| Τί κάνατε με την πάπια σας σήμερα? | |
|
+4zozefina fragos Strogylofanareas!!!! Duckrider 8 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Duckrider Admin
Ονομα : Δημητρης Τόπος : Νικαια Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 685
| Θέμα: Τί κάνατε με την πάπια σας σήμερα? Κυρ 09 Ιαν 2011, 04:35 | |
| Ας ξεκινήσω εγώ πρώτος. Μετά απο ένα λασκάρισμα που μου έκανε η κεφαλή μόνη της απο τον κύλινδρο,η φλάτζα καύσεως πήγε για βρούβες. Ετσί και εγώ σήμερα το έλεισα και άλλαξα φλάτζα καύσεως. Μετά της έριξα και ένα καλό μπανάκι και ήρθε στα ίσια της. | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Τί κάνατε με την πάπια σας σήμερα? Κυρ 09 Ιαν 2011, 05:59 | |
| Εγω σημερα δεν εκανα σχεδον τιποτα!ζητημα αμα εκανα καμια βολτα 2-3 χλμ,γιατι επρεπε να "υποστηριξω" την τοπικη ομαδα! (βλεπω αυτο το τοπικ να πιανει πολλες σελιδες απο σπαμ ) |
|
| |
Strogylofanareas!!!! Moderator
Ονομα : Ηλιας Τόπος : Ακρατα Ηλικία : 28 Μηχανη : Honda C50 (Στρογγυλοφαναρο) 72cc Αριθμός μηνυμάτων : 1215
| Θέμα: Απ: Τί κάνατε με την πάπια σας σήμερα? Κυρ 09 Ιαν 2011, 06:26 | |
| χαχαχαχαχαχαχαχαχα εγω σημερα τελιωσα το carbon!!!! εεεεε!!! σε λιγακι ανοιγω και σχετικο θεμα... επισης ελυσα την πιναγηδα και την πισω βαση φαναριου γιατι μετα απο διαφορα καπακια ειχανε τσαλαπατιθει για τα καλα.... εεεχχμμμ τι αλλο εκανα?? εεμμμ επιτα πηγα στο σπιτι του νεου συμφορουμητη μας Χαραλαμπου για τις σχετικες φωτογραφιες του carbon ωστε να κοσμησουν το τοπικ... εντομεταξει εριξα και ενα ελαφρυ ξεσκονισμα.. (πως θα σας το παρουσιασω? μπιχλικο? δεν γινεται !!) ξεκινισα για τον γυρισμο εκανα παντηλικια σε μια στροφη που ειχε νερα... και μετα απο λιγο.. ξεμινα απο βενζινη.. !!! χαχαχαχαχαχα ευτυχως η ρεζερβα ηταν εκει για εμενα και με εβγαλε μεχρι το σπιτι μου....!!! αυτα!! περιπετεια χεχεχε!! Υ.Σ. πολυ καλο θεμα Δημητρη.. | |
|
| |
fragos Baby ducker
Ονομα : Φραγκισκος Τόπος : KΕΡΚΥΡΑ! Ηλικία : 29 Μηχανη : daytona sprinter 125cc και vespa vespino 130cc Αριθμός μηνυμάτων : 191
| Θέμα: Απ: Τί κάνατε με την πάπια σας σήμερα? Κυρ 09 Ιαν 2011, 11:44 | |
| εγω παιδια πηγα μια βολτα το πρωι καμια 15 χιλιομετρα το απογευμα την επλυνα και ξαναπηγα βολτα καμια 20αρια χιλιομετρα! α επισης την δοκιμασα και ποσο πιανει τελικη με το 125! | |
|
| |
Ονομα : Ηλιας Τόπος : Ακρατα Ηλικία : 28 Μηχανη : Honda C50 (Στρογγυλοφαναρο) 72cc Αριθμός μηνυμάτων : 1215
| Θέμα: Απ: Τί κάνατε με την πάπια σας σήμερα? Δευ 10 Ιαν 2011, 02:28 | |
| Μα καλα ρε??? μας λες οτι δοκιμασα και ποσο πιανει τελικη με το 125.. και δεν μας λες πως πηγε?? ελεος ρε!! αντε!! | |
|
| |
Duckrider Admin
| Θέμα: Απ: Τί κάνατε με την πάπια σας σήμερα? Δευ 10 Ιαν 2011, 02:59 | |
| Ετσι ντε πέστα ρε Ηλία!!!!
Μάλλον περιμένει να ρωτήσουμε εμείς πόσα του έβγαλε. | |
|
| |
fragos Baby ducker
Ονομα : Φραγκισκος Τόπος : KΕΡΚΥΡΑ! Ηλικία : 29 Μηχανη : daytona sprinter 125cc και vespa vespino 130cc Αριθμός μηνυμάτων : 191
| Θέμα: Απ: Τί κάνατε με την πάπια σας σήμερα? Δευ 10 Ιαν 2011, 03:48 | |
| χαχαχα! οκ παιδια,η 1η πιανει τα 40 η 2α 70 η 3η 90 και η 4η δεν ξερω καλα γιατι μεχρι 80 λεει το κοντερ μου,αλλα γυρω στα 115! αλλα επειδη αργει πολυ να γεμισει η τεταρτη θα αλλαξω πισινο γραναζι τωρα εχω 37 και θα βαλω 40! οριστε η τεταρτη μου φτανει περιπου εκει που ειναι η κοκκινη γραμμη! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τί κάνατε με την πάπια σας σήμερα? Δευ 10 Ιαν 2011, 04:29 | |
| χαχαχαχα κομπλε... παντως πρεπει να βγαζει και παραπανω... καμια 120 αρια 8α βαραει.. μια χαρα... το κουλουργιαζει για τα καλα το κοντερ... | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Τί κάνατε με την πάπια σας σήμερα? Δευ 10 Ιαν 2011, 06:01 | |
| πςςς αυτα ειναι!
ταχυτητα για ζωη |
|
| |
zozefina Baby ducker
Ονομα : charalambos Τόπος : akrata Ηλικία : 28 Μηχανη : Aprilia Tuono Αριθμός μηνυμάτων : 456
| Θέμα: Απ: Τί κάνατε με την πάπια σας σήμερα? Δευ 10 Ιαν 2011, 09:34 | |
| Ναι ειναι boxer το μοτερ..χεχε ...ωραια παει το daytona παντως...εγω παιδια.......παριμενω να ερ8ει απο το service..και περιμενω και την ε3ατμιση....ειμαι σε αναμονη...δηλαδη... | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Τί κάνατε με την πάπια σας σήμερα? Παρ 21 Ιαν 2011, 04:48 | |
| Εγω σημερα εκανα 8 χλμ με τον μπομπο...(και τα 8 με μισο γκαζι γιατι το στρωνω ) Και οταν τελιωνα σημερα την βολτα πηγα σε χωμα και εγινε της πουτανας! Επεφτε ο μπομπος σε λακουβες 1 μετρου και αντε να τον βγαλεις μετα!Με την 1η δεν γινωταν τιποτα γιατι ηταν στον αερα η ροδα! και για αυτο αναγκαστηκα να τον σπρωξο (μου βγηκε λιγο η πιστη ) αλλα δεν αφησα αυτο ομως να με παρει κατω (αλλωστε για αυτον τον λογο πηγα εκει) και για αυτο συνεχισα τις μαλακειες Ωσπου ξαναεπεσα σε μια λακουβα με την μουρη και ο μπομπος ειχε κανει γωνια 90°! Το ξαναεβγαλα ξαναπηγα σε μια λακουβα μετα και καταφερα να το βγαλω περιπου με την 1η Γενικα: 7χλμ στην ασφαλτο 1χλμ σε χωμα με μακακεις και μια σκισμενη φορμα,λασπωμενο μοτορι,γδαρμενο ποδι και μου πονανε λιγο τα @@ μου γιατι με τοσα αναιβοκατεβασματα λογικο ηταν. ΑΥΤΑ |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| |
| |
| Θέμα: Απ: Τί κάνατε με την πάπια σας σήμερα? Σαβ 22 Ιαν 2011, 03:22 | |
| χαχαχαχαχχα ωραιος Αχιλλεα... τιμησες το αβαταρ σου...
