Αυτήν τη στιγμή βλέπετε το duckriders.gr σαν επισκέπτης.Αν έχετε λογαριασμό,κάντε την σύνδεση σας εδώ για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του.Αν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό,μπορείτε να εγγραφείτε τώρα εδώ!
Duckriders.gr
Αυτήν τη στιγμή βλέπετε το duckriders.gr σαν επισκέπτης.Αν έχετε λογαριασμό,κάντε την σύνδεση σας εδώ για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του.Αν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό,μπορείτε να εγγραφείτε τώρα εδώ!
Duckriders.gr
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Το πρώτο επίσημο ελληνικό φόρουμ αποκλειστικά για τους duckriders!!
Μηχανη : Honda Innova i 125 Αριθμός μηνυμάτων : 13
Θέμα: ΜΑΥΡΑ ΦΙΜΕ ΦΛΑΣ Τετ 01 Ιουν 2011, 20:31
γεια σας παιδια θελω να ρωτησω αν γινεται να βαψω τα φλας μου μαυρα μπρος πισω αλλα να φαινονται ....μου εχουν πει οτι βαφονται σε Φανοποιείο με ενα ειδικο βερνικι......μπορω να τα βαψω μονος μου με καπιου ειδους βερνικι ή χρωμα που να βρισκεται στην αγορα??????
Eιναι ενα ειδικο...smoke spray λεγεται και τα περνας απο την μεσα μερια. Νομιζω οτι το ειχα δει στο practiker αλλα πρεπει να εχουν και τα χρωματοπωλεια.
astreagrandfather
Ονομα : astrea grand....father Τόπος : Crete Ηλικία : 46 Μηχανη : astrea grand 100cc, kawasaki versys 650 Αριθμός μηνυμάτων : 14
Θέμα: Απ: ΜΑΥΡΑ ΦΙΜΕ ΦΛΑΣ Κυρ 17 Ιουν 2012, 02:25
υπάρχει σπρέυ φαναριών γύρω στα 10 ευρώ κάνει δουλίτσα
ΜΑΥΡΑ ΦΙΜΕ ΦΛΑΣ
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης