| Ερωτηση..!!!!!! | |
|
+4jetixxx Strogylofanareas!!!! Duckrider zozefina 8 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Duckrider Admin
Ονομα : Δημητρης Τόπος : Νικαια Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 685
| Θέμα: Απ: Ερωτηση..!!!!!! Δευ 14 Μαρ 2011, 05:28 | |
| - σαλιγκάρι έγραψε:
- για ριχτε οσοι ενδιαφερεστε και μια ματια στον παπαγιαννη racetech στον πειραια.
ο πετρος κανει αστερι δουλεια και ειναι εξυπηρετικοτατος!!
Καλές οι εξατμίσεις του,πολύ όμορφες,αλλα νομίζω οτι είναι λίγο ακριβος. Επίσεις στον πειραια ειναι και ο racegun που πιστεύω οτι επίσεις ειναι λιγο ακριβώς.Αν έχεις ρωτήσει για καμία εξάτμιση σε αυτους για πάπια,καλό θα ήταν να μας έλεγες καμία τιμη έτσι ενδεικτικά. Εγώ προσωπικά αγόρασα μια protech,ολη ανοξείδωτη και την πήρα 80 ευρώ. | |
|
| |
zozefina Baby ducker
Ονομα : charalambos Τόπος : akrata Ηλικία : 28 Μηχανη : Aprilia Tuono Αριθμός μηνυμάτων : 456
| Θέμα: Απ: Ερωτηση..!!!!!! Δευ 14 Μαρ 2011, 06:41 | |
| Καλα αμα το παμε τοσο μακρια....παω και στον popai που τον 3ερω κιολας...και την φτιαχνει στο χερι....οπως ολες οι ε3ατμισεις που κανει...
Αλλα ντα3η παπι ειναι... | |
|
| |
Strogylofanareas!!!! Moderator
Ονομα : Ηλιας Τόπος : Ακρατα Ηλικία : 28 Μηχανη : Honda C50 (Στρογγυλοφαναρο) 72cc Αριθμός μηνυμάτων : 1215
| Θέμα: Απ: Ερωτηση..!!!!!! Δευ 14 Μαρ 2011, 06:55 | |
| | |
|
| |
σαλιγκάρι
Ονομα : Γιάννης Τόπος : Περιστέρι Ηλικία : 50 Μηχανη : Vstrom 650 - Suzuki address 125i Αριθμός μηνυμάτων : 54
| Θέμα: Απ: Ερωτηση..!!!!!! Δευ 14 Μαρ 2011, 06:57 | |
| - duckrider έγραψε:
- σαλιγκάρι έγραψε:
- για ριχτε οσοι ενδιαφερεστε και μια ματια στον παπαγιαννη racetech στον πειραια.
ο πετρος κανει αστερι δουλεια και ειναι εξυπηρετικοτατος!!
Καλές οι εξατμίσεις του,πολύ όμορφες,αλλα νομίζω οτι είναι λίγο ακριβος. Επίσεις στον πειραια ειναι και ο racegun που πιστεύω οτι επίσεις ειναι λιγο ακριβώς.Αν έχεις ρωτήσει για καμία εξάτμιση σε αυτους για πάπια,καλό θα ήταν να μας έλεγες καμία τιμη έτσι ενδεικτικά. Εγώ προσωπικά αγόρασα μια protech,ολη ανοξείδωτη και την πήρα 80 ευρώ. θα τον ρωτησω και θα σας πω μιας και του χω στειλει πολυ κοσμο απο το vstromforum. ενημερωνω οταν εχω νεα. | |
|
| |
John_C50 Επίτιμο μέλος
Ονομα : Γιαννης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 32 Μηχανη : Honda C50c - Kawasaki Ninja 250R Αριθμός μηνυμάτων : 529
| Θέμα: Απ: Ερωτηση..!!!!!! Δευ 14 Μαρ 2011, 08:02 | |
| Μιας που λεμε για φτιαχτες εξατμισεις... Εχω ενα μπουρι ανοξειδωτο...καμια 18αρια εκατοστα διαμετρο εχει Αμα του κολλησω ενα σωληνα απο πισω και το βαλω στο παπι...λογικα θα με πανε μεσα για ηχορυπανση... Αλλα θα λεω οτι εφτιαξα custom εξατμιση... | |
|
| |
zozefina Baby ducker
Ονομα : charalambos Τόπος : akrata Ηλικία : 28 Μηχανη : Aprilia Tuono Αριθμός μηνυμάτων : 456
| Θέμα: Απ: Ερωτηση..!!!!!! Δευ 14 Μαρ 2011, 08:29 | |
| - Strogylofanareas!!!! έγραψε:
-
Σηκω ρε.!!!!! Eμεις λεμε να κο4ουμε μια σαπια motospor και να βαλουμε το παλιο τελικο του απριλια....πως λες να ακουγετε..??? | |
|
| |
Duckrider Admin
Ονομα : Δημητρης Τόπος : Νικαια Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 685
| Θέμα: Απ: Ερωτηση..!!!!!! Δευ 14 Μαρ 2011, 09:03 | |
| | |
|
| |
Ονομα : Ηλιας Τόπος : Ακρατα Ηλικία : 28 Μηχανη : Honda C50 (Στρογγυλοφαναρο) 72cc Αριθμός μηνυμάτων : 1215
| Θέμα: Απ: Ερωτηση..!!!!!! Δευ 14 Μαρ 2011, 10:02 | |
| xoxoxoxoxoxooooo μου αρεσει ο τροπος που σκεφτεσε bro...
Φτιαξτη και στιλτη μου εδω στο χωριο που δεν υπαρχει ψυχη να ενοχλω τα γιδια..
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ νταξ λαμπη το'σωσες..απλα την εξατμα την πηγα καλαμια τις προαλες.. ντελιβερι στον Περα και τον κινέζο.. θα δω μπορει να καβατζωσω καμια αλλη, να καθετε καλυτερα πανω στην κεφαλη..
καλα Δημητρη... εκλασες.. εεεε,,, εγραψες ήθελα να πω...
χαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχ | |
|
| |
zozefina Baby ducker
| Θέμα: Απ: Ερωτηση..!!!!!! Δευ 14 Μαρ 2011, 10:32 | |
| Xεχε καπως ετσι ακουγετε τωρα το απριλια.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ερωτηση..!!!!!! Δευ 14 Μαρ 2011, 10:39 | |
| χεχεχεχεχεχε πλακα πλακα... | |
|
| |
John_C50 Επίτιμο μέλος
Ονομα : Γιαννης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 32 Μηχανη : Honda C50c - Kawasaki Ninja 250R Αριθμός μηνυμάτων : 529
| Θέμα: Απ: Ερωτηση..!!!!!! Τρι 15 Μαρ 2011, 06:12 | |
| Μορε ας ειχα την ηλεκτροκολληση Αθηνα... Πλακα πλακα πρεπει να κανει απιστευτο θορυβο... Υπαρχει και πατεντα με τελικο σκαραβαιου...εκει να δεις θορυβο...και δειχνει και ωραιο! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ερωτηση..!!!!!! Τρι 15 Μαρ 2011, 07:31 | |
| χοχοχοχοχοοοοοοοο λαμπηηη ακουτα ρε.. ξεκινα να ξυλωνεις τον σκαραβι.. | |
|
| |
Γλάρος Junior ducker
Ονομα : kammeni flatza Τόπος : AIGALEOU AVENUE Ηλικία : 31 Μηχανη : ΗΟΝDA C50 100cc Αριθμός μηνυμάτων : 666
| Θέμα: Απ: Ερωτηση..!!!!!! Τρι 15 Μαρ 2011, 08:33 | |
| To charly ειχε μια παρομοια εξατμιση με τελικο απο σκαραβαιο | |
|
| |
zozefina Baby ducker
| Θέμα: Απ: Ερωτηση..!!!!!! Τρι 15 Μαρ 2011, 09:10 | |
| Επιδη εχω σκαραβαιο..και εχω δει το τελικο..πως γινετε αυτο..?? 8ελω να δω φωτο...αλλα αυτο π 8οραω εγω ειναι kersher δεν ειναι μαμα...και παλι ειναι πολυ μεγαλο....που μπαινε δηλαδη..??? 8ελω οποσδηποτε φωτο... | |
|
| |
John_C50 Επίτιμο μέλος
| Θέμα: Απ: Ερωτηση..!!!!!! Τρι 15 Μαρ 2011, 23:00 | |
| Kαπως ετσι δειχνει...αν και αυτο δεν πρεπει να ειναι τελικο σκαραβαιου [img] [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.][/img] Ειχα ψαρεψει και μια φωτογραφια οπου ενας τυπος ειχε βαλει 3 τελικα,το ενα πανω στο αλλο! Δεν την βρισκω ομως... | |
|
| |
zozefina Baby ducker
| Θέμα: Απ: Ερωτηση..!!!!!! Τετ 16 Μαρ 2011, 02:01 | |
| Aυτο δεν ειναι σιγουρα τελικο σκαραβαιου.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ερωτηση..!!!!!! Τετ 16 Μαρ 2011, 03:21 | |
| - John_C50 έγραψε:
- Kαπως ετσι δειχνει...αν και αυτο δεν πρεπει να ειναι τελικο σκαραβαιου
Ειχα ψαρεψει και μια φωτογραφια οπου ενας τυπος ειχε βαλει 3 τελικα,το ενα πανω στο αλλο! Δεν την βρισκω ομως... xoxoxo ναι.. ξερω ποιο λες.. ενα μπλε στρογγυλο ηταν.. | |
|
| |
John_C50 Επίτιμο μέλος
| Θέμα: Απ: Ερωτηση..!!!!!! Τετ 16 Μαρ 2011, 03:26 | |
| Δεν θυμαμαι χρωμα...τα ειχε ασυμετρα κολλημενα Ενα μακρυ πανω...ελα λιγοκοντυτερο απο κατω...και ενα κοντο πιο κατω Ομορφη πατεντα! | |
|
| |
| Ερωτηση..!!!!!! | |
|