Duckriders.gr
honda c50 6v βελτιοση Logo2511
Αυτήν τη στιγμή βλέπετε το duckriders.gr σαν επισκέπτης.Αν έχετε λογαριασμό,κάντε την σύνδεση σας εδώ για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του.Αν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό,μπορείτε να εγγραφείτε τώρα εδώ!
Duckriders.gr
honda c50 6v βελτιοση Logo2511
Αυτήν τη στιγμή βλέπετε το duckriders.gr σαν επισκέπτης.Αν έχετε λογαριασμό,κάντε την σύνδεση σας εδώ για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του.Αν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό,μπορείτε να εγγραφείτε τώρα εδώ!
Duckriders.gr
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Το πρώτο επίσημο ελληνικό φόρουμ αποκλειστικά για τους duckriders!!

ΠόρταλΦόρουμΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση

honda c50 6v βελτιοση

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
thanasis3000

Αριθμός μηνυμάτων : 11

honda c50 6v βελτιοση Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: honda c50 6v βελτιοση   honda c50 6v βελτιοση Icon_minitimeΔευ 07 Μάης 2012, 21:35

Καταρχας θελω να πω ενα γεια ειμαι καινουργιος στο forum και επιδει εχω διαβασει διαφορα θεματα εχω μπερδευτη λιγακη
εχω ενα honda c50 6v ειναι 72cc με την μανισια κεφαλη φωραει ενα 16 καρμπυλατερ shark και dragon εξατμιση τωρα θελω να το αναβαθμισο
θελω να το κανω 50mm μου ειπαν οτι εαν το αφισω 6v θα παει στα 80-85cc ενω εαν το κανο 12v θα γινει 100cc επιδει θα
αλλαξι ι διαδρομι τις μπιελας επιδει δεν εχο μεγαλες γνωσεις σε αυτο το θεμα θα ιθελα τιν γνωμη σας τι να κανω ωστε να
μου βγαλει ολλη τιν δηναμη του! εγω να αλλαζω πιστονι κιλινδρο κεφαλι χρονισμα και να ρυθμισω τις βαλβιδες ξερω απο χρημα διαθετο αρκετα λευτα
αλλα σε λογικα πλαισια δλδ μεχρι 300-350ευρω θα ηθελα την γνωμη σας ευχαριστω !
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
innovakias_on_F1ZR
Baby ducker
Baby ducker
innovakias_on_F1ZR

Άντρας Τόπος : Ινδονησια
Μηχανη : F1zrR+ Innova + crytpon X
Αριθμός μηνυμάτων : 126

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: honda c50 6v βελτιοση   honda c50 6v βελτιοση Icon_minitimeΤρι 08 Μάης 2012, 07:22

Γεια σας

6βολτουρα χμμμμ

Θα αγορασεις
Καδενα εκκεντροφορυ ραουλα και γραναζι τρομπας λαδιου μαζι με το αξωνακι του κοστος 17 ευρω
Μπουζονια κυλινδρου απο Astrea η glx 90 κοστος 6 ευρω
Στροφαλο glx 90 με 49,4 διαδρομη τον μαυρο 55 ευρω δεν ειναι αναγκη να ειναι γνησιος γιατι θα ξεφυγεις αρκετα
Απο κεφαλη εισαι τελειος μονο ενα εκκεντροφορο Jk της Honda βαλε περιπου στα 40 ευρω
Κυλινδρο παρε εναν Riken Astra 100 51 χιλιοστα του εργοστασιου Riken 45 ευρω με τις φλαντζες
Εαν προτιμας 53 χιλιοστα θα πρεπει να πας σε τορνο να ανοιξεις τα καρτερ σου 20 ευρω
Τωρα απο σασμαν θα αλλαξει η συμπεριφορα του με αυτη την διαδρομη του στροφαλου αλλα πρεπει να κρατηθουμε σε χαμηλα επιπεδα.
Το σημαντικο ειναι να ξεκινησεις και να βρεις βολαν με πηνια γνησι απο c50c η glx μεταχειρω 50 ευρω διοιτι πολλα απο τα ημιτασιον καιγονται ευκολα βεβαια ειανι παμφθηνα στα 35 ευρω αλλα ποιος σπρωχνει και ιδιως με αυτη τη ζεστη
Πλεξουδα δεν ειανι απαραιτητο να αλλξεις μονο ενα η δυο καλωδια θα προστεθουν λογω τυ σενσορα της ηλεκτρονικης και ενα μικρο φισακι που θα συνδεει την ηλεκτρονικη κοστος 5 ευρω

Θ αλλαξεις την μπαταρια τις λαμπρες σου και την κορνα σε 12 βολτ και τον ανορθωτη σου με το φισακι του οαλι κοστος 18 ευρω

Αμα δεν μπορεις μονος σου το κοστος του μηχανικου θα ειναι στα 100 ευρω περιπου για ολα τα παραπανω

Αυτα εν ολιγης
thanasis3000

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: honda c50 6v βελτιοση   honda c50 6v βελτιοση Icon_minitimeΤετ 09 Μάης 2012, 02:59

euxaristo gia tin voithia exo mono kapies apories
1)η κεφαλη μου ειναι ι 50αρα και οι βαλβιδες ειναι μικρες οπως και η ισαγωγη δεν θα ηταν καλυτερα 1cdi h astra 100 και εαν ειναι αλλαζω τον στροφαλο βαζω εναν αλλο
2)volan θα βαλω 12v απο honda c90 (μεταχειρισμενο) γτ οπως ειπες πιος σπρωχνει
3) νομιζω τα καρτερ απο το 6βολτο περνουν μεχρι 50χιλιοστα η ειναι 72χιλιοστα και ειναι ανιγμενος μεσα ?στα 51?και στα 51 ειναι ειναι 105cc?
4)Τωρα απο σασμαν θα αλλαξει η συμπεριφορα του με αυτη την διαδρομη του στροφαλου αλλα πρεπει να κρατηθουμε σε χαμηλα επιπεδα (δηλαδη)?
ευχαριστο παντος και για βολαν εχο ιδι ενα γτ αγορασα ενα honda 12v το πηρα για ανταλακτικα τωρα εαν μπορεις να μου απαντησεις στις αποριες ολλα οκ μετα
innovakias_on_F1ZR
Baby ducker
Baby ducker
innovakias_on_F1ZR

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: honda c50 6v βελτιοση   honda c50 6v βελτιοση Icon_minitimeΤετ 09 Μάης 2012, 05:54

Γεια σας

Βαλε αμα θες μια αστρα κεφαλη γνησια ειναι φτιαγμενη για 15 αρι καρμπυρατερ σε αντιθεση με την 50 αρα κεφαλη που εχει ιδιες βαλβιδες διαμετρου αλλα φοραει 13 αρι καρμπυρατερ...

Λιφαν cdi μην βαλεις θα του πεσει τεραστια

Καρτερ μεχρι και 51 χιλ πιστονι δεν χρειαζεται να ανοιξεις

ενοω επιπεδα χαμηλα κοστους
thanasis3000

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: honda c50 6v βελτιοση   honda c50 6v βελτιοση Icon_minitimeΤετ 09 Μάης 2012, 07:24

καλος μαλλον για 51 το κοβο τωρα αυτο με τιν 49mm διαδρομι ποσα κιβικα βγενει εχεις ιδεα?πιστευω θα βαλλω αστρα κεφαλη με ενα 18καρμπυλατερ θα ειμαι οκ οσο για το 4αρι σασμαν θα το κοιταξω να δω το κοστος και λογικα πιστευω με το 4αρι σασμαν θα κερδισω και σε τελικες αλλα θα πηγαινει και πιο 3εκουραστα ! παντως τωρα ειναι 72cc με 14,36 granazoma kai mou katevazi 90-95xiliometra mexri ta 80 παει ωραια !απλα νομιζω οτι ποιο πολυ αξιζει να φτιαξω αυτω το μιχανακι παρα να αγορασω καινουριο.ευχαριστω πολυ για των χρονο σου και για τις πληροφοριες
innovakias_on_F1ZR
Baby ducker
Baby ducker
innovakias_on_F1ZR

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: honda c50 6v βελτιοση   honda c50 6v βελτιοση Icon_minitimeΤετ 09 Μάης 2012, 17:00

Γεια σας

Στα 102 κυβικα θα βγεις με την διαδρομη του glx 90 (49.4mm)
Και βεβαια μην το πεταξεις αξιζει να επενδυσεις πανω του
thanasis3000

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: honda c50 6v βελτιοση   honda c50 6v βελτιοση Icon_minitimeΠαρ 11 Μάης 2012, 22:01

καλος ευχαριστω πολυ αλλα τωρα οπος ειναι το μιχανακι ακουω ενα γκαπ γκαπ γκαπ στις πολι χαμηλες στροφες και δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι θα ανεβασω ενα video να δειτε κιωλιας και να ακουσετε

honda c50 6v βελτιοση
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Βελτιοση Daytona Dv 50
» honda c50 6v νεα μηχανη!
» Honda C50 Βελτίωση
» Honda c50 6V
» honda c50 12v

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Duckriders.gr :: Πάπιες :: Βελτιώσεις :: Μηχανικές-
Μετάβαση σε:  
.
Copyright © 2010-2012, duckriders.gr
Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις