| ζητειται αντιπαλος | |
|
+2Strogylofanareas!!!! kostaskk18 6 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
kostaskk18
Τόπος : mitilini-leykada Μηχανη : aprilia sx 50,yamaha tdr 125 Αριθμός μηνυμάτων : 65
| Θέμα: ζητειται αντιπαλος Παρ 18 Μαρ 2011, 12:21 | |
| λοιπων το μηχανακι μου ειναι yamaha tdr 125 διχρονο...οποιος ειναι κοντα σε αρτα-λευκαδα και θελει κοντρα εδω ειμαι | |
|
| |
Strogylofanareas!!!! Moderator
Ονομα : Ηλιας Τόπος : Ακρατα Ηλικία : 28 Μηχανη : Honda C50 (Στρογγυλοφαναρο) 72cc Αριθμός μηνυμάτων : 1215
| Θέμα: Απ: ζητειται αντιπαλος Παρ 18 Μαρ 2011, 20:24 | |
| εχουμε και ενα εδω στην Ακρατα .. παει σαν διαολος.. παντως σορρυ.. αλλα εμενα δεν μου αρεσει το στιλ του ποστ... ξερεις εισαι γραμμενος 2 μερες εδω... μπαινεις ριχνεις μερικες φυτιλιες... πως να στο πω... εντελως φηλικα μην γινεσαι προκλητικος... δεν ειμαστε youtube εδω... που μπαινει ο καθενας και γραφει οτι να'ναι.. γνωρισε πρωτα τι επιπεδο εχει το φορουμ... ποιοι ειναι εγεγραμενοι εδω... ποσα ξερουν και τι παιδια ειναι..... φιλικα παντα ετσι.. ! | |
|
| |
kostaskk18
Τόπος : mitilini-leykada Μηχανη : aprilia sx 50,yamaha tdr 125 Αριθμός μηνυμάτων : 65
| Θέμα: Απ: ζητειται αντιπαλος Σαβ 19 Μαρ 2011, 02:33 | |
| ενταξει απλα το λεω οτι ψηνομαι για κοντρα..δεν ειπα τπτ για στοιχηματα και τετεια...απλα τα ανοιγουμε και δεν εγινε και τπτ...ειμαι γραμενος εδω και χρονια σε αλλα 2 φορουμ και νομιζα απο τον τιτλο τις ενοτητας που ειναι 'παπιομαχιες'οτι εδω γραφουμε για χαβαλε και κοντρες | |
|
| |
John_C50 Επίτιμο μέλος
Ονομα : Γιαννης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 32 Μηχανη : Honda C50c - Kawasaki Ninja 250R Αριθμός μηνυμάτων : 529
| Θέμα: Απ: ζητειται αντιπαλος Σαβ 19 Μαρ 2011, 02:50 | |
| - Strogylofanareas!!!! έγραψε:
- εχουμε και ενα εδω στην Ακρατα .. παει σαν διαολος.. παντως σορρυ.. αλλα εμενα δεν μου αρεσει το στιλ του ποστ... ξερεις εισαι γραμμενος 2 μερες εδω... μπαινεις ριχνεις μερικες φυτιλιες... πως να στο πω... εντελως φηλικα μην γινεσαι προκλητικος... δεν ειμαστε youtube εδω... που μπαινει ο καθενας και γραφει οτι να'ναι.. γνωρισε πρωτα τι επιπεδο εχει το φορουμ... ποιοι ειναι εγεγραμενοι εδω... ποσα ξερουν και τι παιδια ειναι.....
φιλικα παντα ετσι.. ! Hλια μαζι σου...ηθελα να το πω και εγω...εδω και κατι μερες εχει χαλασει λιγο το φορουμ η ιδεα μου ειναι? (Ξερεις κατα ποια εννοια το λεω) | |
|
| |
kostaskk18
| Θέμα: Απ: ζητειται αντιπαλος Σαβ 19 Μαρ 2011, 02:54 | |
| - John_C50 έγραψε:
- Strogylofanareas!!!! έγραψε:
- εχουμε και ενα εδω στην Ακρατα .. παει σαν διαολος.. παντως σορρυ.. αλλα εμενα δεν μου αρεσει το στιλ του ποστ... ξερεις εισαι γραμμενος 2 μερες εδω... μπαινεις ριχνεις μερικες φυτιλιες... πως να στο πω... εντελως φηλικα μην γινεσαι προκλητικος... δεν ειμαστε youtube εδω... που μπαινει ο καθενας και γραφει οτι να'ναι.. γνωρισε πρωτα τι επιπεδο εχει το φορουμ... ποιοι ειναι εγεγραμενοι εδω... ποσα ξερουν και τι παιδια ειναι.....
φιλικα παντα ετσι.. ! Hλια μαζι σου...ηθελα να το πω και εγω...εδω και κατι μερες εχει χαλασει λιγο το φορουμ η ιδεα μου ειναι? (Ξερεις κατα ποια εννοια το λεω) θα απαντισω εγω...αναρτηθικε η υπαρξη αυτου του φορουμ σε καγκουρικη σελιδα στο facebook και για αυτο μπαινουν πολοι κοντρακιδες τελευταια...τεσπα εγω γιλικα τα λεω και για πλακα | |
|
| |
kostaskk18
| Θέμα: Απ: ζητειται αντιπαλος Σαβ 19 Μαρ 2011, 02:55 | |
| | |
|
| |
John_C50 Επίτιμο μέλος
Ονομα : Γιαννης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 32 Μηχανη : Honda C50c - Kawasaki Ninja 250R Αριθμός μηνυμάτων : 529
| Θέμα: Απ: ζητειται αντιπαλος Σαβ 19 Μαρ 2011, 02:56 | |
| Ακριβως...απο το στομα μου το πηρες... Μεγα σφαλμα κατα τη γνωμη μου...και εγω φιλικα και για πλακα το λεω | |
|
| |
zozefina Baby ducker
Ονομα : charalambos Τόπος : akrata Ηλικία : 28 Μηχανη : Aprilia Tuono Αριθμός μηνυμάτων : 456
| Θέμα: Απ: ζητειται αντιπαλος Σαβ 19 Μαρ 2011, 03:20 | |
φιλικα παντα ετσι.. ! Για πιο λες ρε.?? | |
|
| |
Duckrider Admin
Ονομα : Δημητρης Τόπος : Νικαια Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 685
| Θέμα: Απ: ζητειται αντιπαλος Σαβ 19 Μαρ 2011, 03:23 | |
| - John_C50 έγραψε:
φιλικα παντα ετσι.. ! Hλια μαζι σου...ηθελα να το πω και εγω...εδω και κατι μερες εχει χαλασει λιγο το φορουμ η ιδεα μου ειναι? (Ξερεις κατα ποια εννοια το λεω)
Τι εννοείς έχει χαλάσει λιγο το φόρουμ? Με ποιά έννοια το εννοείς? | |
|
| |
Duckrider Admin
Ονομα : Δημητρης Τόπος : Νικαια Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 685
| Θέμα: Απ: ζητειται αντιπαλος Σαβ 19 Μαρ 2011, 03:24 | |
| - kostaskk18 έγραψε:
- John_C50 έγραψε:
φιλικα παντα ετσι.. ! Hλια μαζι σου...ηθελα να το πω και εγω...εδω και κατι μερες εχει χαλασει λιγο το φορουμ η ιδεα μου ειναι? (Ξερεις κατα ποια εννοια το λεω) θα απαντισω εγω...αναρτηθικε η υπαρξη αυτου του φορουμ σε καγκουρικη σελιδα στο facebook και για αυτο μπαινουν πολοι κοντρακιδες τελευταια...τεσπα εγω γιλικα τα λεω και για πλακα
Στο facebook δεν το έχω βάλει εγώ σε καγκούρικη σελίδα και δεν ξέρω αν αυτό αληθευει πως μπηκε εκεί | |
|
| |
kostaskk18
| Θέμα: Απ: ζητειται αντιπαλος Σαβ 19 Μαρ 2011, 03:27 | |
| εγω παντος απο εκει εμαθα την υπαρξη αυτου του φορουμ... | |
|
| |
Ονομα : Ηλιας Τόπος : Ακρατα Ηλικία : 28 Μηχανη : Honda C50 (Στρογγυλοφαναρο) 72cc Αριθμός μηνυμάτων : 1215
| Θέμα: Απ: ζητειται αντιπαλος Σαβ 19 Μαρ 2011, 03:37 | |
| Ο αχιλλεας θα την εκανε τη... μ** κωστα... ενταξει... δεν εχεις αδικο.. απλα ρε παιδακι μου.. γραψτο πιο γλυκα κι'εσυ... ακουστικε πολυ ''γα*ω και δερνω.... δεν παιζει προβλημα τελοσπαντων.. | |
|
| |
kostaskk18
| Θέμα: Απ: ζητειται αντιπαλος Σαβ 19 Μαρ 2011, 03:40 | |
| ε πως να το γραψω πιο γλυκα? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ζητειται αντιπαλος Σαβ 19 Μαρ 2011, 03:46 | |
| χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααα ε, πες ρε φιλε οτι ξερω'γω,,, θες να δοκιμασεις το εργαλειο και οποιος θελει να κανετε μια ανεπησημη κοντρα ετσι για την πλακα...
ε, καπως ετσι ακουγεται καλυτερα..αλλα σου ειπα.. χαλαρωσε δεν παιζει προβλημα.. | |
|
| |
zozefina Baby ducker
Ονομα : charalambos Τόπος : akrata Ηλικία : 28 Μηχανη : Aprilia Tuono Αριθμός μηνυμάτων : 456
| Θέμα: Απ: ζητειται αντιπαλος Σαβ 19 Μαρ 2011, 03:53 | |
| Για ποιο λες δεν μ ειπες ηλια... | |
|
| |
Κινέζος Baby ducker
Ονομα : Αχιλλεας. Τόπος : Στο ελλαντα. Ηλικία : 28 Αριθμός μηνυμάτων : 323
| Θέμα: Απ: ζητειται αντιπαλος Σαβ 19 Μαρ 2011, 04:10 | |
- Ο αχιλλεας θα την εκανε τη... μ** κωστα... ενταξει... δεν εχεις αδικο.. απλα ρε παιδακι μου.. γραψτο πιο γλυκα κι'εσυ... ακουστικε πολυ ''γα*ω και δερνω.... δεν παιζει προβλημα τελοσπαντων..
- Κινέζος έγραψε:
- [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
- αχιλλεα. συγχαρητήρια σε παραδεχομαι..
την μια λες αυτο και την αλλη εκεινο... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ζητειται αντιπαλος Σαβ 19 Μαρ 2011, 05:01 | |
| | |
|
| |
| ζητειται αντιπαλος | |
|