σε εναν χωματοδρομο εκει κοντα Ημουν με το αλλο στρογγυλο...και πατησα το μπροστινο φρενο τερμα ο μ...
Ονομα : Ηλιας Τόπος : Ακρατα Ηλικία : 28 Μηχανη : Honda C50 (Στρογγυλοφαναρο) 72cc Αριθμός μηνυμάτων : 1215
Hμουν μικρος και δεν ηξερα... μολις ειχα παρει το διπλωμα για 50αρι... ε ειδα το δεντρο να πλησιαζει σε μια στροφη και τα τσιτωσα τα φρενα! Ενταξει δεν ετρεχα...ουτε γρατσουνια δεν επαθα...αλλα ειχα χεστει!