εγωωωω το πρωι πηγα σπιτι του λαμπη... και αφου μας βγικε η παναγια με κατι δουλειες.... συντοποιουμε οτι ενα σωλινακι βενζινης εχει σπασει και τρεχει βενζινη... εεε ειχα παρεα το μηχανικο να'ουμ και μου εκανε επαγγελματικη δουλεια... τι σφηχτηρες τι σωλινακια για πολλα μπαρ... καινουριο μου το εκανε... και μολις κανω να φυγω... μετα απο 500 μετρα.. παθαινω και ενα λαστιχο... το κυλισα κοντρα ανηφορα μεχρι το σπιτι του λαμπη (ελιωσα)... και το αρα3α εκει.. οποτε τωρα... νοου παπακι !! ειχα πατησει ενα σηρμα... | |
|
| |
Κινέζος Baby ducker
Ονομα : Αχιλλεας. Τόπος : Στο ελλαντα. Ηλικία : 28 Αριθμός μηνυμάτων : 323
| Θέμα: Απ: Τί κάνατε με την πάπια σας σήμερα? Σαβ 26 Μαρ 2011, 06:05 | |
| | |
|
| |
Duckrider Admin
| Θέμα: Απ: Τί κάνατε με την πάπια σας σήμερα? Σαβ 26 Μαρ 2011, 06:19 | |
| Και εγώ σήμερα έβαλα μπουγάδα. Την εκανα λαμπίκο την πάπια. | |
|
| |
Γλάρος Junior ducker
Ονομα : kammeni flatza Τόπος : AIGALEOU AVENUE Ηλικία : 31 Μηχανη : ΗΟΝDA C50 100cc Αριθμός μηνυμάτων : 666
| Θέμα: Απ: Τί κάνατε με την πάπια σας σήμερα? Σαβ 26 Μαρ 2011, 06:24 | |
| εγω εφτασα μεχρι θηβα σημερα.. :O | |
|
| |
Duckrider Admin
| Θέμα: Απ: Τί κάνατε με την πάπια σας σήμερα? Σαβ 26 Μαρ 2011, 06:37 | |
| | |
|
| |
Γλάρος Junior ducker
Ονομα : kammeni flatza Τόπος : AIGALEOU AVENUE Ηλικία : 31 Μηχανη : ΗΟΝDA C50 100cc Αριθμός μηνυμάτων : 666
| Θέμα: Απ: Τί κάνατε με την πάπια σας σήμερα? Σαβ 26 Μαρ 2011, 06:48 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τί κάνατε με την πάπια σας σήμερα? Σαβ 26 Μαρ 2011, 08:38 | |
| εγω παλι λερωσα το απριλια του Λαμπη.. χοχοχοχοχοχοχοχοχοχοχοχοχοχχοοοο | |
|
| |
kostaskk18
Τόπος : mitilini-leykada Μηχανη : aprilia sx 50,yamaha tdr 125 Αριθμός μηνυμάτων : 65
| Θέμα: Απ: Τί κάνατε με την πάπια σας σήμερα? Σαβ 26 Μαρ 2011, 08:43 | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Strogylofanareas!!!! στις Σαβ 26 Μαρ 2011, 20:46, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : αντικατασταθηκαν τα greeklish με κανονκα ελληνικα.. (παρακαλουμε ακολουθητε τους κανονες του φορουμ, μην επαναληφθει .. ευχαριστουμε ) την επωμενη φορα θα επελθει μπαν..) | |
|
| |
Κινέζος Baby ducker
Ονομα : Αχιλλεας. Τόπος : Στο ελλαντα. Ηλικία : 28 Αριθμός μηνυμάτων : 323
| Θέμα: Απ: Τί κάνατε με την πάπια σας σήμερα? Σαβ 26 Μαρ 2011, 10:41 | |
| γραφε ελληνικα ρε φιλε δεν ειναι τιποτα δυσκολο... | |
|
| |
kostaskk18
Τόπος : mitilini-leykada Μηχανη : aprilia sx 50,yamaha tdr 125 Αριθμός μηνυμάτων : 65
| Θέμα: Απ: Τί κάνατε με την πάπια σας σήμερα? Σαβ 26 Μαρ 2011, 10:44 | |
| | |
|
| |
σαλιγκάρι
Ονομα : Γιάννης Τόπος : Περιστέρι Ηλικία : 50 Μηχανη : Vstrom 650 - Suzuki address 125i Αριθμός μηνυμάτων : 54
| Θέμα: Απ: Τί κάνατε με την πάπια σας σήμερα? Δευ 28 Μαρ 2011, 10:09 | |
| καμμια 130ρια χλμ .........τελος βδομαδας στρωμενο το addressακι...........αντε και μ εσκασε | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τί κάνατε με την πάπια σας σήμερα? Τρι 29 Μαρ 2011, 03:37 | |
| 130 km?? που πηγες βρεεε??!! χμμμ ποσα km θελει ??!! | |
|
| |
σαλιγκάρι
Ονομα : Γιάννης Τόπος : Περιστέρι Ηλικία : 50 Μηχανη : Vstrom 650 - Suzuki address 125i Αριθμός μηνυμάτων : 54
| Θέμα: Απ: Τί κάνατε με την πάπια σας σήμερα? Τρι 29 Μαρ 2011, 04:25 | |
| - Strogylofanareas!!!! έγραψε:
- 130 km?? που πηγες βρεεε??!! χμμμ ποσα km θελει ??!!
στρογγυλε......... μεσα σε μια βδομαδα και κατι εχω κανει 650 κατι χλμ ................αλλα 350 και καθαρισα λεμε δουλευω μ αυτο βρε για να το στρωσω γρηγορα μιας κι αν συνεχισω να πηγαινω με 60 με βλεπω να κοπαναω το κεφαλι μου το καλο ειναι οτι τα περισσοτερα γινονται αττικη οδο εθνικη και κηφισιας οποτε δεν το σκοτωνω και στρωνεται και τη καλυτερη εποχη. | |
|
| |
| Τί κάνατε με την πάπια σας σήμερα? | |
|