Duckriders.gr
Balaclava εσοθερμικο Logo2511
Αυτήν τη στιγμή βλέπετε το duckriders.gr σαν επισκέπτης.Αν έχετε λογαριασμό,κάντε την σύνδεση σας εδώ για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του.Αν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό,μπορείτε να εγγραφείτε τώρα εδώ!
Duckriders.gr
Balaclava εσοθερμικο Logo2511
Αυτήν τη στιγμή βλέπετε το duckriders.gr σαν επισκέπτης.Αν έχετε λογαριασμό,κάντε την σύνδεση σας εδώ για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του.Αν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό,μπορείτε να εγγραφείτε τώρα εδώ!
Duckriders.gr
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Το πρώτο επίσημο ελληνικό φόρουμ αποκλειστικά για τους duckriders!!

ΠόρταλΦόρουμΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση

Balaclava εσοθερμικο

Πήγαινε κάτω 
+2
Strogylofanareas!!!!
Daytonass
6 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Daytonass

Daytonass

Άντρας Ονομα : Γιάννης
Τόπος : Λάρισα
Μηχανη : Daytona Sprinter 130cc
Αριθμός μηνυμάτων : 67

Balaclava εσοθερμικο Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Balaclava εσοθερμικο   Balaclava εσοθερμικο Icon_minitimeΚυρ 12 Δεκ 2010, 09:36

Τωρα που επιασαν τα κρυα, σκευτομαι να παρω το εν λογω εσοθερμικο [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Γιατι το προσωπο ειναι το μονο σημειο που ειμαι "ξεσκεπαστος" απ το κρυο...
Λοιπον, εχει κανεις τετοια Balaclava?Και αν ναι , κανει δουλεια ή μαζευετε η υγρασια πανω και γινετε "μουσκεμα" με αποτελεσμα να κρυονεις περισσοτερο? lol!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Strogylofanareas!!!!
Moderator
Moderator
Strogylofanareas!!!!

Άντρας Ονομα : Ηλιας
Τόπος : Ακρατα
Μηχανη : Honda C50 (Στρογγυλοφαναρο) 72cc
Αριθμός μηνυμάτων : 1215

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Balaclava εσοθερμικο   Balaclava εσοθερμικο Icon_minitimeΚυρ 12 Δεκ 2010, 10:31

Φιλαρακι.... τα λέμε, κανουμε την πλακα μας, χαζεβουμε
αλλα ηρ8ε η ωρα να σε κρα3ω για τα καλα και σοβαρα...
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΗΚΟ <<ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΥΟ>>
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ!!!!!!! -------->[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
λεγεται ΚΡΑΝΟΣ
ΚΡΑ-ΝΟΣ
Κ-Ρ-Α-Ν-Ο-Σ
Ρε βρομοπαπιοκαγκουρα.... ξερω πως ειναι προσωπικη επιλογη
του καθενος.... και φυσικα εχεις το δικαιωμα να μην το φορας....
μπορει να σε πνηγει, μπορει να μην το γουσταρεις, μπορει να σε κραζουν
ολοι οταν το φορας και κανενας αλλος να μην το εχει... αλλα πηστεψεμε
κανεις λα8ος.... ειναι αφανταστα απαρετητο... δυο φορες εχω φαει
ασχημη στουκα και της δυο χτυπησα κεφαλι και τις δυο το κρανος ειχε γρατζουνιες....
κοιτα απο που αμολη8ικα την τελευτα φορα... και φυσικα κουτρουβαλισα και
χτυπησα την κεφαλα μου στις πετρες στα αριστερα..
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
και φωτο απο το αποτελεσμα πανω μου αμα 8ες σε ΠΜ γιατι εδω 8α φρι3ει οποιος τις δει...
με λιγα λογια... η κουκουλα ειναι καλη... εχω και εγω.. και γενικα μοστραρεις και λιγο
ειναι καθαρα δικο σου το θεμα.... απλα οταν πεσεις και γινει το κεφαλι σου ετσι...
φροντισε να αφησεις το daytona σε'μενα... να παρω τα κοματια να κανω το στρογγυλο
πυραυλακτο..... Balaclava εσοθερμικο 448942 Balaclava εσοθερμικο 448942 Balaclava εσοθερμικο 448942 Balaclava εσοθερμικο 320225

https://www.youtube.com/user/RCDevelopments1?feature=mhum
Daytonass

Daytonass

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Balaclava εσοθερμικο   Balaclava εσοθερμικο Icon_minitimeΚυρ 12 Δεκ 2010, 10:36

