α και κατι ακομα πριν λιγο κερασα ξανα...αλλα δεν ηταν και τοσο δικαιο..εκανα βολτα και συνανταω ενα crypton x πειραγμενο @ εξατμιση αλλα δικαβαλο...ο τυπος με κολουσε και σε μια ευθεια που ανοιξαμε ηπιε πολυυυυ τσαιιιιιι..
παρολο που θα τον αφινα καμια 500αρια μετρα πισω αυτος συνεχιζε...και πριν μια ωρα με προσπερασε με μεγαλη ταχυτητα ενα παπι κοκκινο(μαλλον crypton r) αλλα πρεπει να το ειχε πολυ πειραγμενο...παρολο που με προσπερασε με πολλα χμ τον εφτασα γρηγορα αλλα μετα σε μια στροφη επρεπε να τον περασω απο εξωτερικη αλλα επιδη ηταν βραδυ και φορουσα θολο κρανος εκοψα.αυτος πηγαινε του σκοτομου με το παπι εμπενε σε στροφες με τα 90-100 περιπου και οταν βγηκε μπροστα μου πατουσε ο καγκουρας διακεκομενα το φρενο...(και καλα οτι βλεπω τον κολο του)συνεχισα να τον κυνηγαω μες στο βραδυ στα στροφιλικια και πηγαιναμε σχεδον μαζι...σε μια στιγμη επιδη δεν εβλεπα κοντεψα να βγω απο μια στροφη,βασικα μπλοκαρε το πισω αλλα το εσωσα μετα αρχισα να τον φτανω αλλα ξαφνικα κοβει και στριβει σε ενα δρομο μεσα στην ερημια...παντος αμα ηταν μερα θα του ελεγα εγω...εχω και μαμα μηχανακι 125cc και το εχω και λιγο καιρο...αυτος ηταν χωρις κρανος και εβλεπε καλητερα...