| Ποιο ηταν το πρωτο μηχανακι που οδηγησες ? | |
|
+9velo1993 John_C50 zozefina Duckrider fragos kostaskk18 Strogylofanareas!!!! Γλάρος innovara 13 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
innovara
Τόπος : nikaia Ηλικία : 30 Μηχανη : Honda Innova Αριθμός μηνυμάτων : 6
| Θέμα: Ποιο ηταν το πρωτο μηχανακι που οδηγησες ? Σαβ 02 Απρ 2011, 05:57 | |
| καλησπερα παιδια ,ας γραψουμε πιο ηταν το πρωτο παπι που οδηγησαμε , για να περναει η ωρα ας ξεκινησω εγω,το πρωτο μιχανακι ηταν ενα C50 50αρι τοτε (τωρα ειναι 53μμ) και οταν το οδηγησα θυμαμαι οτι δεν μου ειχε πει, ο φιλος μου που μου το εδωσε, που ειναι το φρενο,πως αλλαζω ταχυτητες κλπ. αλλα τα βρηκα μονος μου.τοτε πρεπει να ημουν 13 χρονων. Αυτα απο εμενα , για πειτε εσεις Υ.Γ:ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ | |
|
| |
Γλάρος Junior ducker
Ονομα : kammeni flatza Τόπος : AIGALEOU AVENUE Ηλικία : 31 Μηχανη : ΗΟΝDA C50 100cc Αριθμός μηνυμάτων : 666
| Θέμα: Απ: Ποιο ηταν το πρωτο μηχανακι που οδηγησες ? Σαβ 02 Απρ 2011, 07:13 | |
| Honda Charly πριν πολλα χρονια.. δεν θυμαμαι κυβικα το πηγενα θυμαμαι γκαζι και φρενο μαζι χαχα | |
|
| |
Strogylofanareas!!!! Moderator
Ονομα : Ηλιας Τόπος : Ακρατα Ηλικία : 28 Μηχανη : Honda C50 (Στρογγυλοφαναρο) 72cc Αριθμός μηνυμάτων : 1215
| Θέμα: Απ: Ποιο ηταν το πρωτο μηχανακι που οδηγησες ? Σαβ 02 Απρ 2011, 08:29 | |
| Αυτο που εχω τωρα !!! honda c50... χμμμ δεν ειχα κανενα απολυτος προβλημα.. πολυ ευκολο μηχανακι.. ! | |
|
| |
kostaskk18
Τόπος : mitilini-leykada Μηχανη : aprilia sx 50,yamaha tdr 125 Αριθμός μηνυμάτων : 65
| Θέμα: Απ: Ποιο ηταν το πρωτο μηχανακι που οδηγησες ? Σαβ 02 Απρ 2011, 11:16 | |
| εμενα ειχε νοικιασει ο πατερας μου μια μηχανη 250 κιβικα για να μαθω σε αυτην πριν οδηγισω το aprilia:D την πρωτη μερα πηγαινα κανονικα,την δευτερη ανοιγα τερμα το γκαζι και η μηχανη εκανε μπαντιες(σε γηπεδο ειμουν) και επεσα και κατω αλλα οχι απο τις μπαντιες. αλλαξα ταχητιτα και ξεχασα να πατισω συμπλεκτη | |
|
| |
fragos Baby ducker
Ονομα : Φραγκισκος Τόπος : KΕΡΚΥΡΑ! Ηλικία : 29 Μηχανη : daytona sprinter 125cc και vespa vespino 130cc Αριθμός μηνυμάτων : 191
| Θέμα: Απ: Ποιο ηταν το πρωτο μηχανακι που οδηγησες ? Σαβ 02 Απρ 2011, 11:33 | |
| εγω με μια vespa 50αρα πριν 3 χρονια (13 χρονων) και ακομα την εχω (αυτη απο κατω)και ειναι 120 cc τωρα! | |
|
| |
Duckrider Admin
Ονομα : Δημητρης Τόπος : Νικαια Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 685
| Θέμα: Απ: Ποιο ηταν το πρωτο μηχανακι που οδηγησες ? Σαβ 02 Απρ 2011, 19:45 | |
| Το πρώτο μου μηχανάκι που αδήγησα ηταν ένα c50 στα 13 μου το οποιο μου το φάγανε κιόλας | |
|
| |
zozefina Baby ducker
