| Crypton X κωλοπείραγμα !!! | |
|
+4thanos3xd Narutoboy x-treme nikosm1993 8 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
nikosm1993
Ονομα : Νίκος Τόπος : Χανιά Ηλικία : 31 Μηχανη : Crypton X, C-50, Serow 225 Αριθμός μηνυμάτων : 27
| Θέμα: Crypton X κωλοπείραγμα !!! Πεμ 09 Δεκ 2010, 10:59 | |
| γεια σας παιδιά... έχω ένα Crypton X 135... θέλω να το ανεβάσω κυβικά... προτείνετε μου σίτε και τι και τι να του βάλω... και πολλά κυβικά και λίγα κυβικά... περιμένω απαντήσεις... μην τυχών και διαβάσει κανείς το κείμενο και έχει απάντηση και δεν γράψει.... τον έφαγα.... | |
|
| |
x-treme
Τόπος : Detroit Texas Ηλικία : 31 Μηχανη : HONDA GLX xxCC Αριθμός μηνυμάτων : 27
| Θέμα: Απ: Crypton X κωλοπείραγμα !!! Πεμ 09 Δεκ 2010, 11:42 | |
| Σκεψου για τα ετοιμα κιτ που κυκλοφορουν.Με μια αναζητηση στον γουγλι πιστευω κατι θα βρεις | |
|
| |
nikosm1993
Ονομα : Νίκος Τόπος : Χανιά Ηλικία : 31 Μηχανη : Crypton X, C-50, Serow 225 Αριθμός μηνυμάτων : 27
| Θέμα: Απ: Crypton X κωλοπείραγμα !!! Πεμ 09 Δεκ 2010, 11:44 | |
| πόσα κυβικά μπορώ να το κάνω χωρίς να θέλει πρόγραμμα
μέχρι πόσα κυβικά μπορώ να το κάνω μέγιστα??? | |
|
| |
nikosm1993
| Θέμα: Απ: Crypton X κωλοπείραγμα !!! Παρ 10 Δεκ 2010, 02:16 | |
| | |
|
| |
Narutoboy
Αριθμός μηνυμάτων : 1
| Θέμα: Απ: Crypton X κωλοπείραγμα !!! Παρ 10 Δεκ 2010, 06:59 | |
| εγω γνωριζω ενα official kit της yamaha που στο κανει 160 κ.κ τωρα απο κει και περα δεν ξερω αν θα χρειαστεις προγραμμα.. | |
|
| |
nikosm1993
| Θέμα: Απ: Crypton X κωλοπείραγμα !!! Παρ 10 Δεκ 2010, 07:21 | |
| κανείς άλλος που να μου πει μέχρι πόσα κυβικά μπορώ να το κάνω χωρίς πρόγραμμα??? | |
|
| |
thanos3xd
Αριθμός μηνυμάτων : 4
| Θέμα: Απ: Crypton X κωλοπείραγμα !!! Παρ 10 Δεκ 2010, 08:49 | |
| φιλε μου δεν γίνετε να "κατεφερεις" κάτι χωρίς πρόγραμμα!!το πρόγραμμα του injection είναι αποκλειστικά για να δίνει το μίγμα ακριβώς που χρειάζεται ο εργοστασιακός κύλινδρος στις ανάλογες στροφές..όπως επίσης και το σκάσιμο του μπουζί που πλέων και αυτό έχει γίνει ηλεκτρονικό στο κρυπτόν x..απλά σκέψου ένα "καρβιρατερατο" μηχανάκι 100 κυβικά ανέβασμα στα 150 λόγου χάρι με το μαμά καρμπιρατέρ χωρίς "θιριδομα"!!το μίγμα θα είναι πολύ φτωχό για έναν τέτοιο κύλινδρο και η το μηχανάκι δεν θα έχει την κατάλληλη εκτόνωση!!!ισα ισα το κρυπτόν απλά με ένα προγραμματάκι και έναν εκκεντροφόρο γίνετε θηρίο!!! | |
|
| |
thanos3xd
| Θέμα: Απ: Crypton X κωλοπείραγμα !!! Παρ 10 Δεκ 2010, 08:51 | |
| oοοο nikosm1993 φιλος απο το mybike βλεπω!!! | |
|
| |
nikosm1993
| Θέμα: Απ: Crypton X κωλοπείραγμα !!! Παρ 10 Δεκ 2010, 08:52 | |
| δηλαδή άμα το κάνω 150 κυβικά χωρίς πρόγραμμα ένα Crypton X 135cc θα με περνάει ?? | |
|
| |
nikosm1993
| Θέμα: Απ: Crypton X κωλοπείραγμα !!! Παρ 10 Δεκ 2010, 08:53 | |
| - thanos3xd έγραψε:
- oοοο nikosm1993 φιλος απο το mybike βλεπω!!!
