Αυτήν τη στιγμή βλέπετε το duckriders.gr σαν επισκέπτης.Αν έχετε λογαριασμό,κάντε την σύνδεση σας εδώ για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του.Αν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό,μπορείτε να εγγραφείτε τώρα εδώ!
Duckriders.gr
Αυτήν τη στιγμή βλέπετε το duckriders.gr σαν επισκέπτης.Αν έχετε λογαριασμό,κάντε την σύνδεση σας εδώ για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του.Αν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό,μπορείτε να εγγραφείτε τώρα εδώ!
Duckriders.gr
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Το πρώτο επίσημο ελληνικό φόρουμ αποκλειστικά για τους duckriders!!
Το βιντεακι νομιζω τα λεει ολα... να προσ8εσω επισης οτι μεχρι τα χριστουγενα τα πλαστικα (τα 2 πλαινα το φτερο και το τιμονι) 8α ντυ8ουν με carbon της M3 (Di-Noc)
χεχεχεχεχεχε σε ευχαριστω πολυ... ενοιτε... 8εμα με φωτορεπορταζ πως ακριβως το εκανα και τα συναφη.... συνγχαρητιρια για το φορουμ.... εγω πρωσοπικα 8α το τιμισω δεοντος... ιδι εχω 3εκινισει το λιωσιμω δηλαδη... χεχεχεχεχε
x-treme
Τόπος : Detroit Texas Ηλικία : 31 Μηχανη : HONDA GLX xxCC Αριθμός μηνυμάτων : 27
Ευχαριστω πολυ... το carbon εδω στο ελλαδισταν οι καφροι το δινουν περιπου 120 ευρος το τετραγωνικο μετρο... και δεν κοβουν λιγοτερο απο το τετραγωνικο... οποτε τους εχεσα και παραγγηλα απο την Αγγλια στην underground graphics carbon της 3M το καλητερο δηλαδη... ακριβως οσο η8ελα και μου πηγε το 50x120cm..... 40ευρος μαζι με τα μεταφορικα... χεχεχεχεχεχεχχε να κλησουν ολοι ρεεεε να ψωφισουν!! χεχεχεχεχε γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος.. ειναι υπεροχο... και εχει υφη.. ειναι τρισδιαστατο... κομπλε.. το σαιτ της εταιριας.. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] και το λινκ το ebay που το πηρα εγω.... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
οποτε με λιγο ψαξιμο ολα γινονται....
Daytonass
Ονομα : Γιάννης Τόπος : Λάρισα Ηλικία : 30 Μηχανη : Daytona Sprinter 130cc Αριθμός μηνυμάτων : 67
Και γω πιστευω πως με το carbon θα διξει αρκετα... Τωρα που δεν εχεις φτερο , μου θυμισες τι τραβουσα και γω τοτε που το ειχα βγαλει..Εφευγα απο το σπιτι "ανθρωπος" και γυρνουσα σαν το τερας της λασπης χαχαχ και να φανταστεις οτι τα πλαινα πλαστικα του Sprinter ειναι "τεραστια"
Strogylofanareas!!!! Moderator
Ονομα : Ηλιας Τόπος : Ακρατα Ηλικία : 28 Μηχανη : Honda C50 (Στρογγυλοφαναρο) 72cc Αριθμός μηνυμάτων : 1215
χαχαχαχαχχααχαχαχχαχαχαχαχ κλασικα... χεχεχεχχε << Εφευγα απο το σπιτι "ανθρωπος" και γυρνουσα σαν το τερας της λασπης >> χεχεχε το φτερο το βγαζω μονο το καλοκαιρι για ευνοιτους λογους.... απλα επιδη το χρωμα των πλαστικων ειναι γ@@#^%&μενο αλλα τωρα που 8α βαλω το carbon 8α ησυχασω με τα βαλε βγαλε...
Γλάρος Junior ducker
Ονομα : kammeni flatza Τόπος : AIGALEOU AVENUE Ηλικία : 31 Μηχανη : ΗΟΝDA C50 100cc Αριθμός μηνυμάτων : 666
Γλαρε σε βρισκω πολυ ενοιμερωμενο φιλε μου μπραβο... Λοιπον εχεις απολυτο δικιο... ειναι εισαγωγης Ιαπωνικο μονοσελο με 8ερμενομενα χερουλεια τρια λαμπακια στο καντραν ενα για νεκρα ενα για τριτη και ενα για τα φλας και με ενα κοκκινο που αναβοσβινει οταν περνας τα 40! δεικτη βενζινης κατω απο την σελα... (ξερεις οχι ηλεκρονικο στο τιμονι οπως τα glx ...μανιουαλ) και σταντ οχι πανω στα πατακια αλλα πισω στο πηρουνι... παντως μου κανει εντυπωση που το παρατηρισες λιγοι το ξερουν...
ωραιο φιλε το carbon...παντως αν 14 δεν παιζει να το εβαλες μονος σου...εκτος και αν εισαι artistttt respekt στην παπια παντως..κουκλι ειναι...εχω γρα4ει ενα θεμα...για ενα z που εχω και 8ελω να βαλω νιτρο...σε παρακαλω κοιτα3ε το...