Αυτήν τη στιγμή βλέπετε το duckriders.gr σαν επισκέπτης.Αν έχετε λογαριασμό,κάντε την σύνδεση σας εδώ για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του.Αν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό,μπορείτε να εγγραφείτε τώρα εδώ!
Duckriders.gr
Αυτήν τη στιγμή βλέπετε το duckriders.gr σαν επισκέπτης.Αν έχετε λογαριασμό,κάντε την σύνδεση σας εδώ για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του.Αν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό,μπορείτε να εγγραφείτε τώρα εδώ!
Duckriders.gr
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Το πρώτο επίσημο ελληνικό φόρουμ αποκλειστικά για τους duckriders!!
Ονομα : Ηλιας Τόπος : Ακρατα Ηλικία : 28 Μηχανη : Honda C50 (Στρογγυλοφαναρο) 72cc Αριθμός μηνυμάτων : 1215
Θέμα: One Day Riding!!!! Το μορτικο στρογγυλο εν δραση... χεχεχε Δευ 03 Ιαν 2011, 02:48
Μετα απο αρκετουτσικη δουλεια... και γυρισματα.. σας παρουσιαζω το hondaki εν δραση... χεχεχεχεχε
καλο??? πως σας φανικε??? χεχεχεχεχεχεχε ειμαι πολυ ενθουσιασμενος... εγινε πολυ καλη δουλεια... ολα τα πλανα ειναι δικα μας... οσοι εχετε λογαρισαμο στο YouTube σχολιαστε καντε με φιλο ενγραφειτε καντε το λαικ και βαλτε το στα αγαπημενα σας.... βγαλτε το και στο βρομοfacebook..χεχεχεχεχε
πειτε μου τι σας αρεσε και τι οχι.. ολες οι αποψεις δεκτες!
fragos Baby ducker
Ονομα : Φραγκισκος Τόπος : KΕΡΚΥΡΑ! Ηλικία : 29 Μηχανη : daytona sprinter 125cc και vespa vespino 130cc Αριθμός μηνυμάτων : 191
Θέμα: Απ: One Day Riding!!!! Το μορτικο στρογγυλο εν δραση... χεχεχε Δευ 03 Ιαν 2011, 05:18
πολυ καλο!μπραβο ρε στρογυλε!!
να σε ρωτησω με ποιο προγραμμα τα κανεις αυτα τα βιντεακια???
Strogylofanareas!!!! Moderator
Ονομα : Ηλιας Τόπος : Ακρατα Ηλικία : 28 Μηχανη : Honda C50 (Στρογγυλοφαναρο) 72cc Αριθμός μηνυμάτων : 1215
Θέμα: Απ: One Day Riding!!!! Το μορτικο στρογγυλο εν δραση... χεχεχε Δευ 03 Ιαν 2011, 09:03
Ευχαριστω πολυ φιλε.. ααααα με το movie maker των Windows!!! υπαρχει σε ολα τα πισια!!! και 8α το βρεις ως Windows Movie Maker... πολυ απλο προγραμμα και ευχρηστο!!!
Duckrider Admin
Ονομα : Δημητρης Τόπος : Νικαια Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 685
Θέμα: Απ: One Day Riding!!!! Το μορτικο στρογγυλο εν δραση... χεχεχε Δευ 03 Ιαν 2011, 09:16
Πολύ καλό!!!!!
???????? Επισκέπτης
Θέμα: Απ: One Day Riding!!!! Το μορτικο στρογγυλο εν δραση... χεχεχε Δευ 03 Ιαν 2011, 23:04
Πολυ καλη δουλεια λιακο! Το πισω φαναρι και η πινακιδα αγνοουνται?!
Θα πας να βγαλεις αλλη?
Θέμα: Απ: One Day Riding!!!! Το μορτικο στρογγυλο εν δραση... χεχεχε Δευ 03 Ιαν 2011, 23:07
Ευχαριστω φιλε... Ναι... αμα περασεις απο τον δρομο.. καπου εκει τα αφησα... χαχαχαχαχαχαχα νταξ η πιναγιδα παλευεται.... θα δω τι 8α κανω.. εξαλου αυτη μου αρεσει... δεν θελω να την αλλαξω...
fragos Baby ducker
Ονομα : Φραγκισκος Τόπος : KΕΡΚΥΡΑ! Ηλικία : 29 Μηχανη : daytona sprinter 125cc και vespa vespino 130cc Αριθμός μηνυμάτων : 191
Θέμα: Απ: One Day Riding!!!! Το μορτικο στρογγυλο εν δραση... χεχεχε Τρι 04 Ιαν 2011, 02:31
Strogylofanareas!!!! έγραψε:
Ευχαριστω πολυ φιλε.. ααααα με το movie maker των Windows!!! υπαρχει σε ολα τα πισια!!! και 8α το βρεις ως Windows Movie Maker... πολυ απλο προγραμμα και ευχρηστο!!!
OK φιλε σε ευχαριστω!!!
Γλάρος Junior ducker
Ονομα : kammeni flatza Τόπος : AIGALEOU AVENUE Ηλικία : 31 Μηχανη : ΗΟΝDA C50 100cc Αριθμός μηνυμάτων : 666
Θέμα: Απ: One Day Riding!!!! Το μορτικο στρογγυλο εν δραση... χεχεχε Τρι 04 Ιαν 2011, 04:41
εμενα δεν μου αρεσε ο τροπος που κανεις σουζα..ρε συ πανω τα ποδια στους μαρσπιεδες ετσι ωστε οταν παει να σε φερει καπακι να πατησεις το ποδοφρενο να το σωσεις...παντος απο παραγωγη ειναι πολυ καλο μπραβο!!!! ερωτηση..η γραβατα του ειναι ιδια σαν την δυκια μου την ασπρη? ξερεις?
Θέμα: Απ: One Day Riding!!!! Το μορτικο στρογγυλο εν δραση... χεχεχε Τρι 04 Ιαν 2011, 08:53
Φίλε γλάρε σε ευχαριστω πολυ!! ξέρω οτι η σούζα πόδι θέλει και μάλιστα το δεξί!!! απλά είμαι ακόμα στο πρώιμο στάδιο της σούζας και τα πόδια με βοηθούν στο να κοντρολάρω πιο εύκολα το μηχανάκι.. και στην ισοροπία αλλα οκ. το δουλεύω..... οταν λες η γραβατα..??? το μπροστα κομματι κατω απο το φαναρι??? που λεει απανω 50 κτλ??
Γλάρος Junior ducker
Ονομα : kammeni flatza Τόπος : AIGALEOU AVENUE Ηλικία : 31 Μηχανη : ΗΟΝDA C50 100cc Αριθμός μηνυμάτων : 666
Θέμα: Απ: One Day Riding!!!! Το μορτικο στρογγυλο εν δραση... χεχεχε Τρι 04 Ιαν 2011, 08:58
το δουλευεις? τα λεφτα σου σκεφτομαι που 8α πανε στα κωλοφαναρα χαχα πλακιτσα κανω...ωραιος!! αλλοι δεν ξερουν καθολου και ειναι και πολυ μεγαλύτεροι σου.. συνέχισε απο μενα και παντα να ξυνεις κωλοφαναρα!! ναι αυτο το πλαστικο λεω..απλος το εχω απορια
Θέμα: Απ: One Day Riding!!!! Το μορτικο στρογγυλο εν δραση... χεχεχε Τρι 04 Ιαν 2011, 09:48
χαχαχαχαχαχαχαχαχα ασχετο... εχω διαλυσει 3 μεχρι στιγμης.. ντα3 ενα ταλιρο κανουν.. ε3αλου δεν δουλευε και ποτε για πανω απο κανα 2μηνο.. αλλα για αυτο που πραγμαρικα στεναχωρηθικα ηταν το πρωτο που εσπασα που ηταν το μανισιο το αυθεντικο.. ηταν κουκλι...
δες... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] τα αλλα τα ιμιτασιον ειναι μπλιαχ!!!! μονο για σπασιμο !!
στις φωτογραφιες φενεται και το φτερο που ειχε αρχισει να στραβωνει!!