ναι... | |
|
| |
thanos3xd
| Θέμα: Απ: Crypton X κωλοπείραγμα !!! Παρ 10 Δεκ 2010, 09:06 | |
| δεν μπορω να σου απαντησω με σιγουρια αλλα για 150 κυβικα δεν θελεις μονο κυλινδρο και ενα πιστονι θα χρειαστουνε εκεντροφοροι μπιελες και ολα τα σιναφι αλα θεωρω οτι με ενα μεγαλιτερο κυλινδρο σε μυγμα που χρισιμοποιη ενας κυλινδρος κατι χιλιοστα μικροτερος θα εχεις πιο χαμιλες επιδοσεις απο οτι πρεπει!!!Αλα και παλυ δεν απανταω με απολυτη σιγουρια!! | |
|
| |
thanos3xd
| Θέμα: Απ: Crypton X κωλοπείραγμα !!! Παρ 10 Δεκ 2010, 09:22 | |
| επεισεις το μηχανακι θα εχει προβλημα αν η διαδρομη του εμβολου μεσα στον κυλινδρο ειναι εστο και λιγο μεγαλιτερη γιατι το μηχανακι θα μπερδευει συνεχος!!!συνεπος υπαρχει περιπτωση να μην δουλευει καν!!! | |
|
| |
tsakali
Ονομα : Μάριος Τόπος : Αθηνα-Πυργος Ηλικία : 29 Μηχανη : Honda C50(στρογγυλοφαναρο 72cc) Αριθμός μηνυμάτων : 97
| Θέμα: Απ: Crypton X κωλοπείραγμα !!! Παρ 10 Δεκ 2010, 11:27 | |
| φιλε νικο...απο my bike σε ξερω και εγω..και εγω νομιζω οτι χρειαζεται προγραμμα για οτι πειραγμα ...εγω αν ειχα crypton θα του εβαζα ενα πιστονι wiseco και κανεναν εκκεντροφορο takegawa.και μια εξατμιση yoshimura η gpr και θα ηταν τζετ. | |
|
| |
andrewk
Αριθμός μηνυμάτων : 3
| Θέμα: Απ: Crypton X κωλοπείραγμα !!! Δευ 03 Ιαν 2011, 13:28 | |
| Α βλεπω ειστε ολοι εδω και δεν λεγατε τιποτα και σε μενα..Ρε Νικο αφου τα ξερεις ολα τα κιτακια..Βαλτα ολα κατω,βαλε και τιμες και διαλεξε με προγραμμα παντα.. | |
|
| |
panos ag.stef.13
Ονομα : Πανος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 30 Αριθμός μηνυμάτων : 14
| Θέμα: Απ: Crypton X κωλοπείραγμα !!! Σαβ 02 Απρ 2011, 05:41 | |
| σε yamaha crypton x μπορεις να το ανεβασεις μονο με κιτ τωρα εχει ενα η yamaha που σιγουρα θα ειναι το καλυτερο αφου θα εχει την αξιοπιστια της yamaha οπως λεει παραπανω ενας φιλος που στο κανει και 160 cc δεν ειναι και λιγα .τωρα αν θελεις να κανεις μια αλλαγη που θα ταραξει τα νερα και το παπι σου θα γ...... ειναι να το κανεις καρμπυρατερ και να του βαλεις fcr απο τους καλυτερες μαρκες με καρμπυρατες μη πω και η καλυτερη και μετα του κανεις οτι 8ελεις αλλα χρειαζεται λεφτα και ενα μαστορι με αρχιδια .Θα το βρεις | |
|
| |
Tsits
Μηχανη : Yamaha Z Αριθμός μηνυμάτων : 7
| Θέμα: Απ: Crypton X κωλοπείραγμα !!! Σαβ 02 Απρ 2011, 07:59 | |
| μπορω να σου πω τι θελει αλλα απο εδω θα πάρει 100 ωρες...δεν έχεις κανενα φεισμπουκ? τιποτα τετοιο? | |
|
| |
| Crypton X κωλοπείραγμα !!! | |
|