| Ερωτηση..!!!!!! | |
|
+4jetixxx Strogylofanareas!!!! Duckrider zozefina 8 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
zozefina Baby ducker
Ονομα : charalambos Τόπος : akrata Ηλικία : 28 Μηχανη : Aprilia Tuono Αριθμός μηνυμάτων : 456
| Θέμα: Ερωτηση..!!!!!! Τετ 02 Φεβ 2011, 09:12 | |
| Ερωτω για μια ε3ατμιση...Συγκεκριμενα αυτην.. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]Λετε να κανει σε c50..??????????? | |
|
| |
Duckrider Admin
Ονομα : Δημητρης Τόπος : Νικαια Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 685
| Θέμα: Απ: Ερωτηση..!!!!!! Τετ 02 Φεβ 2011, 09:55 | |
| Δεν ξέρω αν κάνει,αλλα αυτο που έχω να σου πω ειναι μακριά απο αυτήν. Ειναι απο τις πιο μούφα εξατμίσεις που υπάρχουν.Την έχω βάλει εγώ στο δικό μου και μέσα δύο μήνες σκούριασε. Μακριά!!!!!!
Το πόστ λόγω οτι αναρτήθηκε σε λάθος μέρος μεταφέρεται στο βελτιώσεις/αισθητικες-οπτικές | |
|
| |
Strogylofanareas!!!! Moderator
Ονομα : Ηλιας Τόπος : Ακρατα Ηλικία : 28 Μηχανη : Honda C50 (Στρογγυλοφαναρο) 72cc Αριθμός μηνυμάτων : 1215
| Θέμα: Απ: Ερωτηση..!!!!!! Τετ 02 Φεβ 2011, 10:13 | |
| Ελα ρε... μουφα εε??
Ρε λαμπη... δεν θελω να μου κανεις δωρο πουλακι μου σου λεω... ζεν σελω !!!!! | |
|
| |
Duckrider Admin
| Θέμα: Απ: Ερωτηση..!!!!!! Τετ 02 Φεβ 2011, 10:23 | |
| Με λίγα λεφτά παραπάνω πέρνεις protec που ειναι και ανοξειδωτη και σκάλες καλύτερη
Σας το λέω ανεπιφύλακτα.
Μ Α Κ Ρ Ι Α !!!!!!!!!!!!!!!!!
Τωρα αν εσύ δεν με πιστέυεις και θέλεις να την δοκιμάσεις,τι να σου πω,έπαιξες κι εχασες.
| |
|
| |
Ονομα : Ηλιας Τόπος : Ακρατα Ηλικία : 28 Μηχανη : Honda C50 (Στρογγυλοφαναρο) 72cc Αριθμός μηνυμάτων : 1215
| Θέμα: Απ: Ερωτηση..!!!!!! Τετ 02 Φεβ 2011, 10:31 | |
| μαλιστα... οχι οκ.. σε πηστευω... και σαφως η protec εινα κλασεις ανωτερη... αλλα αν βαλω protec θελω να ειναι ακριβως ιδια με φτουνη φτου.. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]αλλα δεν βρησκω πουθενα ... | |
|
| |
Duckrider Admin
| Θέμα: Απ: Ερωτηση..!!!!!! Τετ 02 Φεβ 2011, 10:36 | |
| Κοίταξε να δεις.Το εργοστάσιο της protec ειναι σχεδόν διπλα απο το σπίτι μου.
Αν θέλεις πηγαίνω και ρωτάω αν βγάζει τέτοιου τύπου για το c50 και σου λέω. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ερωτηση..!!!!!! Τετ 02 Φεβ 2011, 10:39 | |
| Αμα δεν σου κανει κοπο.. μακαρι.. απλα θελω να ειναι Ακριβος οπως αυτη... ιδιο ταμπελακι.. ιδιος λεμος.. σολινας... τα παντα.. | |
|
| |
Duckrider Admin
| Θέμα: Απ: Ερωτηση..!!!!!! Τετ 02 Φεβ 2011, 10:42 | |
| Θα πάω να ρωτήσω και θα σου πώ.
Τί εννοείς ίδιος λαιμος?Αυτή στη φώτο ειναι για astrea,δεν ξέρω αν για το c50 ειναι ίδιος.Εσύ για astrea θέλεις ή για c50? | |
|
| |
jetixxx Baby ducker
Ονομα : Κωστας Τόπος : patra Ηλικία : 28 Μηχανη : Gilera runner sp Αριθμός μηνυμάτων : 128
| Θέμα: Απ: Ερωτηση..!!!!!! Τετ 02 Φεβ 2011, 21:58 | |
| Αυτη που εχεις βαλει στην φωτο πρεπει να ειναι μουφα αυτη ειναι η αυθεντικη [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ερωτηση..!!!!!! Πεμ 03 Φεβ 2011, 02:52 | |
| | |
|
| |
Γλάρος Junior ducker
Ονομα : kammeni flatza Τόπος : AIGALEOU AVENUE Ηλικία : 31 Μηχανη : ΗΟΝDA C50 100cc Αριθμός μηνυμάτων : 666
| Θέμα: Απ: Ερωτηση..!!!!!! Πεμ 03 Φεβ 2011, 07:23 | |
| αφου κανει στο αστρα θα κανει και στο c50 | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Ερωτηση..!!!!!! Πεμ 03 Φεβ 2011, 08:15 | |
| off topic: λιακο 12 v ειναι το στρογγυλο σ; |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ερωτηση..!!!!!! Πεμ 03 Φεβ 2011, 09:27 | |
| | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Ερωτηση..!!!!!! Πεμ 03 Φεβ 2011, 19:00 | |
| και γιατι δεν βαζεις αυτο ρε στο c50? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]ειναι μουφα αλλα απο το αλλο καλυτερο και τα χλμ θα λεει και εχει ως 100 και κανει και 11 ευρω ! |
|
| |
lef50
Ονομα : Λευτερης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 63 Μηχανη : daelim Αριθμός μηνυμάτων : 82
| Θέμα: Απ: Ερωτηση..!!!!!! Πεμ 03 Φεβ 2011, 20:44 | |
| - Παράθεση :
- Θα πάω να ρωτήσω και θα σου πώ.
