zozefina Baby ducker
Ονομα : charalambos Τόπος : akrata Ηλικία : 28 Μηχανη : Aprilia Tuono Αριθμός μηνυμάτων : 456
| Θέμα: Να τα αφησω..?? Τετ 30 Μαρ 2011, 06:09 | |
| Σημερα μετα απο πολυ προσπα8εια και 4α3ιμο στο μαγαζι...βγηκα τα παλια μας αυτοκολλητα..Και ειπα να αποπειρα8ω..μιας και 3ερω οτι προοριζονται για αυτοκινητα συνεπως βγαινουν σχετικα ευκολα χωρις ιχνος κολλας.. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]Και το ερωτημα..ειναι ωραια..?? Ή πανε για φουντο..?? Επισης ηλιας και αχιλλεας μην κρα4ετε για την αναλυση...ντα3 εχω το 6600 με vga καμερα..μην με κανετε παλι ρομπα.. | |
|
Duckrider Admin
Ονομα : Δημητρης Τόπος : Νικαια Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 685
| Θέμα: Απ: Να τα αφησω..?? Τετ 30 Μαρ 2011, 08:45 | |
| Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσουν. Θα σου πρότεινα να τα βγάλεις. | |
|
fragos Baby ducker
Ονομα : Φραγκισκος Τόπος : KΕΡΚΥΡΑ! Ηλικία : 29 Μηχανη : daytona sprinter 125cc και vespa vespino 130cc Αριθμός μηνυμάτων : 191
| Θέμα: Απ: Να τα αφησω..?? Τετ 30 Μαρ 2011, 08:45 | |
| Mια χαρα ειναι,κρατησε το!!!! | |
|
Strogylofanareas!!!! Moderator
Ονομα : Ηλιας Τόπος : Ακρατα Ηλικία : 28 Μηχανη : Honda C50 (Στρογγυλοφαναρο) 72cc Αριθμός μηνυμάτων : 1215
| Θέμα: Απ: Να τα αφησω..?? Τετ 30 Μαρ 2011, 09:22 | |
| Λαμπη... ΕΙΝΑΙ ΚΑ''ΛΑ !!! ΠΟΟΟΟΟΟΟΟ ειλικρινά... κλειδωνετο το βραδυ καλα.. θα ερθω να στο βουτηξω... φαντασου το ετσι.. και φουλ γυμνο οπως το ειχες.. μιλαμε για τρελη αλητια.. !!! καλα ρε.. μονος τα εβαλες... κατσανε γαματα.. | |
|