| vertex εκκεντροφορος | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Γλάρος Junior ducker
Ονομα : kammeni flatza Τόπος : AIGALEOU AVENUE Ηλικία : 31 Μηχανη : ΗΟΝDA C50 100cc Αριθμός μηνυμάτων : 666
| Θέμα: vertex εκκεντροφορος Πεμ 13 Οκτ 2011, 05:12 | |
| γεια σας παιδια ερημια βλεπω πολυ.. ας ξαναμαζευτουμε! θελω να ρωτησω για τον vertex μου εχουν πει οτι ειναι πολυ σπανιος ισχυει? και οτι βγαινει μονο για 72αρα κεφαλη ? και που μπορω να τον βρω.. ξερετε τιποτα?
| |
|
| |
KRISSos
Ονομα : fotis Τόπος : menidi state Ηλικία : 36 Μηχανη : kriss Αριθμός μηνυμάτων : 18
| Θέμα: Απ: vertex εκκεντροφορος Παρ 14 Οκτ 2011, 07:01 | |
| ειναι πολυ σπανιος (αφου δεν φτιαχνετε πια) αλλα ειναι και ο μονος που δινει απο χαμηλα εως ψηλα. γιατι δεν βαζεις τον r20 της takegawa μετεχειρω(θα τον βρεις πολυ ευκολα και ισως σε καλυτερη τιμη) αφου και ο vertex παλι μετεχειρως θα ειναι. | |
|
| |
Γλάρος Junior ducker
Ονομα : kammeni flatza Τόπος : AIGALEOU AVENUE Ηλικία : 31 Μηχανη : ΗΟΝDA C50 100cc Αριθμός μηνυμάτων : 666
| Θέμα: Απ: vertex εκκεντροφορος Κυρ 16 Οκτ 2011, 09:29 | |
| εχω εναν R20 αλλα δεν ξερω που ειναι.. αλλα μιας και τους εχω δοκιμασει και τους 2 παλιοτερα θυμαμαι ο vertex μου ειχε κανει μεγαλη εντυπωση | |
|
| |
KRISSos
Ονομα : fotis Τόπος : menidi state Ηλικία : 36 Μηχανη : kriss Αριθμός μηνυμάτων : 18
| Θέμα: Απ: vertex εκκεντροφορος Τρι 18 Οκτ 2011, 02:59 | |
| [quote="Γλάρος"]εχω εναν R20 αλλα δεν ξερω που ειναι.. αλλα μιας και τους εχω δοκιμασει και τους 2 παλιοτερα θυμαμαι ο vertex μου ειχε κανει μεγαλη εντυπωση[/quote
πολυ καλυτερος χαμηλα ο vertex αλλα στα ψηλα σαν το r20 κανεις(τους φοραγα και τους δυο καποτε) | |
|
| |
John_C50 Επίτιμο μέλος
Ονομα : Γιαννης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 32 Μηχανη : Honda C50c - Kawasaki Ninja 250R Αριθμός μηνυμάτων : 529
| Θέμα: Απ: vertex εκκεντροφορος Παρ 21 Οκτ 2011, 23:19 | |
| Ο R20 ειναι ρουλεμανατος και μπαινει μονο σε αστρεα,90αρες και cdi κεφαλες Ο vertex βγηκε μονο για 6βολτες απ'οσο ξερω | |
|
| |
Γλάρος Junior ducker
| Θέμα: Απ: vertex εκκεντροφορος Σαβ 22 Οκτ 2011, 02:01 | |
| μπαινει και σε αστρα κεφαλη αμα περασει απο μηχανουργειο | |
|
| |
KRISSos
| Θέμα: Απ: vertex εκκεντροφορος Σαβ 22 Οκτ 2011, 05:38 | |
| - John_C50 έγραψε:
- Ο R20 ειναι ρουλεμανατος και μπαινει μονο σε αστρεα,90αρες και cdi κεφαλες