δεν ξερω αν σε προλαβα να ρωταγες αν βγαζουν για suzuki gs 500 και αν ναι ποσο παει? εχουν ιστοσελιδα? ευχαριστω | |
|
| |
jetixxx Baby ducker
Ονομα : Κωστας Τόπος : patra Ηλικία : 28 Μηχανη : Gilera runner sp Αριθμός μηνυμάτων : 128
| Θέμα: Απ: Ερωτηση..!!!!!! Παρ 04 Φεβ 2011, 00:01 | |
| Ηλια αυτη που εχεις στην φωτο ειναι η μουφα η αυθεντικη λεγετε protech να και το site [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] | |
|
| |
Duckrider Admin
| Θέμα: Απ: Ερωτηση..!!!!!! Παρ 04 Φεβ 2011, 04:01 | |
| - Strogylofanareas!!!! έγραψε:
- Αμα δεν σου κανει κοπο.. μακαρι.. απλα θελω να ειναι Ακριβος οπως αυτη... ιδιο ταμπελακι.. ιδιος λεμος.. σολινας... τα παντα..
Λοιπόν ρώτησα όπως σου είπα.Για c50 δεν βγάζει,μόνο για astrea.Η τιμή της μου είπε γύρο στο 80 ευρώ.Είναι μεν έτσι στρογγυλή αλλα το ταμπελάκι δεν ειναι ετσι.Αυτή ειναι μουφα στην φώτο σου.Την μάρκα την γράφει ανάγλυφα. - lef50 έγραψε:
-
- Παράθεση :
- Θα πάω να ρωτήσω και θα σου πώ.
δεν ξερω αν σε προλαβα να ρωταγες αν βγαζουν για suzuki gs 500 και αν ναι ποσο παει? εχουν ιστοσελιδα? ευχαριστω Για gs δεν βγάζει και γενικά για μηχανες μεγάλες. | |
|
| |
John_C50 Επίτιμο μέλος
Ονομα : Γιαννης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 32 Μηχανη : Honda C50c - Kawasaki Ninja 250R Αριθμός μηνυμάτων : 529
| Θέμα: Απ: Ερωτηση..!!!!!! Παρ 04 Φεβ 2011, 21:59 | |
| νομιζω την εβγαζε και με αναγλυφο και με ταμπελακι παλια...αυτη που εχει βαλει δεν ειναι μουφα.Η μουφα γραφει protecht! | |
|
| |
zozefina Baby ducker
Ονομα : charalambos Τόπος : akrata Ηλικία : 28 Μηχανη : Aprilia Tuono Αριθμός μηνυμάτων : 456
| Θέμα: Απ: Ερωτηση..!!!!!! Σαβ 05 Φεβ 2011, 03:46 | |
| Aρα απο οτι καταλαβα να μην παρω την level.... | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Ερωτηση..!!!!!! Σαβ 05 Φεβ 2011, 04:21 | |
| ετσι και αλλιως δεν θα την επαιρνες... |
|
| |
zozefina Baby ducker
| Θέμα: Απ: Ερωτηση..!!!!!! Σαβ 05 Φεβ 2011, 05:37 | |
| Τι ζωρι τραβας ρ...?? Οτι 8ελω 8α κανω...μαμηθηκες.. | |
|
| |
Γλάρος Junior ducker
Ονομα : kammeni flatza Τόπος : AIGALEOU AVENUE Ηλικία : 31 Μηχανη : ΗΟΝDA C50 100cc Αριθμός μηνυμάτων : 666
| Θέμα: Απ: Ερωτηση..!!!!!! Σαβ 05 Φεβ 2011, 07:19 | |
| αμα εχεις gianelli τι να την κανεις την level? | |
|
| |
zozefina Baby ducker
| Θέμα: Απ: Ερωτηση..!!!!!! Σαβ 05 Φεβ 2011, 07:23 | |
| Για τον στρογγυλοφαναρεα θα την παρω.. | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Ερωτηση..!!!!!! Σαβ 05 Φεβ 2011, 07:45 | |
| |
|
| |
σαλιγκάρι
Ονομα : Γιάννης Τόπος : Περιστέρι Ηλικία : 50 Μηχανη : Vstrom 650 - Suzuki address 125i Αριθμός μηνυμάτων : 54
| Θέμα: Απ: Ερωτηση..!!!!!! Δευ 14 Μαρ 2011, 05:02 | |
| για ριχτε οσοι ενδιαφερεστε και μια ματια στον παπαγιαννη racetech στον πειραια. ο πετρος κανει αστερι δουλεια και ειναι εξυπηρετικοτατος!!
| |
|
| |
| Ερωτηση..!!!!!! | |
|