ε μετα το εκοψα ετσι...να και η μ*****κια το ιμιτασιον!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] και τοτε αρχισαν τα αλλεπαληλα θρυψαλα!!!! χεχεχεχεχεχε
εεεμμμ το κοματι ναι.. να.. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
ποοοο αυτες ειναι οταν το ειχα πρωτο πρωτο παρει.. μια βδομαδα μετα.. αγααααπηηηη μμμ εσυυ!!! ααααχχχ χεχεχεχεχεχεχε
Γλάρος Junior ducker
Θέμα: Απ: One Day Riding!!!! Το μορτικο στρογγυλο εν δραση... χεχεχε Τρι 04 Ιαν 2011, 10:05
απο την πρωτη μερα που το πειρες αρχησες σουζες ρε?χαχα εγω παντος η δεν θα το εκοβα καθολου το φτερο πισω..η αμα στραβωνε θα το εκοβα ολλο.. οσο για τα κωλοφαναρα μην τα λυπασαι!!! το γνησιο ειναι ομος πολυ πιο ομορφο αυτο να λεγεται
Θέμα: Απ: One Day Riding!!!! Το μορτικο στρογγυλο εν δραση... χεχεχε Τρι 04 Ιαν 2011, 10:31
εεεε με ετρωγε ο κ""ος μου.. ξερεις δεν διαφωνω... αλλα ήθελα να εχω φαναρι πισω.. να με βλεπουν καπως το βραδυ.. μην ερθει κανενας και πεσει απανω μου... και επιτα.. σκεφτομουν και την λαπη τα νερα κτλ.. αλλα κυριως οτι η8ελα να με βλεπουν..
zozefina Baby ducker
Ονομα : charalambos Τόπος : akrata Ηλικία : 28 Μηχανη : Aprilia Tuono Αριθμός μηνυμάτων : 456
Θέμα: Απ: One Day Riding!!!! Το μορτικο στρογγυλο εν δραση... χεχεχε Πεμ 06 Ιαν 2011, 01:55
Και φυσικα τα πλανα μου... ...βεβαια σαν το αλλο π ειχες κανει δεν ειναι αλλα παλευεται...
Ονομα : Μαριος Τόπος : Θεσσαλονικη Ηλικία : 29 Μηχανη : Daytona Dv (50) Αριθμός μηνυμάτων : 26
Θέμα: Απ: One Day Riding!!!! Το μορτικο στρογγυλο εν δραση... χεχεχε Τρι 11 Ιαν 2011, 11:02
Ρε στρογγυλε αυτο με τις φλογες με τι το εκανες?
Γαματο βιντεακι παντος
fragos Baby ducker
Θέμα: Απ: One Day Riding!!!! Το μορτικο στρογγυλο εν δραση... χεχεχε Τρι 11 Ιαν 2011, 11:15
Marios έγραψε:
Ρε στρογγυλε αυτο με τις φλογες με τι το εκανες?
Γαματο βιντεακι παντος
με οινοπνευμα νομιζω το κανουν!
Marios
Ονομα : Μαριος Τόπος : Θεσσαλονικη Ηλικία : 29 Μηχανη : Daytona Dv (50) Αριθμός μηνυμάτων : 26
Θέμα: Απ: One Day Riding!!!! Το μορτικο στρογγυλο εν δραση... χεχεχε Τρι 11 Ιαν 2011, 11:21
Μαματο ειναι το εχω δει και αλου αλλα ακομα δεν το ειδα με τι το κανουν...
zozefina Baby ducker
Ονομα : charalambos Τόπος : akrata Ηλικία : 28 Μηχανη : Aprilia Tuono Αριθμός μηνυμάτων : 456
Θέμα: Απ: One Day Riding!!!! Το μορτικο στρογγυλο εν δραση... χεχεχε Τρι 11 Ιαν 2011, 11:34
Nαι παιδια με οινοπνευμα το καναμε....ακουστικε καπως.. ..πρωτα ομως το ριχνεις στο οδοστρωμα...κανεις ενα burn πανω στο οινοπνευμα παντα...και μετα το αναβεις ωστε να εχει ποτισει το λαστιχο και να παει παντου η φλογα.... .προσοχη μακρια απο παιδια...μην το δοκιμασετε σπιτι..(ειμαι 14 και το δοκιμασαμε ε3ω ακροβως απο το σπιτι μου.) ..βεβαια οταν το προσπα8ησαμε...πισω απο την καμερα..ειχαμε 2 κουβαδες νερο και 2 πυροσβεστηρες... προσοχη και παλι...