Ο vertex βγηκε μονο για 6βολτες απ'οσο ξερω το ξερω οτι οι εκκεντροφοροι μπαινουν σε αλλες κεφαλες,αλλα και παλι ειχαν διαφορες στο πως αποδιδανε. το c50 το ειχα 52mm, κεφαλη 72αρα,, εκκεντροφορο vertex, στροφαλο 90αρι, καμπανα 90αρα και το μηχανακι χαμηλα πηγαινε ταπα. το glx ηταν 54mm,κεφαλη cdi και r20,τα αλλα ιδια το μηχανακι ψηλα ηταν τρελο και παλαβο. νομιζα τοσο καιρο οτι την μεγαλη διαφορα την εκανε ο εκκεντροφορος? | |
|
| |
innovakias_on_F1ZR Baby ducker
Τόπος : Ινδονησια Ηλικία : 65 Μηχανη : F1zrR+ Innova + crytpon X Αριθμός μηνυμάτων : 126
| Θέμα: Απ: vertex εκκεντροφορος Τετ 07 Μαρ 2012, 10:15 | |
| Γεια σας
Αμα παιξεις με CDI χλωμο σε βλεπω για Vertex Μιλαμε για διαφορετικο χρονισμο και αλλα κοκκορακια
Υπππππαρχει κατι Super και φθηνο στην αγορα θα δουμε | |
|
| |
Γλάρος Junior ducker
| Θέμα: Απ: vertex εκκεντροφορος Πεμ 08 Μαρ 2012, 10:16 | |
| δεν ειπα για cdi τι σουπερ? | |
|
| |
Τόπος : Ινδονησια Ηλικία : 65 Μηχανη : F1zrR+ Innova + crytpon X Αριθμός μηνυμάτων : 126
| Θέμα: Απ: vertex εκκεντροφορος Παρ 09 Μαρ 2012, 06:12 | |
| Γεια σας
Αυτος ο εκκεντροφορος παιζει καλα και σε CDI και σε astrea supra για c70 δεν τον εχω δοκιμασει και δεν αξιζει γιατι ειναι ρουλεμανατος γαι αστρα και θα πρεπει να χαλασεις την 70 αρα κεφαλη
Δεν λεει
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: vertex εκκεντροφορος Δευ 02 Απρ 2012, 09:29 | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την innovakias_on_F1ZR στις Δευ 02 Απρ 2012, 09:38, 2 φορές συνολικά | |
|
| |
| Θέμα: Απ: vertex εκκεντροφορος Δευ 02 Απρ 2012, 09:32 | |
| | |
|
| |
Γλάρος Junior ducker
| Θέμα: Απ: vertex εκκεντροφορος Τετ 05 Σεπ 2012, 06:29 | |
| αυτος τι εκκεντροφος ειναι που εχεις στις φοτο φιλε? φτιαχτος? μου ειπαν οτι η φουεγκο βγαζει εναν για 72αρα κεφαλη και ειναι ιδιος με τον βερτεξ ξερεις τιποτα? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: vertex εκκεντροφορος Πεμ 06 Σεπ 2012, 08:12 | |
| Γεια σας
Οχι δεν εχει σχεση με τον βερτεξ ειανι ενας καλος εκκεντοφορος για αστρα κεφαλη με αρκετη διαρκεια μοιρων στο χρονο των βαλβιδων ο βερτρεξ ηταν κορυφη ο φουεγγο τωρα ειναι ενας μεσα στους 5 με 7 καλους εκκεντροφορους με λιγα λεφτα της ταξης των30 ευρω
Εαν εχεις αστρα κεφαλη η 72 και θες τοπ επιδωσεις ψαξε για κανα μεταχειρω βερτεξ και θα ανασανεις εσυ και το παπι σου | |
|
| |
Γλάρος Junior ducker
| Θέμα: Απ: vertex εκκεντροφορος Παρ 07 Σεπ 2012, 09:53 | |
| [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] για αυτον εδω ελεγα βγαζει και για 72αρα (η φοτο δεν ειναι απο αυτον) δεν μπορω να βρω..δεν τον ξερουν και οι φιλοι μου... μονο οι παλιοι χαχα καπου ειχα διαβασει που ελεγες δουλευει μονο σε πομπε πιστονι εγω εχω ημιπομπε θα εχω κανα θεμα? και εππισης εχω σκεφτει αφου δεν μπορω να βρω να φτιαξω εναν αλλα δεν ξερω στοιχεια να δοσω να μου τον φτιαξουν.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: vertex εκκεντροφορος Παρ 07 Σεπ 2012, 18:17 | |
| Γεια σας
Θα παιξει ο φουεγγο καλα στην 72 και με ημιπομπε αρκει να εχεις αρκετη συμπιεση πανω απο 11¨1
Κατασκευη γινεται η και παραγγελια προφιλ απλα θα πρεπει να του δωσεις στοιχεια μοιρες οβερλαπ λιφτ... | |
|
| |
ΒΑΣΙΛΗΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 1
| Θέμα: Απ: vertex εκκεντροφορος Πεμ 30 Οκτ 2014, 04:31 | |
| [quote="Γλάρος"]γεια σας παιδια ερημια βλεπω πολυ.. ας ξαναμαζευτουμε! θελω να ρωτησω για τον vertex μου εχουν πει οτι ειναι πολυ σπανιος ισχυει? και οτι βγαινει μονο για 72αρα κεφαλη ? και που μπορω να τον βρω.. ξερετε τιποτα? ΣΕ 72ΑΡΑ ΚΕΦΑΛΗ Ο VERTEX ΕΚΑΝΕ ΠΑΠΑΔΕΣ ΜΕ ΦΟΥΛ ΜΠΟΜΠΕ ΠΙΣΤΟΝΙ KAI 90 ΣΤΡΟΦΑΛΟ ΜΕ ΚΟΝΤΗ ΜΠΙΕΛΑ !ΣΤΑ 47 ΧΙΛΙΟΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΡΜΠΙΡΑΤΕΡ 24 ΑΠΟ ΤΟ CM 200 ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΔΟΥΛΕΥΕ ΛΙΓΟ ΜΕΣΑΙΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΨΙΛΑ ΤΡΕΛΑΙΝΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΟΣ ! ΣΤΑ 51 ΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΟΥΛΕΥΕ ΜΕΣΑΙΕΣ ΚΑΙ ΨΙΛΑ! ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΔΙΝΕ Ο VERTEX ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΗΤΑΝ ΣΤΑ 53 ΦΟΥΛ ΜΠΟΥΜΠΕ ΜΟΝΟ ΕΛΑΤΗΡΙΟ ΦΟΥΛ ΘΥΡΙΔΕΣ ΚΟΝΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΚΟΝΤΟΣ ΚΥΛΙΝΔΡΟΣ ΜΕ ΧΛΑΠΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΜΕ 14-30 ΓΡΑΝΑΖΟΜΑ ΤΟ 3 ΠΑΠΙ ΤΟ 4 ΜΕ 14-34 Η 14-32 ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΡΜΠΙΡΑΤΕΡ 32 ΚΕΙΗΝ ΤΟΥ DT200 Η TOY AX 1 250 TO 34 ΜΕ ΤΡΟΜΠΑ ΨΕΚΑΣΜΟΥ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΕΒΓΑΖΕ ΣΠΙΘΕΣ ΧΑΜΗΛΑ-ΜΕΣΑΙΕΣ-ΨΗΛΑ ΕΛΑΦΡΟΜΕΝΟ ΒΟΛΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΠΑΝΑ ΤΟ ΠΑΠΙ ΗΤΑΝ ΜΠΟΜΠΑ ΑΛΛΑ ΚΤΥΠΟΥΣΕ ΝΩΡΙΣ ΜΠΙΕΛΑ !ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΧΕΔΟΝ 14000 ΣΤΡΟΦΕΣ!ΚΑΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ!
| |
|
| |
| vertex εκκεντροφορος | |
|