| υπαρχει τετειο πράμα? | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Γλάρος Junior ducker
Ονομα : kammeni flatza Τόπος : AIGALEOU AVENUE Ηλικία : 31 Μηχανη : ΗΟΝDA C50 100cc Αριθμός μηνυμάτων : 666
| Θέμα: υπαρχει τετειο πράμα? Τρι 15 Νοε 2011, 08:58 | |
| [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]"δεν ανεφερα καν οτι φοραει την 7δισκη καμπανα απο το σπανιοτατο glx 90 εισαγωγης με το αναλογο γραναζακι στροφαλου που δινει καλυτερη συμπλεξη κ μακρυτερο βημα" τι λεει αυτος? δεν το εχω ξανακουσει εγω αυτο.. | |
|
| |
John_C50 Επίτιμο μέλος
Ονομα : Γιαννης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 32 Μηχανη : Honda C50c - Kawasaki Ninja 250R Αριθμός μηνυμάτων : 529
| Θέμα: Απ: υπαρχει τετειο πράμα? Πεμ 17 Νοε 2011, 07:08 | |
| Για το γραναζακι το εχω ξαναδει σε ξενα site,αλλα δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αυτο για τη συμπλεξη και το βημα που λεει(παπατζηλικι μου κανει)
H 90αρα η καμπανα εχει οντως 7 δισκακια?...γιατι σε κατι διαγραμματα δεν δειχνει να διαφερει και πολυ απο την 50αρα.
Να φανταστεις οτι καποτε ειχα λυσει και 90αρι μοτερ αλλα δεν εκατσα να τα συγκρινω με τα 50αρια τα πραγματα...Δεν ηξερα τοτε οτι εχουν τοσες διαφορες... | |
|
| |
Γλάρος Junior ducker
Ονομα : kammeni flatza Τόπος : AIGALEOU AVENUE Ηλικία : 31 Μηχανη : ΗΟΝDA C50 100cc Αριθμός μηνυμάτων : 666
| Θέμα: Απ: υπαρχει τετειο πράμα? Σαβ 26 Νοε 2011, 07:03 | |
| οχι ρε εμενα ειχε 3 δισκακια τι 7.. ρε φιλε και εμενα η καμπανα λεει πανω TIC οπος η δυκια σου.. εμαθες πως ειναι η γνησια? γιατι αμα ειναι ιμιτασιον παλι θα πατιναρει.. | |
|
| |
John_C50 Επίτιμο μέλος
Ονομα : Γιαννης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 32 Μηχανη : Honda C50c - Kawasaki Ninja 250R Αριθμός μηνυμάτων : 529
| Θέμα: Απ: υπαρχει τετειο πράμα? Σαβ 26 Νοε 2011, 23:11 | |
| H 90αρα σου λεει TIC? Εγω αυτη που λεει TIC την ειχα βγαλει απο το glx το μοτερ που ηταν καγκουρικο. Οι γνησιες ,οι 50αρες τουλαχιστον, εχουν πανω στο καπακι ενα σηματακι σαν πανθηρα. Παντος η tic με τις 50αρες διεφεραν σαν υλικο γι'αυτο υπεθεσα οτι ειναι ιμιτασιον. Εσωτερικα δεν θυμαμαι να εντοπισα καποια διαφορα...ολες 3 δισκακια ειχαν. Παντος δεν μου πατιναρει...οποτε ο,τι και να ειναι...τουλαχιστον δουλευει σωστα. | |
|
| |
Γλάρος Junior ducker
| Θέμα: Απ: υπαρχει τετειο πράμα? Κυρ 04 Δεκ 2011, 03:33 | |
| ναι η 90αρα λεει.. και εμενα καγκουρικο ηταν το μοτερ αυτες που δεν εχουν τιποτα επανω δεν ειναι οι γνησιες? | |
|
| |
John_C50 Επίτιμο μέλος
| Θέμα: Απ: υπαρχει τετειο πράμα? Κυρ 04 Δεκ 2011, 04:44 | |
| Γνησιες πρεπει να ειναι γιατι εχω και εγω τετοιες...μαλλον παει με τις παρτιδες | |
|
| |
Γλάρος Junior ducker
| Θέμα: Απ: υπαρχει τετειο πράμα? Τρι 13 Δεκ 2011, 09:05 | |
| τι να σου πω.. μπορει.. γιατι δεν λενε ενα honda πανω να ξεμπερδευουμε | |
|
| |
Γλάρος Junior ducker
| Θέμα: Απ: υπαρχει τετειο πράμα? Τετ 11 Απρ 2012, 05:41 | |
| γεια σας μαγκες το λεγομενο μολυβι 90αρι μοτερ ειναι το μιζατο? το τελευταιο που κυκλοφορισε οπου το κομβιο του στροφαλου ητανε εφαμιλο με του astrea | |
|
| |
innovakias_on_F1ZR Baby ducker
Τόπος : Ινδονησια Ηλικία : 65 Μηχανη : F1zrR+ Innova + crytpon X Αριθμός μηνυμάτων : 126
| Θέμα: Απ: υπαρχει τετειο πράμα? Τετ 11 Απρ 2012, 17:13 | |
| Γεια σας Σωστα αλλαξε την μπιελα απο 23 χιλ κομβιο σε 25 χιλ και 13 χιλ πειρο πιστονιου Παραλληλα στο ιδιο μοτερ πεταει και την ρουλεμανατη 90 αρα κεφαλη πια | |
|
| |
Τόπος : Ινδονησια Ηλικία : 65 Μηχανη : F1zrR+ Innova + crytpon X Αριθμός μηνυμάτων : 126
| Θέμα: Απ: υπαρχει τετειο πράμα? Τετ 11 Απρ 2012, 17:14 | |
| Γεια σας
Εγω θυμαμαι σε καποια φαση τα 90 αρια μοτερακια με το 15 χιλ πειρο εμβολου και λιγο μακρυ βεβαια το κομβιο σε αυτα ηταν 23 χιλ και απο οτι θυμαμαι ηταν 6 βολτα στιο θεμα φωτισμου | |
|
| |
Γλάρος Junior ducker
| Θέμα: Απ: υπαρχει τετειο πράμα? Σαβ 14 Απρ 2012, 02:56 | |
| δηλαδή το μολυβι ειναι αυτο που εχει την ρουλεμανατη κεφαλη? στο 2η απαντιση σου εννοεις τα παλια 90αρια τα 6βολτα? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: υπαρχει τετειο πράμα? Σαβ 14 Απρ 2012, 06:14 | |
| Γεια σας
Ηταν 6 βολτα στο φωτισμο αλλα με ηλεκτρονικη αναφλεξη Δεν λεω για το παλιο 6 βολτο με τις πλατινες στην κεφαλη | |
|
| |
Γλάρος Junior ducker
| Θέμα: Απ: υπαρχει τετειο πράμα? Τρι 17 Απρ 2012, 09:57 | |
| το 90αρι 6βολτο που λες τι ειναι? τετραγονοφαναρο? πρωτη φωρα το ακουω [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] αυτο τι ειναι? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: υπαρχει τετειο πράμα? Τρι 17 Απρ 2012, 18:13 | |
| Γεια σας
Μ ετεραγωνο φαναρι αλλα δεν θυμαμαι πως το ξεχωριζες απο τα 12 βολτα 90 αρια σε σχεση με την εξωτερικη εμφανιση | |
|
| |
| υπαρχει τετειο πράμα? | |
|