Αυτήν τη στιγμή βλέπετε το duckriders.gr σαν επισκέπτης.Αν έχετε λογαριασμό,κάντε την σύνδεση σας εδώ για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του.Αν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό,μπορείτε να εγγραφείτε τώρα εδώ!
Duckriders.gr
Αυτήν τη στιγμή βλέπετε το duckriders.gr σαν επισκέπτης.Αν έχετε λογαριασμό,κάντε την σύνδεση σας εδώ για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του.Αν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό,μπορείτε να εγγραφείτε τώρα εδώ!
Duckriders.gr
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Το πρώτο επίσημο ελληνικό φόρουμ αποκλειστικά για τους duckriders!!
εγω πριν λιγο καιρο ειχα βαλει ενα φιλτρο αερος διαφορετικο απο το αρχικο και μου εκανε καποια μπερδεματα για αυτο και ξαναεβαλα το αρχικο,ο stroggylos μου ειπε οτι πρεπει να κανω ρυθμισμα,δηλαδη αμα βαλω ξανα το καινουργιο φιλτρο που εχω αγορασει και κανω οτι και αυτος στο βιντεο πιστευετε οτι θα ειναι οκ το μοτορι ;
EDIT: εχω και παρομοιο μοτορι με αυτου στο βιντεο και το μανισιο φιλτρο μου ειναι ιδιο με το δικο του
Strogylofanareas!!!! Moderator
Ονομα : Ηλιας Τόπος : Ακρατα Ηλικία : 28 Μηχανη : Honda C50 (Στρογγυλοφαναρο) 72cc Αριθμός μηνυμάτων : 1215
με το φιλτρακι δεν πιστευω να χρειαστει τρελη ρυθμιση....απλα επιδη ισως τ ρουφαει αερα λγ πιο δυσκολα..να χρειαστει να ανοι3εις λιγο την βιδα τ αερα...στο καρμπιλατερ παντα...παντος σε λεω να τ αφισεις με τ φιλτροκουτι απανω...και να μην το πειραζεις..μεχρι να τ στρωσεις...
Ντα3η δεν ειναι τοσο ομορφο το φιλτροκουτι σε ολα τα μηχανακια..αλλα ειναι πιο σωστο...και δουλευει οπως και να το κανεις καλυτερα...
αλλα εμεις ειμαστε τερμα καγκουρες και τα αλλαζουμε με αλλα κοκκινα φιλτρα και τετια εφετζιδικα κι'ας μην πηγενει μια!!! χεχεχεχεχεχεεχεχεχε μμμμ ενα μικρο σπαμακι... τι ειχα εγω στο στρογγυλο για μια εβδομαδα...
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] χαχαχαχαχα αυτοκiνητου... και φιρμα εεε RAID Hp!
zedakias
Ονομα : zedakias Τόπος : 8essaloniki Ηλικία : 31 Μηχανη : yamaha z Αριθμός μηνυμάτων : 81
καλό το βιντεάκι αλλά καλύτερα η κόντρα με το παξιμάδι να γίνεται με το special tool [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] εγώ πάντως μετά από 5-6 αχρείαστες ρυθμίσεις, βαρέθηκα και τώρα πιά το κοιτάζω κάθε 2 εκκατομύρια χλμ
zozefina Baby ducker
Ονομα : charalambos Τόπος : akrata Ηλικία : 28 Μηχανη : Aprilia Tuono Αριθμός μηνυμάτων : 456