Duckriders.gr
παντιλίκια ?!!!! Logo2511
Αυτήν τη στιγμή βλέπετε το duckriders.gr σαν επισκέπτης.Αν έχετε λογαριασμό,κάντε την σύνδεση σας εδώ για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του.Αν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό,μπορείτε να εγγραφείτε τώρα εδώ!
Duckriders.gr
παντιλίκια ?!!!! Logo2511
Αυτήν τη στιγμή βλέπετε το duckriders.gr σαν επισκέπτης.Αν έχετε λογαριασμό,κάντε την σύνδεση σας εδώ για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του.Αν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό,μπορείτε να εγγραφείτε τώρα εδώ!
Duckriders.gr
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Το πρώτο επίσημο ελληνικό φόρουμ αποκλειστικά για τους duckriders!!

ΠόρταλΦόρουμΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση

παντιλίκια ?!!!!

Πήγαινε κάτω 
4 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Strogylofanareas!!!!
Moderator
Moderator
Strogylofanareas!!!!

Άντρας Ονομα : Ηλιας
Τόπος : Ακρατα
Μηχανη : Honda C50 (Στρογγυλοφαναρο) 72cc
Αριθμός μηνυμάτων : 1215

παντιλίκια ?!!!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: παντιλίκια ?!!!!   παντιλίκια ?!!!! Icon_minitimeΣαβ 26 Μαρ 2011, 22:13

το εχω δει.. τουλαχιστον 67 φορες.. και εχω μείνει μα**κας.. τι κανει το παλικαρι ???!!!! ή το crypton ειναι 260 αλογα ή το παιδι τρελος χερας... κοφτες ??!! (ειναι το γνωστο βαρανε κοφτες στην 4ατη !! χαχαχα !! ) φοβερο βιντεο.. και αναρωτιεμε.. το δικο μου δεν τα κανει αυτα γιατι δεν εχει δυναμη ή γιατι εγω ειμαι κουλομαρια.. (μαλων και τα δυο...) οπως και'ναχει συγχαρητήρια στο παλικαρι.. φοβερος... παντιλίκια ?!!!! 313712 παντιλίκια ?!!!! 313712 παντιλίκια ?!!!! 313712
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
https://www.youtube.com/user/RCDevelopments1?feature=mhum
Duckrider
Admin
Admin
Duckrider

Άντρας Ονομα : Δημητρης
Τόπος : Νικαια
Αριθμός μηνυμάτων : 685

παντιλίκια ?!!!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: παντιλίκια ?!!!!   παντιλίκια ?!!!! Icon_minitimeΚυρ 27 Μαρ 2011, 02:30

παντιλίκια ?!!!! 363540 παντιλίκια ?!!!! 363540

Δεν νομίζω να ειναι μαμά το crypton.

Βεβαια στο παλικάρι πολλά παντιλίκια ?!!!! 313712 παντιλίκια ?!!!! 313712 παντιλίκια ?!!!! 313712

Μου αρέσει που σφυρίζει και το λάστιχο!!!!!!!

https://duckriders.forumgreek.com
John_C50
Επίτιμο μέλος
John_C50

Άντρας Ονομα : Γιαννης
Τόπος : Αθηνα
Μηχανη : Honda C50c - Kawasaki Ninja 250R
Αριθμός μηνυμάτων : 529

παντιλίκια ?!!!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: παντιλίκια ?!!!!   παντιλίκια ?!!!! Icon_minitimeΚυρ 27 Μαρ 2011, 02:56

Ειναι και γυαλι ο δρομος γιαυτο σβουριζει τοσο ευκολα...
Παντος ειναι πιλοτος το παλικαρι πραγματι
Strogylofanareas!!!!
Moderator
Moderator
Strogylofanareas!!!!

