Αυτήν τη στιγμή βλέπετε το duckriders.gr σαν επισκέπτης.Αν έχετε λογαριασμό,κάντε την σύνδεση σας εδώ για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του.Αν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό,μπορείτε να εγγραφείτε τώρα εδώ!
Duckriders.gr
Αυτήν τη στιγμή βλέπετε το duckriders.gr σαν επισκέπτης.Αν έχετε λογαριασμό,κάντε την σύνδεση σας εδώ για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του.Αν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό,μπορείτε να εγγραφείτε τώρα εδώ!
Duckriders.gr
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Το πρώτο επίσημο ελληνικό φόρουμ αποκλειστικά για τους duckriders!!
Ονομα : Γιώργος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 33 Μηχανη : Honda Innova 125 Αριθμός μηνυμάτων : 80
Θέμα: Καλώς σας βρήκα Σαβ 18 Δεκ 2010, 09:12
Καλησπέρα παλικάρια του φορυμ ειμαι ο γιώργος ειμαι 18 χρονων ειμαι απο αθήνα ειπα να μπω στο σιτε σας μιας και ασχοληστε με παπακια γιατι ασχολουμε και εγω και εδω θα βρω πιθανον τις πληροφοριες που θέλω ευχαριστω πολύ
Με εκτιμηση Γιώργος
Duckrider Admin
Ονομα : Δημητρης Τόπος : Νικαια Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 685
Θέμα: Απ: Καλώς σας βρήκα Σαβ 18 Δεκ 2010, 09:15
Καλως ήρθες Γιώργο στο :duckrider:
:welcome2: :welcome2: :welcome2:
Daytonass
Ονομα : Γιάννης Τόπος : Λάρισα Ηλικία : 30 Μηχανη : Daytona Sprinter 130cc Αριθμός μηνυμάτων : 67
Θέμα: Απ: Καλώς σας βρήκα Σαβ 18 Δεκ 2010, 09:22
Καλως ηρθες φιλε μου, καλα ποσταρισματα
Strogylofanareas!!!! Moderator
Ονομα : Ηλιας Τόπος : Ακρατα Ηλικία : 28 Μηχανη : Honda C50 (Στρογγυλοφαναρο) 72cc Αριθμός μηνυμάτων : 1215
Θέμα: Απ: Καλώς σας βρήκα Σαβ 18 Δεκ 2010, 11:57
:welcome2:
fragos Baby ducker
Ονομα : Φραγκισκος Τόπος : KΕΡΚΥΡΑ! Ηλικία : 29 Μηχανη : daytona sprinter 125cc και vespa vespino 130cc Αριθμός μηνυμάτων : 191