John_C50 Επίτιμο μέλος
Ονομα : Γιαννης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 32 Μηχανη : Honda C50c - Kawasaki Ninja 250R Αριθμός μηνυμάτων : 529
| Θέμα: Απ: ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΟΤΕΡ Κυρ 15 Μάης 2011, 06:16 | |
| - Strogylofanareas!!!! έγραψε:
- John_C50 έγραψε:
- To μπλε του opel corsa και astra opc λεει πολυ!
Και το πορτοκαλι τους focuς st με το χρυσο μεταλλο μεσα ε, εισαι καγκουρας !!!!! Επισης λεει και το λαχανι απο kawasaki με μαυρα η carbon καπακια και φτερο και αυτοκολλητα monster energy!!!!....πολυ ψαρωτικο! Ναι ρε!!!!...εχω εξατμιση sebring που χαλαει κοσμο και μπουζοπιπα με φωτακι made in china και ειμαι καγκουρας... τι θες τωρα να σου υπογραψω και χαρτι? | |
|
Strogylofanareas!!!! Moderator
Ονομα : Ηλιας Τόπος : Ακρατα Ηλικία : 28 Μηχανη : Honda C50 (Στρογγυλοφαναρο) 72cc Αριθμός μηνυμάτων : 1215
| Θέμα: Απ: ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΟΤΕΡ Κυρ 15 Μάης 2011, 06:39 | |
| | |
|
Γλάρος Junior ducker
Ονομα : kammeni flatza Τόπος : AIGALEOU AVENUE Ηλικία : 31 Μηχανη : ΗΟΝDA C50 100cc Αριθμός μηνυμάτων : 666
| Θέμα: Απ: ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΟΤΕΡ Κυρ 15 Μάης 2011, 06:56 | |
| - John_C50 έγραψε:
- Strogylofanareas!!!! έγραψε:
- John_C50 έγραψε:
- To μπλε του opel corsa και astra opc λεει πολυ!
Και το πορτοκαλι τους focuς st με το χρυσο μεταλλο μεσα ε, εισαι καγκουρας !!!!! Επισης λεει και το λαχανι απο kawasaki με μαυρα η carbon καπακια και φτερο και αυτοκολλητα monster energy!!!!....πολυ ψαρωτικο!
Ναι ρε!!!!...εχω εξατμιση sebring που χαλαει κοσμο και μπουζοπιπα με φωτακι made in china και ειμαι καγκουρας... τι θες τωρα να σου υπογραψω και χαρτι? μπλιαχ αηδια θα ειναι ρε.. εγω θα ηθελα μπλε σαν της subaru | |
|