Αυτήν τη στιγμή βλέπετε το duckriders.gr σαν επισκέπτης.Αν έχετε λογαριασμό,κάντε την σύνδεση σας εδώ για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του.Αν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό,μπορείτε να εγγραφείτε τώρα εδώ!
Duckriders.gr
Αυτήν τη στιγμή βλέπετε το duckriders.gr σαν επισκέπτης.Αν έχετε λογαριασμό,κάντε την σύνδεση σας εδώ για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του.Αν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό,μπορείτε να εγγραφείτε τώρα εδώ!
Duckriders.gr
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Το πρώτο επίσημο ελληνικό φόρουμ αποκλειστικά για τους duckriders!!
καλησπερα παιδια θελω τη γνωμη σας για ενα θεματακι που εχω με το innova πριν απο λιγο καιρο με το που αλλαξα εξατμιση και συγκεκριμενα εβαλα την γνησια protech και την επομενη μερα που πηγα για να το ανοιξω να δω πως παει με την εξατμισουλα με το που επιασα πρωτην φορα τα 100 με τριτη εκανε ενα παραξενο σφυριγμα και με το που εκοψα γκαζι σταματησε (να πω την πασα αληθεια το ψιλοζορισα λιγο)επειτα αντε να μου το εχει κανει αλλη μια φορα με τεταρτη αλλα φοβαμαι μην εχω μελλοντικα καποιο μπροβλημα...απο οτι μου ειπαν αυτο το κανει ή απο την αντλια καυσιμου στο injection ή οτι αυξανεται πολυ η θερμοκρασια στις βαλβιδες και φυσιολογικα σφυριζουν...ή μηπως φταιει που του εβαλα αλλη εξατμιση και ξερυθμιστικαν οι βαλβιδες... οποιος γνωριζει ας μου πει την αποψη του!!!