Strogylofanareas!!!! Moderator
Ονομα : Ηλιας Τόπος : Ακρατα Ηλικία : 28 Μηχανη : Honda C50 (Στρογγυλοφαναρο) 72cc Αριθμός μηνυμάτων : 1215
| Θέμα: Ένα βιντεάκι για τον φίλο μου τον Λάμπη.. Παρ 15 Απρ 2011, 20:49 | |
| | |
|
Κινέζος Baby ducker
Ονομα : Αχιλλεας. Τόπος : Στο ελλαντα. Ηλικία : 28 Αριθμός μηνυμάτων : 323
| Θέμα: Απ: Ένα βιντεάκι για τον φίλο μου τον Λάμπη.. Παρ 15 Απρ 2011, 22:12 | |
| | |
|
zozefina Baby ducker
Ονομα : charalambos Τόπος : akrata Ηλικία : 28 Μηχανη : Aprilia Tuono Αριθμός μηνυμάτων : 456
| Θέμα: Απ: Ένα βιντεάκι για τον φίλο μου τον Λάμπη.. Σαβ 16 Απρ 2011, 04:09 | |
| Παρε και μερικα ακομη απο τον ροκκο και γενικα την παλια σχολη.. Αυτο το εχω ακουσει απο κοντα..μιλαμε δεν στεκεσαι διπλα απο τον 8ορυβο.. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]Κοιτα κρατημα η alfa ετσι για να μην λενε μερικοι μερικοι.. κατι opel και κατι bmw ειχανε παει στην ιδια στροφη..στο βουνο! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] | |
|
Strogylofanareas!!!! Moderator
Ονομα : Ηλιας Τόπος : Ακρατα Ηλικία : 28 Μηχανη : Honda C50 (Στρογγυλοφαναρο) 72cc Αριθμός μηνυμάτων : 1215
| Θέμα: Απ: Ένα βιντεάκι για τον φίλο μου τον Λάμπη.. Σαβ 16 Απρ 2011, 04:28 | |
| ποοοοοοοοοοοοοοοοοοο ρε λαμπη.. τι λες τωρα.. !! φιλε στο πρωτο δεν ειναι θορυβος.. ειναι μουσικη.. καλα στο δευτερο.. ο οδηγος.. ειναι τρελος.. ετσι.. μιλαμε για χερα.. ρε, πως μπηκε ετσι... | |
|
zozefina Baby ducker
Ονομα : charalambos Τόπος : akrata Ηλικία : 28 Μηχανη : Aprilia Tuono Αριθμός μηνυμάτων : 456
| Θέμα: Απ: Ένα βιντεάκι για τον φίλο μου τον Λάμπη.. Σαβ 16 Απρ 2011, 05:52 | |
| O ροκκος ρε.?! Σιγα τον οδηγο..αν δεν ηταν το αμα3ι...και να σημειω8ει οτι το αμα3ι σε αυτα τα βιντεο ειναι ΜΑΜΑ.!! Κοιτα τι εγινε μολις το κυβισε.. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]Δεν μπορουσε να το κρατησει κατω.. | |
|