| Yanaha Z !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
+4fragos Duckrider kostaskk18 Strogylofanareas!!!! 8 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Strogylofanareas!!!! Moderator
Ονομα : Ηλιας Τόπος : Ακρατα Ηλικία : 28 Μηχανη : Honda C50 (Στρογγυλοφαναρο) 72cc Αριθμός μηνυμάτων : 1215
| Θέμα: Yanaha Z !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παρ 01 Απρ 2011, 01:54 | |
| Δεν ελεγα τιποτα... και δεν το ηξερε ουτε ο Λαμπης ουτε ο Αχιλλεας... και σου εριχνα κατι υπονουμενα το πρωι.. αλλα που !! ?? κοιμασε εσυ !!! Το παπι ειχε παει σημερα ο πατερας μου να το παρει με το αγροτικο φιλου... απο το ναυπλιο..πριν καιρο καθησα κατω και συζητησαμε οτι προκημενου να χαλαω λεφτα για το παπι που δεν προκητε να γινει πηραυλος αμα δεν δωσω κανα 4αρι χιλιαρικα..να παρω κατι καλο ετοιμο... εψαχνα απο καιρο.. γιαυτο και καποια στιγμη εκανα το σχετικο τοπικ... βρηκα κατι λοιπον σε λογικη τιμη.... κοντα, και πενατο... ΥΑΜΑΗΑ Ζ κυριοι !!!! μαλιστα το dream bike μου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! παραθετω την αγγελια.. επειδή λογικα θα την σβησει.. μολις καλμαρει λιγο ο καιρος θα εχω εκατομυρια φωτπογραφιες.... με κολοβροχο το φερανε εδω... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]παιδια.. το παπι ειναι πολυ γρηγορο.. νταξ δυο βοολτες που το πηγα... ειμουν ηρεμος λογο βρεγμενου δρομου... ο συμπλεκτης λιγο με παιδεψε.. περιμενα οτι θα ηταν σαν του απριλια που το ειχα μαθει.. αλλα τελικα ειναι ποιο σκληρος !!! ε, μου.σβησε μια μου σβησε δυο... μετα κατι εκανα... παιδια.. ειναι πααααρραα πολυ γρηγορο μετα το c50 και καυλα !!! πανεμορφο !! αναμηνατε φωτογραφιες ειμαι καταχαρουμενος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Λαμπη... αμα κοψει λιγο η βροχα.. θα με ακουσεις !!! | |
|
| |
kostaskk18
Τόπος : mitilini-leykada Μηχανη : aprilia sx 50,yamaha tdr 125 Αριθμός μηνυμάτων : 65
| Θέμα: Απ: Yanaha Z !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παρ 01 Απρ 2011, 02:14 | |
| καλα χιλιομετρα...μμμμ δεν κανεις κανενα πρωταπρηλιατικο αστειο ε? | |
|
| |
Duckrider Admin
Ονομα : Δημητρης Τόπος : Νικαια Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 685
| Θέμα: Απ: Yanaha Z !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παρ 01 Απρ 2011, 02:39 | |
| Καλορίζικο,καλά χιλιόμετρα και πάντα όρθιος!!!!! Περιμένουμε φωτογραφίες. Δεν πιστέυω να ειναι κάνα πρωταπριλιάτικο αστείο?????? | |
|
| |
fragos Baby ducker
Ονομα : Φραγκισκος Τόπος : KΕΡΚΥΡΑ! Ηλικία : 29 Μηχανη : daytona sprinter 125cc και vespa vespino 130cc Αριθμός μηνυμάτων : 191
| Θέμα: Απ: Yanaha Z !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παρ 01 Απρ 2011, 03:12 | |
| - kostaskk18 έγραψε:
- καλα χιλιομετρα...μμμμ δεν κανεις κανενα πρωταπρηλιατικο αστειο ε?