Ψηλε, ειπα εγω οτι δεν φοραω κρανος?Μη βγαζεις συμπερασματα μονο σου..
Εγω θελω αυτο το εσωθερμικο γιατι η φατσα μου (οχι το κεφαλη μου) ξεπαγειαζει, οπως επεισεις και ο λαιμος μου,, κ εχω προβλημα στην μυτη (ιγμοριτιδα) κ πρεπει να προστατευτω οσο μποορω απ το γαμημενο το κρυο..
Καταλαβες γιατι το θελω αυτο τωρα? Balaclava εσοθερμικο 11450

Mamatos

Mamatos

Αριθμός μηνυμάτων : 29

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Balaclava εσοθερμικο   Balaclava εσοθερμικο Icon_minitimeΚυρ 12 Δεκ 2010, 10:44

Εχω τετοιο. Για το κρυο δεν κανει κ πολυ δουλεια. Πιο πολυ ειναι για να το φορας μαζι με το κρανος ειδικα το καλοκαιρι που ιδρωνεις ωστε να μην περναει ο ιδρωτας στα μαξιλαρακια του κρανους. Προτιμισε κατι πιο χοντρο.
Duckrider
Admin
Admin
Duckrider

Άντρας Ονομα : Δημητρης
Τόπος : Νικαια
Αριθμός μηνυμάτων : 685

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Balaclava εσοθερμικο   Balaclava εσοθερμικο Icon_minitimeΚυρ 12 Δεκ 2010, 10:47

Daytonass έγραψε:
Εγω θελω αυτο το εσωθερμικο γιατι η φατσα μου (οχι το κεφαλη μου) ξεπαγειαζει, οπως επεισεις και ο λαιμος μου,, κ εχω προβλημα στην μυτη (ιγμοριτιδα) κ πρεπει να προστατευτω οσο μποορω απ το γαμημενο το κρυο..

Απαγορεύοντε οι ασεμνες λεξεις.
https://duckriders.forumgreek.com
Daytonass

Daytonass

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Balaclava εσοθερμικο   Balaclava εσοθερμικο Icon_minitimeΚυρ 12 Δεκ 2010, 10:49

Το εψαξα κ γω λιγο κ ειδα πως ειναι πιο πολυ για τον ιδρωτα οπως σωστα ειπες..
Μετα υπαρχουν κατι σαν "κασκολ" αλλα πισττευω πως δεν θα μπορω να κουνισω το κεφαλη για να δω τι γυνετε πισω-δεξια-αριστεα..ασε που σε εχω την εντυπωσει οτι σε "πνιγει" γιατι και με κανονικο κασκολ που ειχα φορεσει ειχα αυτη την αισθηση silent
Daytonass

Daytonass

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Balaclava εσοθερμικο   Balaclava εσοθερμικο Icon_minitimeΚυρ 12 Δεκ 2010, 10:51

duckrider έγραψε:
Daytonass έγραψε:

Συγνωμη Δημητρη , αλλα νευριαστηκα λιγο tongue
Δεν θα ξαναγινει Balaclava εσοθερμικο 11450
Mamatos

Mamatos

Αριθμός μηνυμάτων : 29

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Balaclava εσοθερμικο   Balaclava εσοθερμικο Icon_minitimeΚυρ 12 Δεκ 2010, 11:08

Daytonass έγραψε:
δεν θα μπορω να κουνισω το κεφαλη για να δω τι γυνετε πισω-δεξια-αριστεα.
Βαλε καθρευτες.

Εναλακτικα ψαξε για κατι τετοιο. Πιο χοντρο για το κρυο με μικροτερα ανοιγματα αλλα θα σε περνανε για τρομοκρατη.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

Αλιως παρε ενα τετοιο. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Duckrider
Admin
Admin
Duckrider

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Balaclava εσοθερμικο   Balaclava εσοθερμικο Icon_minitimeΚυρ 12 Δεκ 2010, 11:13

Daytonass έγραψε:
duckrider έγραψε:
Daytonass έγραψε:

Συγνωμη Δημητρη , αλλα νευριαστηκα λιγο tongue
Δεν θα ξαναγινει Balaclava εσοθερμικο 11450

Balaclava εσοθερμικο 11450
Daytonass

Daytonass

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Balaclava εσοθερμικο   Balaclava εσοθερμικο Icon_minitimeΚυρ 12 Δεκ 2010, 11:14

Το δευτερο "καπελο" δεν το σχολιαζω καν χαχαχα Balaclava εσοθερμικο 320736

Για το πρωτο (μασκα τρομοκρατη) μπορω να παρω μια καλτσα ποδοσφαιρικη, που να ειναι χοντρη, να της ανοιξω και 3 τρυπες και θαμε ετοιμος Balaclava εσοθερμικο 653634 Σπιτικα και οικονομικα χαχαχα
jkap

jkap

Ονομα : Γιάννης
Τόπος : Νίκαια
Αριθμός μηνυμάτων : 9

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Balaclava εσοθερμικο   Balaclava εσοθερμικο Icon_minitimeΔευ 13 Δεκ 2010, 00:57

Γειά σου συνονόματε,

Αφού φοράς κράνος πώς κρυώνει το πρόσωπό σου βρε?
Μήπως έχεις κανένα τέτοιο?