Θέμα: Απ: One Day Riding!!!! Το μορτικο στρογγυλο εν δραση... χεχεχε Σαβ 22 Ιαν 2011, 09:53
ελα ρε μεγαλε... χμμμ με οινοπνευμα.. κανεις μια λυμνουλα βανεις το λαστιχο απανω ξεκινας burn out και αμεσως καποιος το αναβει... θελει δευτερο ατομο για να πετυχει.....
*προσοχη γιατι το οινοπνευμα εξατμιζεται αμεσως ειναι ''ασφαλες''... τα ματια σου 14 για βενζινη ομως..... μην απογηωθεις..
* οταν το καναμε εμεις.. ειχαμε μαζι 2 πηροσβεστηρες αυτοκινητου κουβα γεματο με νερο και ενα λαστιχο να τρεχει διπλα.. μπορει να νομιζεις πως υπερβαλω αλλα ετσι ειναι... δεν παιζεις με αυτα...
αντε καλο καψημο... περιμενουμε βιντεο..
glxakias
Ονομα : grigorakos Τόπος : kerkira Ηλικία : 29 Μηχανη : glxxxx!!!!!!!!!!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 25
Θέμα: Απ: One Day Riding!!!! Το μορτικο στρογγυλο εν δραση... χεχεχε Σαβ 22 Ιαν 2011, 10:02
Ωρεο δεν λεω αλλα το..... μπερν αουτ το θεωρω λιγω ξεπερασμενο κολπο διοτι παρολο που ειναι ευκολο..... χαλας και τα λαστιχα σου..... ειναι και επικυνδινο με φωτια και πρωσοπικα δεν με συγκινει..... ( γενικα αναφερομαι παντα)!!!!!!!
Θέμα: Απ: One Day Riding!!!! Το μορτικο στρογγυλο εν δραση... χεχεχε Σαβ 22 Ιαν 2011, 10:42
Μα γιατιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι αφου βγαζει καπνοοοοο και φωτιααααααααα
Περα απο την πλακα.... Εχεις απολυτο δικιο φιλε μου... απολυτο... απλα το λαστιχο ηταν στα τελευτεα του και γιαυτο εγιναν αυτα... να και εδω που αντικατασταθηκε με το σενουριο
Ονομα : grigorakos Τόπος : kerkira Ηλικία : 29 Μηχανη : glxxxx!!!!!!!!!!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 25
Θέμα: Απ: One Day Riding!!!! Το μορτικο στρογγυλο εν δραση... χεχεχε Σαβ 22 Ιαν 2011, 10:47
Εχεις δικιο αυτα ειναι φιλε σουζες ωρεος.... και κατι αλλο εκανα και εγω στην αρχη σουζα με τα ποδια κατω αλλα οταν εγαγα καπακι κ διαλιθικα ολως καταλαβα πως ειναι κουταμαρα και προσπαθουσα με τα ποδια πανω και σημερα που μιλαμε περνω ευθειες!!!
glxakias
Θέμα: Απ: One Day Riding!!!! Το μορτικο στρογγυλο εν δραση... χεχεχε Σαβ 22 Ιαν 2011, 10:48
και απο οτι βλεπω εκανες και σουζα με ποδιλατο!!!!
Θέμα: Απ: One Day Riding!!!! Το μορτικο στρογγυλο εν δραση... χεχεχε Σαβ 22 Ιαν 2011, 10:50
εισαι 16 μεγαλε... απο ποτε καμεις σουζες να'ουμ??
ναι.. παρα πολυ καλες.. και με το ενα χερι... αλλα... που το ειδες αυτο ρε..??
glxakias
Θέμα: Απ: One Day Riding!!!! Το μορτικο στρογγυλο εν δραση... χεχεχε Σαβ 22 Ιαν 2011, 10:52
επειδει εκανα και γω και χορισ ροδα εχο βιντεο στο υοθ τθβε το καταλαβα απο το δακτιλο στο φρενο ειναι σινιθεια!!!
One Day Riding!!!! Το μορτικο στρογγυλο εν δραση... χεχεχε