| Προτασεις περι του Crypton x | |
|
+2Strogylofanareas!!!! Vitocryptonx 6 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Vitocryptonx
Αριθμός μηνυμάτων : 4
| Θέμα: Προτασεις περι του Crypton x Τρι 01 Φεβ 2011, 07:17 | |
| Καλησπερα ειμαι νεο μελος εδω και γραφτηκα γι να μαθω μερικα πραγματα σχετικα με τ μιχανακια! Εχω ενα cryptonx και λεω να του βαλω ενα γραναζι 14 ενα φιλτρο αερα κ μια εξατμιση που σταμπαρα!!θελω ν μου δωσετε πληροφοριες γι προγραματα τι επιδραση εχουν πανω στ μηχανακι ,τιμες και τι αλλες βελτιωσεις μου προτεινετε να κανω!!ευχαριστωωω!! | |
|
| |
Strogylofanareas!!!! Moderator
Ονομα : Ηλιας Τόπος : Ακρατα Ηλικία : 28 Μηχανη : Honda C50 (Στρογγυλοφαναρο) 72cc Αριθμός μηνυμάτων : 1215
| Θέμα: Απ: Προτασεις περι του Crypton x Τρι 01 Φεβ 2011, 08:12 | |
| Καλωσηρθες φιλε μου... περιμενε λιγο.. μεχρι να σκασουν μυτη τα αλλα παιδια.. γιατι εγω ειμαι της παλιας σχολης και δεν 3ερω να ουμ απο εγγεφαλους και μυαλα...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Strogylofanareas!!!! στις Τρι 01 Φεβ 2011, 08:52, 1 φορά | |
|
| |
Vitocryptonx
| Θέμα: Απ: Προτασεις περι του Crypton x Τρι 01 Φεβ 2011, 08:49 | |
| | |
|
| |
zozefina Baby ducker
Ονομα : charalambos Τόπος : akrata Ηλικία : 28 Μηχανη : Aprilia Tuono Αριθμός μηνυμάτων : 456
| Θέμα: Απ: Προτασεις περι του Crypton x Τρι 01 Φεβ 2011, 08:55 | |
| | |
|
| |
Ονομα : Ηλιας Τόπος : Ακρατα Ηλικία : 28 Μηχανη : Honda C50 (Στρογγυλοφαναρο) 72cc Αριθμός μηνυμάτων : 1215
| Θέμα: Απ: Προτασεις περι του Crypton x Τρι 01 Φεβ 2011, 08:59 | |
| ρε gun να αφου δεν ξερω.. τι να πω... το στρογγυλο ουτε μιζα δεν εχει... παλι καλα να λες που ειχε ανακαλυφθει η κορνα τοτε... και εχει..(ειχε) θα πω για εγγεφαλους ??? Ορνιοοοοοοο κι'εγω σ'αγαπαω... | |
|
| |
zozefina Baby ducker
Ονομα : charalambos Τόπος : akrata Ηλικία : 28 Μηχανη : Aprilia Tuono Αριθμός μηνυμάτων : 456
| Θέμα: Απ: Προτασεις περι του Crypton x Τρι 01 Φεβ 2011, 09:03 | |
| Oλο λογια εισαι.... | |
|
| |
Vitocryptonx
| Θέμα: Απ: Προτασεις περι του Crypton x Τρι 01 Φεβ 2011, 09:13 | |
| Ωραια περνατε εδω..αχχαχαχα | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Προτασεις περι του Crypton x Τρι 01 Φεβ 2011, 09:15 | |
| - Vitocryptonx έγραψε:
- Ωραια περνατε εδω..αχχαχαχα
χαχαχα! γουελ καμ |
|
| |
zozefina Baby ducker
| Θέμα: Απ: Προτασεις περι του Crypton x Τρι 01 Φεβ 2011, 09:22 | |
| Oταν ειναι και πιο αργα να δειςςς.... | |
|
| |
Vitocryptonx
| Θέμα: Απ: Προτασεις περι του Crypton x Τρι 01 Φεβ 2011, 11:07 | |
| Χαχαχα ακομα ομως δεν απαντηθηκαν τα ερωτηματα μ! | |
|
| |
John_C50 Επίτιμο μέλος
Ονομα : Γιαννης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 32 Μηχανη : Honda C50c - Kawasaki Ninja 250R Αριθμός μηνυμάτων : 529
| Θέμα: Απ: Προτασεις περι του Crypton x Τρι 01 Φεβ 2011, 23:26 | |
| | |
|
| |
Duckrider Admin
Ονομα : Δημητρης Τόπος : Νικαια Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 685
| Θέμα: Απ: Προτασεις περι του Crypton x Τετ 02 Φεβ 2011, 00:00 | |
| Καταρχήν καλως ήρθες στην παρέα μας. Τωρα οσο για πρόγραμματα που λες,εγώ απ' οτι ξέρω,βάζει ο Σπιλιώτης.Απο τιμές δεν ξέρω τι παιζει και τι απόδοση μπορει να σου εγγυηθει. | |
|
| |
Γλάρος Junior ducker
Ονομα : kammeni flatza Τόπος : AIGALEOU AVENUE Ηλικία : 31 Μηχανη : ΗΟΝDA C50 100cc Αριθμός μηνυμάτων : 666
| Θέμα: Απ: Προτασεις περι του Crypton x Τετ 02 Φεβ 2011, 01:45 | |
| εσεις εχετε ενα παπι 135cc και θελετε να το βελτιωσετε..τι να κανουμε και εμεις τοτε με αυτα που εχουμε? εγω πιστευω το μηχανακι που εχεις θελει μονο μια εξατμιση και τπτ αλλο.. strogylofanarea το c50 σου δεν ειναι τοσο παλιο νομιζω..της δεκαετιας του 90 ειναι.. 95 καπου εκει δεν ειναι του 80.. | |
|
| |
| |
| |
| Προτασεις περι του Crypton x | |
|