και εγω κατι τετοιο μυριζομε,χαχα | |
|
| |
Γλάρος Junior ducker
Ονομα : kammeni flatza Τόπος : AIGALEOU AVENUE Ηλικία : 31 Μηχανη : ΗΟΝDA C50 100cc Αριθμός μηνυμάτων : 666
| Θέμα: Απ: Yanaha Z !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παρ 01 Απρ 2011, 05:17 | |
| | |
|
| |
John_C50 Επίτιμο μέλος
Ονομα : Γιαννης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 32 Μηχανη : Honda C50c - Kawasaki Ninja 250R Αριθμός μηνυμάτων : 529
| Θέμα: Απ: Yanaha Z !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παρ 01 Απρ 2011, 05:25 | |
| Παραμυθααααα!!! Καλος εισαι αναθεμα σε! | |
|
| |
zozefina Baby ducker
Ονομα : charalambos Τόπος : akrata Ηλικία : 28 Μηχανη : Aprilia Tuono Αριθμός μηνυμάτων : 456
| Θέμα: Απ: Yanaha Z !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παρ 01 Απρ 2011, 05:43 | |
| Φεκα κατριτσι κυρ σπηρο...καλος εισαι... | |
|
| |
Ονομα : Ηλιας Τόπος : Ακρατα Ηλικία : 28 Μηχανη : Honda C50 (Στρογγυλοφαναρο) 72cc Αριθμός μηνυμάτων : 1215
| Θέμα: Απ: Yanaha Z !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παρ 01 Απρ 2011, 10:01 | |
| Ε, ενταξη.. πηγε 12 η ωρα.. δεν μπορώ να λεω αλλο ψεματα !!! κρίμα και το ειχα πιστέψει !! εβγενα βολτα με το c50 και εκανα τον ηχο του διχρονου !!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]πιστικός ήμουν πάντως ετσι ??!! ε?ΕΕ??ΕΕ?? δεν μπορείτε να πείτε !!! | |
|
| |
Duckrider Admin
| Θέμα: Απ: Yanaha Z !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παρ 01 Απρ 2011, 10:02 | |
| Εισαι μεγάλο μούτρο!!!!! | |
|
| |
zozefina Baby ducker
Ονομα : charalambos Τόπος : akrata Ηλικία : 28 Μηχανη : Aprilia Tuono Αριθμός μηνυμάτων : 456
| Θέμα: Απ: Yanaha Z !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σαβ 02 Απρ 2011, 00:21 | |
| Σβηστο και απο το αβαταρ... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Yanaha Z !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σαβ 02 Απρ 2011, 03:45 | |
| οοοοοοοοοοοο ναι.. το ξεχασα.. σωστος !!! ή μαλων αστο εκει μπας και το πιστεψω !!! χαχαχαχααχα
οχι νταξ.. παντως δημητρη.. δεν πολυ ψαρωσατε... γατες !! | |
|
| |
Duckrider Admin
| Θέμα: Απ: Yanaha Z !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σαβ 02 Απρ 2011, 03:51 | |
| | |
|
| |
John_C50 Επίτιμο μέλος
Ονομα : Γιαννης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 32 Μηχανη : Honda C50c - Kawasaki Ninja 250R Αριθμός μηνυμάτων : 529
| Θέμα: Απ: Yanaha Z !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σαβ 02 Απρ 2011, 21:59 | |
| Με 1,40 που σου περισσεψε απο την τυροπιτα ηταν δυνατον να επαιρνες Ζ??? | |
|
| |
Κινέζος Baby ducker
Ονομα : Αχιλλεας. Τόπος : Στο ελλαντα. Ηλικία : 28 Αριθμός μηνυμάτων : 323
| Θέμα: Απ: Yanaha Z !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σαβ 02 Απρ 2011, 22:36 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Yanaha Z !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Κυρ 03 Απρ 2011, 02:16 | |
| | |
|
| |
| Yanaha Z !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|