| Λαδι για διχρονα...... | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
zozefina Baby ducker
Ονομα : charalambos Τόπος : akrata Ηλικία : 28 Μηχανη : Aprilia Tuono Αριθμός μηνυμάτων : 456
| Θέμα: Λαδι για διχρονα...... Δευ 21 Φεβ 2011, 07:06 | |
| Παιδες ηθελα να ρωτησω...εγω απο οταν 3ανα εστησα το απριλια κατεργησα το ντεποζιτο λαδιου και βαζω μειγμα...Τωρα...το μειγμα που βαζω ειναι 1 λιτρο βενζινη και 40 ml λαδι..ειναι σωστο αυτο? γιατι ετσι εβαζα και στο χορτοκοπτικο...και απο εκει το πηρα..παντος καλα παει...
Το αλλο που θελω να ρωτησω ειναι αν μου προτεινετε καποια συγκεκριμενη μαρκα λαδιου ΓΙΑ ΔΙΧΡΟΝΟ παντα... | |
|
| |
Γλάρος Junior ducker
Ονομα : kammeni flatza Τόπος : AIGALEOU AVENUE Ηλικία : 31 Μηχανη : ΗΟΝDA C50 100cc Αριθμός μηνυμάτων : 666
| Θέμα: Απ: Λαδι για διχρονα...... Δευ 21 Φεβ 2011, 07:18 | |
| | |
|
| |
zozefina Baby ducker
Ονομα : charalambos Τόπος : akrata Ηλικία : 28 Μηχανη : Aprilia Tuono Αριθμός μηνυμάτων : 456
| Θέμα: Απ: Λαδι για διχρονα...... Δευ 21 Φεβ 2011, 08:08 | |
| Καλα ναι castrol...το lidl το φερνει..?? | |
|
| |
Duckrider Admin
Ονομα : Δημητρης Τόπος : Νικαια Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 685
| Θέμα: Απ: Λαδι για διχρονα...... Δευ 21 Φεβ 2011, 08:50 | |
| Πολύ καλά λάδια ειναι το castrol TTS και το Belray SI-7
Βέβαια κανένα απο αυτά δεν τα πουλάει το lidl | |
|
| |
lef50
Ονομα : Λευτερης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 63 Μηχανη : daelim Αριθμός μηνυμάτων : 82
| Θέμα: Απ: Λαδι για διχρονα...... Δευ 21 Φεβ 2011, 09:14 | |
| γιατι καταργησες την τρομπα? για δες εδω το πρωτο [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] οπωσδηποτε | |
|
| |
zozefina Baby ducker
| Θέμα: Απ: Λαδι για διχρονα...... Δευ 21 Φεβ 2011, 10:26 | |
| Πολυ κατατοπιστικο..ευχαριστω λευτερη...αλλα οσοι 3ερω που εχουν διχρονα εχουν καταργησει την τρομπα..και βαζουν μειγμα..ακομα και τον μηχανικο μου που ρωτησα μου ειπε οτι αυτο 8α εκανε πρωτα..και καλα εκανα που την κατηργησα...μου ειπε..ασε που η δικια μου δεν δουλε4ε ποτε..και μετα απο κα8ε βολτα η8ελα και μπουζι...εκαιγε πιο πολλα μπουζι απο οτι βενζινα..
Ενα αλλο τωρα...οταν λεει 1:10 ενοει 1 λιτρο βενζινη και 10 ml λαδι..?? | |
|
| |
lef50
Ονομα : Λευτερης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 63 Μηχανη : daelim Αριθμός μηνυμάτων : 82
| Θέμα: Απ: Λαδι για διχρονα...... Δευ 21 Φεβ 2011, 10:51 | |
| - Παράθεση :
- Ενα αλλο τωρα...οταν λεει 1:10 ενοει 1 λιτρο βενζινη και 10 ml λαδι..??
ενα μερος λαδι δεκα μερη βενζινη αρα 100ml λαδι που αυτο μεταφραζεται σε 10% και ειναι πολυ μαλλον | |
|
| |
Strogylofanareas!!!! Moderator
Ονομα : Ηλιας Τόπος : Ακρατα Ηλικία : 28 Μηχανη : Honda C50 (Στρογγυλοφαναρο) 72cc Αριθμός μηνυμάτων : 1215
| Θέμα: Απ: Λαδι για διχρονα...... Δευ 21 Φεβ 2011, 10:53 | |
| - zozefina έγραψε:
- Πολυ κατατοπιστικο..ευχαριστω λευτερη...αλλα οσοι 3ερω που εχουν διχρονα εχουν καταργησει την τρομπα..και βαζουν μειγμα..ακομα και τον μηχανικο μου που ρωτησα μου ειπε οτι αυτο 8α εκανε πρωτα..και καλα εκανα που την κατηργησα...μου ειπε..ασε που η δικια μου δεν δουλε4ε ποτε..και μετα απο κα8ε βολτα η8ελα και μπουζι...εκαιγε πιο πολλα μπουζι απο οτι βενζινα..
Ενα αλλο τωρα...οταν λεει 1:10 ενοει 1 λιτρο βενζινη και 10 ml λαδι..?? ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ στο'διαλοο με πονεσε η κοιλια μου απο τα γελια βραδιατικα...χαχαχαχαααααααα | |
|
| |
kostasSC
Ονομα : Κώστας Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 42 Μηχανη : Modenas X-Cite 130 Αριθμός μηνυμάτων : 37
| Θέμα: Απ: Λαδι για διχρονα...... Τρι 22 Φεβ 2011, 01:04 | |
| Castrol TTS Δαγκωτό !!! Τέτοιο έβαζα στο Gillera 180 και 50.000 χλμ δεν έκανε κιχ...ούτε κάπνα ούτε τίποτα ! | |
|
| |
zozefina Baby ducker
| Θέμα: Απ: Λαδι για διχρονα...... Τρι 22 Φεβ 2011, 02:48 | |
| Αρα αυτο 8α βαζω γιατι ουτε σε αυτον στο mybike εβγαζε...που το βρισκεις αυτο..?? | |
|
| |
Duckrider Admin
Ονομα : Δημητρης Τόπος : Νικαια Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 685
| Θέμα: Απ: Λαδι για διχρονα...... Τρι 22 Φεβ 2011, 07:15 | |
| Σε καταστήματα που πουλάνε λάδια ή ανταλλακτικά-αξεσουάρ μοτο. | |
|
| |
zozefina Baby ducker
| Θέμα: Απ: Λαδι για διχρονα...... Τρι 22 Φεβ 2011, 08:46 | |
| Ok.. | |
|
| |
| Λαδι για διχρονα...... | |
|