Ονομα : charalambos Τόπος : akrata Ηλικία : 28 Μηχανη : Aprilia Tuono Αριθμός μηνυμάτων : 456
| Θέμα: Απ: Ποιο ηταν το πρωτο μηχανακι που οδηγησες ? Σαβ 02 Απρ 2011, 19:53 | |
| Eγω ενα sym wolf 125 classic....πολυ χαλια μιλαμε.. | |
|
| |
John_C50 Επίτιμο μέλος
Ονομα : Γιαννης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 32 Μηχανη : Honda C50c - Kawasaki Ninja 250R Αριθμός μηνυμάτων : 529
| Θέμα: Απ: Ποιο ηταν το πρωτο μηχανακι που οδηγησες ? Σαβ 02 Απρ 2011, 21:34 | |
| Ενα mego viva διχρονο αυτοματο στα 13. Ενα θα σας πω...ειχε μονο διπλο σταντ και αν το ξεχναγες στο διπλο χωρις να κλεισεις την βενζινη...μπουκωνε και δεν επαιρνε ουτε με σφαιρες!!!! ΕΦΙΑΛΤΗΣ! Τουτο εδω ειναι... [img] [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.][/img] | |
|
| |
Γλάρος Junior ducker
Ονομα : kammeni flatza Τόπος : AIGALEOU AVENUE Ηλικία : 31 Μηχανη : ΗΟΝDA C50 100cc Αριθμός μηνυμάτων : 666
| Θέμα: Απ: Ποιο ηταν το πρωτο μηχανακι που οδηγησες ? Πεμ 07 Απρ 2011, 06:33 | |
| | |
|
| |
velo1993
Τόπος : Χίος Ηλικία : 31 Μηχανη : yamaha crypton 105 - suzuki ts 50 Αριθμός μηνυμάτων : 6
| Θέμα: Απ: Ποιο ηταν το πρωτο μηχανακι που οδηγησες ? Παρ 08 Απρ 2011, 03:58 | |
| Ένα gillera runner sp της μαμάς στα 9 μου | |
|
| |
Κινέζος Baby ducker
Ονομα : Αχιλλεας. Τόπος : Στο ελλαντα. Ηλικία : 28 Αριθμός μηνυμάτων : 323
| Θέμα: Απ: Ποιο ηταν το πρωτο μηχανακι που οδηγησες ? Παρ 08 Απρ 2011, 05:08 | |
| | |
|
| |
Strogylofanareas!!!! Moderator
Ονομα : Ηλιας Τόπος : Ακρατα Ηλικία : 28 Μηχανη : Honda C50 (Στρογγυλοφαναρο) 72cc Αριθμός μηνυμάτων : 1215
| Θέμα: Απ: Ποιο ηταν το πρωτο μηχανακι που οδηγησες ? Παρ 08 Απρ 2011, 05:36 | |
| ποοοοοοοοοοοοο εργαλεία που βλέω !!!! | |
|
| |
zozefina Baby ducker
Ονομα : charalambos Τόπος : akrata Ηλικία : 28 Μηχανη : Aprilia Tuono Αριθμός μηνυμάτων : 456
| Θέμα: Απ: Ποιο ηταν το πρωτο μηχανακι που οδηγησες ? Παρ 08 Απρ 2011, 09:19 | |
| - Γλάρος έγραψε:
- [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Ο Γλαρος δεν εχει λογια...χεχε | |
|
| |
Γλάρος Junior ducker
| Θέμα: Απ: Ποιο ηταν το πρωτο μηχανακι που οδηγησες ? Σαβ 09 Απρ 2011, 03:48 | |
| χαχαχα σας ευχαριστω.. μονο που το ειχα μονο για 1 καλοκαιρι.. | |
|
| |
yamahapower
Ηλικία : 31 Μηχανη : yamaha townmate 110cc daytona sprinter 125 Αριθμός μηνυμάτων : 15
| Θέμα: Απ: Ποιο ηταν το πρωτο μηχανακι που οδηγησες ? Παρ 10 Ιουν 2011, 01:49 | |
| απο τα 10 με το ταουνι...δεν μπορω αλλο!!!!! | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Ποιο ηταν το πρωτο μηχανακι που οδηγησες ? Τρι 15 Μάης 2012, 05:48 | |
| - John_C50 έγραψε:
- Ενα mego viva διχρονο αυτοματο στα 13.
Ενα θα σας πω...ειχε μονο διπλο σταντ και αν το ξεχναγες στο διπλο χωρις να κλεισεις την βενζινη...μπουκωνε και δεν επαιρνε ουτε με σφαιρες!!!! ΕΦΙΑΛΤΗΣ!
Τουτο εδω ειναι... [img][Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.][/img] Ένα mego ήταν και η δική μου πρώτη επαφή με μηχανοκίνητο δίκυκλο. Και φυσικά η πρώτη κίνηση ενός θερμόαιμου 17χρονου που ήμουν τότε ήταν να το στήσω κόντρα στην lancia του πατέρα μου που μάθαινα να οδηγώ. Και για να τιμούμε την Ελληνική προσπάθεια για ελληνική μοτοβιομηχανία να θυμίσω πως το -go από το me-go βγαίνει από το Γκοργκόλης, νομίζω πατέρα του γνωστού Γκοργκόλη, που έφτιαχνε ή μάλλον συναρμολογούσε αυτά τα μηχανάκια. |
|
| |
John_C50 Επίτιμο μέλος
Ονομα : Γιαννης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 32 Μηχανη : Honda C50c - Kawasaki Ninja 250R Αριθμός μηνυμάτων : 529
| Θέμα: Απ: Ποιο ηταν το πρωτο μηχανακι που οδηγησες ? Τρι 15 Μάης 2012, 23:49 | |
| Αυτο ηταν το τελευταιο μοντελο που εβγαλε,το viva.Eχει μοτερ minarelli v1 Για την ιστορια MEGO=MEBEA-GORGOLIS. Ηταν συνεργασια της ελληνικης αυτοκινητοβιομηχανιας(ΜΕΒΕΑ) με τον γνωστο σημερα Γκοργκολη.Κατασκευαζοταν στα Τρικαλα! | |
|
| |
innovakias_on_F1ZR Baby ducker
Τόπος : Ινδονησια Ηλικία : 65 Μηχανη : F1zrR+ Innova + crytpon X Αριθμός μηνυμάτων : 126
| Θέμα: Απ: Ποιο ηταν το πρωτο μηχανακι που οδηγησες ? Πεμ 17 Μάης 2012, 06:59 | |
| Γεια σας
Εαν θυμαμαι καλα και εγω σε αυτοματο ειχα καταληξει μου φαινεται europino minarelli 65 cc | |
|
| |
alfisti156
Ονομα : Κώστας Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 56 Μηχανη : c50c Αριθμός μηνυμάτων : 20
| Θέμα: Απ: Ποιο ηταν το πρωτο μηχανακι που οδηγησες ? Πεμ 31 Ιαν 2013, 06:30 | |
| ...πάνε χρόνια... ένα Fantic Motor Lei αυτόματο δίχρονο 50αράκι | |
|
| |
| Ποιο ηταν το πρωτο μηχανακι που οδηγησες ? | |
|