Σοβαρά τώρα, η μπαλακλάβα για το κρύο δεν κάνει πολλά και άν πάρεις κάτι σαν την κάλτσα παραπάνω δεν θα μπαίνει το κράνος με τίποτα τόσο χοντρή που είναι.

Αν το κρύο μέσα στο κράνος μπαίνει από το λαιμό πάρε καλύτερα κάτι τέτοιο

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Strogylofanareas!!!!
Moderator
Moderator
Strogylofanareas!!!!

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Balaclava εσοθερμικο   Balaclava εσοθερμικο Icon_minitimeΔευ 13 Δεκ 2010, 03:05

χαχαχαχαχχαχααχχαχαχχα Balaclava εσοθερμικο 784504 Γιαννη για να 3εκινησουμε σωστα...
καταρχας σου ζητω συγνωμη για το κρα3ιμο.
και υστερα ο τροπος που το διατυπωσες παρεπεμπε κατευ8ειαν στο οτι
δεν φορας κρανος... και οκ. λεω οχι και αυτος χωρις κρανος ρε π****στη μου Shocked
anyway.... πιστευω να λυ8ηκε η μηκροπαρε3ηγηση που δημιουργη8ικε και για να 3αναδε8ει
αφου λυ8ικε τσιπμα και το γαματο εικονιδιακι!! Balaclava εσοθερμικο 448942 Balaclava εσοθερμικο 448942 Balaclava εσοθερμικο 448942 Balaclava εσοθερμικο 448942 Balaclava εσοθερμικο 448942 Balaclava εσοθερμικο 448942 Balaclava εσοθερμικο 448942 Balaclava εσοθερμικο 448942
χεχεχεχεχεχχχεχχεχεχεχε... Balaclava εσοθερμικο 983265 τωρα επι του αλλου 8εματος.... αυτη του οσαμα μπιν λαντεν
χεχε φενεται πολυ καλη... σε συνδιασμο με αυτο του φιλου jkap νομιζω 8α εισαι υπερ κομπλε... Balaclava εσοθερμικο 877975

Α και sorry που σε νευριαξα... Balaclava εσοθερμικο 11450
Daytonass

Daytonass

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Balaclava εσοθερμικο   Balaclava εσοθερμικο Icon_minitimeΔευ 13 Δεκ 2010, 09:46

Ναι ρε relax Balaclava εσοθερμικο 492726

Φιλε jkap αυτο για το λαιμο το σκευτομουν κ γω..Αλλα μετα θαμε σαν ρομποτ, δεν θα μπορω ουτε το κεφαλη να κουνισω..
Για καλο κ για κακο θα παω σε καποιο μοτοενδυσομαγαζο (χαχαχα) και θα το δοκιμασο Very Happy
????????
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Balaclava εσοθερμικο   Balaclava εσοθερμικο Icon_minitimeΠεμ 30 Δεκ 2010, 02:10

υπαρχουν και [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] και [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Smile
Balaclava εσοθερμικο 492726
jetixxx
Baby ducker
Baby ducker
jetixxx

Άντρας Ονομα : Κωστας
Τόπος : patra
Μηχανη : Gilera runner sp
Αριθμός μηνυμάτων : 128

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Balaclava εσοθερμικο   Balaclava εσοθερμικο Icon_minitimeΠεμ 30 Δεκ 2010, 04:54

Εγω εχω παρει αυτο [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] δεν κρυονω καθολου οταν το φοραω μεσα απο το κρανος..
Duckrider
Admin
Admin
Duckrider

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Balaclava εσοθερμικο   Balaclava εσοθερμικο Icon_minitimeΠεμ 30 Δεκ 2010, 09:20

Αν ψαχτείς,παίζει μπαλακλάβα απο ebay σχεδόν τσάμπα.
Strogylofanareas!!!!
Moderator
Moderator
Strogylofanareas!!!!

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Balaclava εσοθερμικο   Balaclava εσοθερμικο Icon_minitimeΠεμ 30 Δεκ 2010, 09:37

μμμμμ γενικα πολλα πραγματα απο το internet συμφερουν... Balaclava εσοθερμικο 511110

Balaclava εσοθερμικο
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Duckriders.gr :: Αναβάτης :: Εξοπλισμός :: Ενδυση-
Μετάβαση σε:  
.
Copyright © 2010-2012, duckriders.gr
Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις