| Ρύθμιση κάρμπ | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
nikospc
Αριθμός μηνυμάτων : 18
| Θέμα: Ρύθμιση κάρμπ Κυρ 17 Απρ 2011, 08:22 | |
| Προχθές το πήγα στον μηχανικό για κάτι θορύβους μέσα στην μηχανή κάτι κλοτσήματα και ρύθμιση καρμπυρατέρ από τότε καίει παραπάνω βενζίνη και κτυπάει κόκκινα σε λιγότερα χιλιόμετρα επίσης κάνει ένα χτύπημα μέσα στην μηχανή και έχει κενό όπως όταν έχουν φαγωθεί τα συνεμπλοκ τα οποία είναι καινούργια (μπορεί να μου πει κάποιος ποια βίδα είναι για βενζίνη αέρα και ρελαντί μπας και κάνω τίποτα μόνος μου) και πως ριθμηζεται και αν τα συνεμπλοκ πρέπει να είναι φαγωμένα στο πάνω μέρος τους (όπως το κοιτάμε από επάνω σε αυτό το σημείο) αφού εκεί δεν έχει τίποτα κινούμενα μέρη . Ευχαριστώ . το παπι ειναι ενα modenas kriss II | |
|
| |
Duckrider Admin
Ονομα : Δημητρης Τόπος : Νικαια Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 685
| Θέμα: Απ: Ρύθμιση κάρμπ Δευ 18 Απρ 2011, 04:17 | |
| Λοιπόν καταρχήν καλος ήρθες στην παρέα μας. Τώρα οσο για το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις,στο καρμπυρατερ απο δεξια έχει 2 βίδες.Η μια,αυτή που έχει και ένα ελατήριο ειναι του ρελαντί και η άλλη,αυτή που ειναι κοντά στον λαιμό ειναι της βενζίνης. Απ οτι ξέρω και εγώ,η βίδα της βενζίνης πρέπει να ειναι 2 1/2 στροφες ξεβίδωτη απο τέρμα βιδωμένηΤωρα βεβαια αυτό απο μηχανάκι σε μηχανάκι μπορει να έχει κάποιες μικροδιαφορες,αλλα απο εκει αν θέλεις πειραματισου και καλά αποτελέσματα. Αν θέλεις ρίξε και μια ματιά [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]Τωρα οσο για να συνεμπλόκ που λες,επειδή δεν κατάλαβα,εννοεις του πίσω τροχου της γραναζιέρας? | |
|
| |
nikospc
| Θέμα: Απ: Ρύθμιση κάρμπ Δευ 18 Απρ 2011, 04:23 | |
| ναι αυτα στον πισω τροχο ειναι φαγωμενα οπως τα κειταμε μεσα στην ροδα σε εκεινο το μερος ο μηχανικος μου λεει οτι δεν εχει προβλιμα οτι τρωγονται με την κηνιση του γραναζιου | |
|
| |
Duckrider Admin
| Θέμα: Απ: Ρύθμιση κάρμπ Δευ 18 Απρ 2011, 04:42 | |
| Ναι,αυτα καποια στιγμή τρωγωντε,ειδικά αν κάνουμε αποτομα ξεκινηματα,σουζες κ.α Για να καταλάβεις αν ειναι φαγωμένα κουνα το γρανάζι σου μεσα στην ρόδα,προς πισω.Αν παιζει πολυ,ειναι φαγωμενα.
Αυτα βεβαια μπορεις να τα αλλαξεις και μονος σου,δεν ειναι τιποτα.Οσο για το κοστος,δεν πρεπει να κανει πανω απο 5 ευρω ολο το σετ. | |
|
| |
nikospc
| Θέμα: Απ: Ρύθμιση κάρμπ Δευ 18 Απρ 2011, 05:21 | |
| το ξερω οτι τρωγονται το θεμα ειναι οτι δεν ηταν φαγωμενα στο ενδιαμεσο κενο αλλα οπως το βλεπουμε μεσα στην ροδα το επανω μερος που ειναι σε εμας φατσα | |
|
| |
Duckrider Admin
| Θέμα: Απ: Ρύθμιση κάρμπ Δευ 18 Απρ 2011, 05:24 | |
| Οχι εκει απ οσο ξέρω δεν τρώγωνται.Τώρα τι να σου πω,δεν ξερω εκεί πως μπορει να φαγώθηκαν. | |
|
| |
nikospc
| Θέμα: Απ: Ρύθμιση κάρμπ Δευ 18 Απρ 2011, 05:34 | |
| οκ ευχαριστω και κατι αλλο μεσα απο την μηχανη μου ακουγονται κατι παραξενει θορυβοι οπως ενα τακ σε εκκινηση η φρεναρισμα η απλος μαρσαρισμα και κατι αλλη που μιαζουν σαν χτυπημα βαλβιδων αλα μεσα απο την μηχανη ενω προσφατα σε σερβις αλλαξα ελλατηρια καθαρισμος καρπ και βαβληδων εγω ηθελα να τα αλλαξω αλλα ο μηχανικος μου ειπε πως ειναι οκ παρα τα 32000km ειναι ειπωχρεωτικη η αλλαγη η οχι και για τους θορυβους πρεπει να ανυσιχω και παλι ευχαριστω | |
|
| |
nikospc
| Θέμα: Απ: Ρύθμιση κάρμπ Τρι 19 Απρ 2011, 00:51 | |
| απο οτι ειδα στο καρμπ ειχε ενα σωρο βιδες καμια με αλλατηριο και καμια κοντα στον λαιμο της βενζινας πηγα ρωτισα τον μαστορα και μου ειπε ποιες ακριβως ειναι οι βιδες αλλα μου ειπε οτι η μια ειναι για ρελαντι και η αλλη για αερα αληθευη | |
|
| |
ger4ki
Αριθμός μηνυμάτων : 9
| Θέμα: Απ: Ρύθμιση κάρμπ Τρι 19 Απρ 2011, 02:34 | |
| [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] οπως καθεσε στο μηχανακι απο την δεξια πλευρα ειναι απλως στο δικο σου ειναι λιγο ποιο δυσκολο να το δεις για αυτο βγαλε το δεξιο πλαστικο για να εχεις καλυτερη επαφη και να μπορεσεις να το ρυθμισεις. λοιπον τωρα για ρυθμιση:βιδωνεις τη βιδα του μειγματος τερμα μεχρι να τερματισεις (πρως τα δεξια) και επειτα την ξεβιδωνεις 1 στορφη και αλλα 3/4(δηλ μισο και αλλο μισο απο το μισο) και μετα ανεβασε η κατεβασε αναλογα το ρελαντι γυρω στοις 1000 στροφες. εχεις βαλει εξατμιση?? αν μπορεις πριν απο τη ρυθμιση βγαλε το μπουζι και βγαλτο μας μια φωτογραφια θα μας διευκολινει πολυ. | |
|
| |
nikospc
| Θέμα: Απ: Ρύθμιση κάρμπ Τρι 19 Απρ 2011, 09:29 | |
| ok θα το βγαλω οταν μπορεσω οχι δεν εχω βαλει εξατμιση ειναι τελειως μαμα το παπι | |
|
| |
Trantas
Ονομα : Triantafillos Τόπος : Drama Ηλικία : 30 Μηχανη : kymco Jetix 50cc Αριθμός μηνυμάτων : 10
| Θέμα: Απ: Ρύθμιση κάρμπ Τετ 20 Απρ 2011, 01:14 | |
| ρε παιδια,τελικα πως ρυθμιζεις το καρμπυρατερ??το βιδωνεις τερμα και μετα το ξεβιδωνεις 2 1/2 στροφες ή 1 στροφη και 3/4??? και οταν το κανεις πως καταλαβαινεις οτι το ρυθμισες σωστα?? δεν σκαμπαζω και πολλα απ'αυτα εε... | |
|
| |
nikospc
| Θέμα: Απ: Ρύθμιση κάρμπ Τετ 20 Απρ 2011, 03:04 | |
| οριστε το μπουζι [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] τελικα αλλαξα το φιλτρο βενζινας μιλαμε πολυ λασπη και καθαρισα το φιλτρο αερος πολυ βρομικο και δεν εχει 1000 χιλιομετρα απο το σερβις που μου το εκανε ο μηχανικος επισης το μπουζι το καθαρισα με συρματοβουρτσα και το ξαναβαλα μου φενεται για πλουσιο μιγμα τι λετε ? | |
|
| |
ger4ki
| Θέμα: Απ: Ρύθμιση κάρμπ Τετ 20 Απρ 2011, 07:08 | |
| to μειγμα ειναι καλο λιγο ποιο φτωχο αλλα παρα πολυ λιγο αλλα τωρα που αλλαξες φιλτρα και ηταν τοσο βρωμικα σιγουρα θα αλλαξει η αναλογια για αυτο αν δεν σου ειναι κοπος μπορεις να ξανα βαλεις μια φοτο και τοτε ενεργουμε αναλογα.. κανε κανα 20 χλμ και μετα ξανα βαλε φοτο
| |
|
| |
nikospc
| Θέμα: Απ: Ρύθμιση κάρμπ Πεμ 21 Απρ 2011, 00:28 | |
| [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] το μπουζι 70 χλμ. μετα μπορω να πω οτι εκανα αυτα τα χλμ με μισω ντεποζιτο, πολυ οικονομικα. Περιμενω της γνωμες σας για το μιγμα. | |
|
| |
ger4ki
| Θέμα: Απ: Ρύθμιση κάρμπ Τρι 26 Απρ 2011, 00:00 | |
| μου φαίνεται κανονικό που τείνει προς λίγο φτωχό αλλα ας πούνε και οι άλλοι την γνώμη τους γιατί δεν είναι ξεκάθαρο
χρονια πολλά!! | |
|
| |
angelsmoke
Μηχανη : supra 110cc. Αριθμός μηνυμάτων : 1
| Θέμα: Απ: Ρύθμιση κάρμπ Τρι 19 Φεβ 2013, 12:02 | |
| ρε παιδια εχω ενα θεμα,ειμαι κοριτσι και δεν γνωριζω κ πολλα..πριν μια βδομαδα αγορασα το supra 110cc.ενω αρχικα ολα οκ ξαφνικα οταν ζεστενεται μπερδευει,ψιλοπατιναρει,δεν εχει φιλτρο ουτε χοανη(δεν χωραει).Αρχικα μου το παρουσιασε σε βροχερη μερα.Δεν αν ειναι συμπτωση 'η επηρεασε αυτο. Αλλαξα μπουζι κ ο μαστορας ρυθμισε το καρμπυρατερ.Μετα ενας φιλος καθαρισε το ποτηρακι του καρμπυρατερ+το πλαστικο εξωφιλτρακι βενζινης.Ψιλοκαλυτερεψε μα δεν εφτιαξε.Ακομα μολις ζεστενεται λιγο,αρχιζει τα μπερδεματα κυριως σε χαμηλες στροφες. Ευχαριστω εκ των προτερων,Αλικη | |
|
| |
Duckrider Admin
| Θέμα: Απ: Ρύθμιση κάρμπ Πεμ 21 Φεβ 2013, 04:54 | |
| Γεια σου Αλικη και καλος ήρθες στην παρεα μας. Οπως μας τα λες,η γνωμη μου ειναι οτι δεν φταει το καρμυρατερ,αλλα κατα 99% το πηνιο του βολαν.Στο λεω αυτο γιατι και ενος συναδερφου στην δουλεια μου το μηχανακι του του εκανε τα ιδια πραγματα και οταν αλλαξε πηνιο εστρωσε. Οσο για το πατιναρισμα,δεν εχει καμια σχεση το πηνιο που σου ανεφερα.Πολυ πιθανο να θέλει αλλαγη τα δισκακια συμπλεκτη. Περιμενουμε να μαθουμε νεα. | |
|
| |
GL2091
Αριθμός μηνυμάτων : 1
| Θέμα: Απ: Ρύθμιση κάρμπ Παρ 05 Ιουλ 2013, 01:05 | |
| Χαίρετε και από μένα , μήπως ξέρετε πόσες στροφές γυρνάμε την βίδα μίγματος καυσίμου σε daytona dvrs50 και επίσης το μηχανάκι έχει 800km και στα 35-40-45 km κάνει σαν να σκροτσάρει χωρίς να αντιλαμβάνομαι αλλαγή στις στροφές του κινητήρα αν και δεν έχει στροφόμετρο. Ευχαριστώ
| |
|
| |
| Ρύθμιση κάρμπ | |
|