παντιλίκια ?!!!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: παντιλίκια ?!!!!   παντιλίκια ?!!!! Icon_minitimeΚυρ 27 Μαρ 2011, 03:10

ναι οντως τζονυ.. αυτο με το δρομο ηθελα να το αναφερω κι'εγω... παιζουν ρολο και τα λαστιχα σωστα.. ??!!
John_C50
Επίτιμο μέλος
John_C50

Άντρας Ονομα : Γιαννης
Τόπος : Αθηνα
Μηχανη : Honda C50c - Kawasaki Ninja 250R
Αριθμός μηνυμάτων : 529

παντιλίκια ?!!!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: παντιλίκια ?!!!!   παντιλίκια ?!!!! Icon_minitimeΚυρ 27 Μαρ 2011, 03:22

Eιναι ενα μερος προς το κορωπι,σεσι λεγεται αν εχεις ακουστα που μαζευονται οι bimmers και σβουριζουν.Ετσι ειναι και εκει,γυαλι κατω και δεν τρωγονται και πολυ τα λαστιχα...

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
kostaskk18

kostaskk18

Τόπος : mitilini-leykada
Μηχανη : aprilia sx 50,yamaha tdr 125
Αριθμός μηνυμάτων : 65

παντιλίκια ?!!!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: παντιλίκια ?!!!!   παντιλίκια ?!!!! Icon_minitimeΚυρ 27 Μαρ 2011, 04:23

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] εγω με το aprilia
Strogylofanareas!!!!
Moderator
Moderator
Strogylofanareas!!!!

παντιλίκια ?!!!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: παντιλίκια ?!!!!   παντιλίκια ?!!!! Icon_minitimeΚυρ 27 Μαρ 2011, 04:42

ρε ! σε χωμα εκανε ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΠΑΚΙ ΜΟΥ !!! τωρα αυτο που σου ειπα εινα μεγαλη ντροπη να το ξερεις εεε!! χαχαχααχαχα ε, τζονυ.. τα εχω δει τα βιντεο.. αλλα δεν ηξερα που ειναι και πως λεγεται..
kostaskk18

kostaskk18

παντιλίκια ?!!!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: παντιλίκια ?!!!!   παντιλίκια ?!!!! Icon_minitimeΚυρ 27 Μαρ 2011, 04:44

ετοιχε και ημουν σε χωμα τοτε και τραβιξαμε για πλακα το βιντεο..το μηχανακι ειναι 50αρι εκει
Strogylofanareas!!!!
Moderator
Moderator
Strogylofanareas!!!!

παντιλίκια ?!!!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: παντιλίκια ?!!!!   παντιλίκια ?!!!! Icon_minitimeΚυρ 27 Μαρ 2011, 04:51

καλα νταξ... αυτο.. διχρονιλα και με τα μοταρ λαστιχα.. εστω 50αρι.. και στην ασφαλτο .. ολο και κατι θα εκανε. .
kostaskk18

kostaskk18

παντιλίκια ?!!!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: παντιλίκια ?!!!!   παντιλίκια ?!!!! Icon_minitimeΚυρ 27 Μαρ 2011, 04:59

στην ασφαλτο σε burn out εβαζα μεχρι και 4η απο τις 6 που εχει...για μπαντιες δεν ειχε πολυ δυναμη μονο σε παλια ασφαλτο εκανε ή σε βρεγμενο δρομο με 2ρα παντα.αλλα στις στροφες ηταν πολυ καλο μπορουσες να μπεις με 85km/h+ σε σχετικα κλειστες στροφες..εγερνε παρα πολυ.
Strogylofanareas!!!!
Moderator
Moderator
Strogylofanareas!!!!

παντιλίκια ?!!!! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: παντιλίκια ?!!!!   παντιλίκια ?!!!! Icon_minitimeΤρι 29 Μαρ 2011, 06:12

οπα μαγκες... χωρις πλακα... κουλαρετε γιατι τωρα που χωθικε ο Αχιλλεας.. θα μοιράσει φαπες... anyway... μεταφερω τα ασχετα ποστ.. στο σωστο θεμα !! συνεχιζουμε ON TOPIC !

παντιλίκια ?!!!!
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Duckriders.gr :: Η γωνιά του καλλιτέχνη :: Videos απ' τα καμάρια μας-
Μετάβαση σε:  
.
Copyright © 2010-2012, duckriders.gr
Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις