Αυτήν τη στιγμή βλέπετε το duckriders.gr σαν επισκέπτης.Αν έχετε λογαριασμό,κάντε την σύνδεση σας εδώ για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του.Αν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό,μπορείτε να εγγραφείτε τώρα εδώ!
Duckriders.gr
Αυτήν τη στιγμή βλέπετε το duckriders.gr σαν επισκέπτης.Αν έχετε λογαριασμό,κάντε την σύνδεση σας εδώ για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του.Αν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό,μπορείτε να εγγραφείτε τώρα εδώ!
Duckriders.gr
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Το πρώτο επίσημο ελληνικό φόρουμ αποκλειστικά για τους duckriders!!
μπραβο ρε ομοσταβλε! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] να το χερεσαι το πυραυλακι!και καλο στρωσιμο!! θελουμε κι'αλλες φωτο και βιντεο!
Daytonass
Ονομα : Γιάννης Τόπος : Λάρισα Ηλικία : 30 Μηχανη : Daytona Sprinter 130cc Αριθμός μηνυμάτων : 67
Ναι εννοειτε πως θα ερθουν κιαι αλλες φωτο οπως κ βιντεο, με το μοτερ πανω στο παπι, και αν ειμαι τυχερος και ερθει και το καρμπυλατερ θα γβαλω και βιντεο οταν θα κανω τσουληθρα στους παγωμενους δρομους χαχα
Strogylofanareas!!!! Moderator
Ονομα : Ηλιας Τόπος : Ακρατα Ηλικία : 28 Μηχανη : Honda C50 (Στρογγυλοφαναρο) 72cc Αριθμός μηνυμάτων : 1215
Edit: ο τιτλος παντως πολυ ψαρωτικος....αυτο το ταπινο που@#$%τικο << Πρεπει να παρουσιασω κ γω κατι >> δεν συμβαδιζει σε καμια περιπτωση με την συνεχεια... χεχεχεχεχε
Daytonass
Ονομα : Γιάννης Τόπος : Λάρισα Ηλικία : 30 Μηχανη : Daytona Sprinter 130cc Αριθμός μηνυμάτων : 67
Το μηχανακι πηρε μπροστα, δουλεψε στο ρελαντι και ολα ηταν ωραια ωσπου ειδα μια διαρροη λαδιου κατω αο την κεφαλη, η οποια προερχοταν απο δικη μου μαλακια που δεν εβαλα οδηγους αναμεσα στον κυλινδρο και στην κεφαλη.. Τωρα θα παω την Δευτερα να παρω 2 οδηγους και 1 τσιμουχα στεγανωποιησης για την κεφαλη και πιστευω πως θανε ετοιμο για περπατημα απ την Δευτερα
Duckrider Admin
Ονομα : Δημητρης Τόπος : Νικαια Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 685
Πωωωω ρε φιλε με εφτιαξες ασχημα ειχω και εγω ενα dv και δεν ειξερα αμα επρεπε να το φτιαξω η να το πουλησω για να παρω rs τελικα παπι θα παρω...Το το δηλιμα ειναι αν θα βαλω αλλο μοτερ η θα φτιαξω το δικο μου...
Πολυ καλυ καλη δουλεια παντος 1000 like
fragos Baby ducker
Ονομα : Φραγκισκος Τόπος : KΕΡΚΥΡΑ! Ηλικία : 29 Μηχανη : daytona sprinter 125cc και vespa vespino 130cc Αριθμός μηνυμάτων : 191
Αααααχχχχ τι να προτο πω και τι να προτο θαυμασω... κουκλα.. πενα το μοτερακι... ΚΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ!!!!! ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΡΥΒΩ ΟΤΙ ΝΑΙ! ΜΕ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ Η ΖΗΛΙΑ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ... !!! και θελω να πουλησω την αδερφη μου σε καποιον να μαζεψω λευτα να κανω τα ιδια... αααχχχχ τα ειπα και ξαλαφρωσα... με εχει πιασει ψηχολογικο.... δεν ξερω τι να κανω... μπουχουχουχου... ΤΟ ΚΟΥΤΑΚΙ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ RACING ΑΠΑΝΩ!!!!! θα πεθανωωωωωωωωωωωωω ααααααααααχχχχχχ γιατρε μου ειμαι καλα??
χαχαχαχχαχαχα το θαυμαζμο μου τον εξεφρασα παραπανω... τωρα.. εχω μια υπονια οτι η θεση του καρμπυρατερ ειναι λιγο λαθος... μηπως 8α επρεπε να γερνει λιγο... να εχει μια αλλη κλιση... για καλυτερη ροη..... λεω.. δεν ειμαι και σιγουρος.. παντως.. το μηκος του λαιμου του καρμπυρατερ ειναι σιγουρα μεγαλο.... αν βαλεισ κατι ποιο κοντο... ( σιγουρα θα ειναι ποιο αποτομο.. στο λεω απο προσωπικη αλλαγη που εχω κανει..) κατι σαν αυτο ισως... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΑΡΜΠΥΡΑΤΕΡ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΟΞΩ ΣΤΑ ΠΛΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ!!!!!! ΚΑΝΤΟ ΡΕ!!! ΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ... ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΧΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΛΑΤΑ... καπως ετσι θα ειναι... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Χαχαχαχαχαχχαχα και 2-3 ερωτησεις... οταν λες οδηγους αναμεσα στον κυλινδρο και στην κεφαλη.. τι ακριβως ενοεις?? το φιλτρο (κουκλα)ποσο το πηρες... τι μαρκα ειναι.. κανα λινκ στο νετ υπαρχει?? και κατι τελευτεο... αυτο το καρπυρατερ εχει τετραγωνο πιστονακι γκαζιου??????
ΤΟ ΔΗΚΟ ΜΟΥ ΚΑΡΜΠΥΡΑΤΕΡ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΙΟ ΟΡΕΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ !!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ!!!!!!
PS: το φραπεδακι στο χιονι οολλλλαα τα λεφτα... χεχεχεχεχεχεχεχε οπως και'ναχει μπραβο σου.. ε3ερετικη δουλεια... και ευχομαι τελικα να μην προξενησε καμια ζημια αυτος ο οδηγος.. ειδα το τοπικ στo mybike και εκει τα παιδια ηταν καπως απαισιοδοξα...
Daytonass
Το καρμπυλατερ το εβαλα ετσι γιατι μονο ετσι καθετε καλα το κολαρο πανω στον λαιμο,,(τον αγκαλιαζει ολο δηλαδη) και ειναι και το καρμπυ στην ευθεια..Τον λαιμο ηθελα να τον κοψω αλλα αφου δεν βρισκει πουθενα θα τον αφησω ετσι..
Την φιλτροχοανη "φωτια " την πηρα 10 ευρω απ ενα μαγαζι με ανταλλακτικα,,μαρκα δεν θυμαμαι καθολου
Το καρμπυλατερ αυτο εχει τετραγωνο σλαιντ,, και οχι στρογγυλο σαν τα normal καρμπυλατερια...Αλλα τρωει πολυ βενζινη
Ο οδηγος ειναι ενα κυλινδρικο πραγματακι , κουφιο στην μεση και περναει μεσα στο μπουζονι (βεργα) και παταει πανω στον κυλινδρο, και μετα ερχετε και καθετε η κεφαλη πανω..Τους οδηγους τους βαζουμε για να κεντραρουμε την κεφαλη με τον κυλινδρο και τον κυλινδρο με το καρτερ..
Ονομα : Ηλιας Τόπος : Ακρατα Ηλικία : 28 Μηχανη : Honda C50 (Στρογγυλοφαναρο) 72cc Αριθμός μηνυμάτων : 1215
χαχαχαχαχαχαχα ευχαριστω μαν... χαχαχαχα νταξ μου τις ελυσες τις αποριες... ποοο ρε γαμωτο εφαγα κολημα με το φιλτρο... χεχε δεν μπορει αμα ψαξω λιγο καπου θα βρω εστω ενα παρωμιο.. anyway... παρατηρισα και κατι αλλο... σφηξε το σωλινακι τις βενζινης πανω το καρμπυρατερ... και βαλε το φιλτρακι ποιο βαθια μεσα στον σωληνακι... (τα οποια μαλων τα εχεις κανει τωρα διλαδη... αλλα οκ.. αφου τα ειδα.. ) χεχεχεχε
Η διαρροη λαδιου που ειχα φτιαχτηκε, και το μηχακι ειναι επιτελους ετοιμο Το πηγα και μια βολτα , και παει πολυ καλα το γα..μενο Ανυπομονω να ξυμενρωσει για να παρω τους δρομους