| Μπλε αξεσουαρ! (για να κανω τον μπομπο ετοιμο για θαλασσα!) | |
|
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Κινέζος Baby ducker
Ονομα : Αχιλλεας. Τόπος : Στο ελλαντα. Ηλικία : 28 Αριθμός μηνυμάτων : 323
| Θέμα: Απ: Μπλε αξεσουαρ! (για να κανω τον μπομπο ετοιμο για θαλασσα!) Δευ 18 Απρ 2011, 02:12 | |
| | |
|
| |
Strogylofanareas!!!! Moderator
Ονομα : Ηλιας Τόπος : Ακρατα Ηλικία : 28 Μηχανη : Honda C50 (Στρογγυλοφαναρο) 72cc Αριθμός μηνυμάτων : 1215
| Θέμα: Απ: Μπλε αξεσουαρ! (για να κανω τον μπομπο ετοιμο για θαλασσα!) Δευ 18 Απρ 2011, 08:54 | |
| χμμ αμα με το καλο το παρεις.. (μου αρεσει.. ) εχει κανα δυο πραγματα που πρεπει να προσεξεις.. την φορα.. τις βιδες.. μια με ενα κγροβερ... τον τροπο που θα βγαλεις την φλατζα μην τη χαλασεις και πας για αλλη.. εξαλου η συγκεκριμενη δεν ειναι τοσο σπουδαια..... μακρια απο βρομιες.. και κατι αλλα.. | |
|
| |
Κινέζος Baby ducker
| Θέμα: Απ: Μπλε αξεσουαρ! (για να κανω τον μπομπο ετοιμο για θαλασσα!) Δευ 18 Απρ 2011, 21:05 | |
| ναι μωρε απλα πρεπει να προσεξω να τα βαλω οπως ακριβως θα τα βγαλω | |
|
| |
Ονομα : Ηλιας Τόπος : Ακρατα Ηλικία : 28 Μηχανη : Honda C50 (Στρογγυλοφαναρο) 72cc Αριθμός μηνυμάτων : 1215
| Θέμα: Απ: Μπλε αξεσουαρ! (για να κανω τον μπομπο ετοιμο για θαλασσα!) Τρι 19 Απρ 2011, 01:28 | |
| | |
|
| |
Γλάρος Junior ducker
Ονομα : kammeni flatza Τόπος : AIGALEOU AVENUE Ηλικία : 31 Μηχανη : ΗΟΝDA C50 100cc Αριθμός μηνυμάτων : 666
| Θέμα: Απ: Μπλε αξεσουαρ! (για να κανω τον μπομπο ετοιμο για θαλασσα!) Τρι 19 Απρ 2011, 06:08 | |
| και τον τροπο που θα λυσει τις βιδες και θα τις ξαναδεσει.. | |
|
| |
Κινέζος Baby ducker
| Θέμα: Απ: Μπλε αξεσουαρ! (για να κανω τον μπομπο ετοιμο για θαλασσα!) Τρι 19 Απρ 2011, 06:20 | |
| νταξει ρε παιδια!ενα καπακι ειναι! | |
|
| |
Κινέζος Baby ducker
| Θέμα: Απ: Μπλε αξεσουαρ! (για να κανω τον μπομπο ετοιμο για θαλασσα!) Τρι 19 Απρ 2011, 06:32 | |
| τελικα χρυσα κοκοψοψια θα βαλω στο μπομπιδιο,ευχομαι να εχει στο αιγιο. | |
|
| |
Κινέζος Baby ducker
| Θέμα: Απ: Μπλε αξεσουαρ! (για να κανω τον μπομπο ετοιμο για θαλασσα!) Τετ 20 Απρ 2011, 05:57 | |
| σημερα πηρα τηλ τον παλαιολογου ο οποιος ειναι πολυ ξηγημενος και φαινεται και μαμω τα ατομα και μου ειπε οτι δεν εχει τιποτα σε χρυσο μονο σε ασημι ,οποτε με βλεπω για παραγγελια απο internet μερια. Και τα πραγματα ειναι καπως ετσι: 1) [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] καπακι βολαν κοκκινο honda χεχε ο κινεζος που εγινε ιαπωνας! 2) [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] Φιλτρο βενζινης μεταλλικο κοκκινο διαιρουμενο 3) [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] Αμορτισερ αεριου κοκκινα και λεει και κατι για αμορτισερ αεριου ρυθμιζομενα.τι ενοεει ρυθμιζομενα? 4) [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] γραναζι πισω χρυσο5) [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] καπακη κεφαλης μαυροαυτα ως τωρα, περιπου 100 ευρω κοκοψοψια δηλαδη. | |
|
| |
zozefina Baby ducker
Ονομα : charalambos Τόπος : akrata Ηλικία : 28 Μηχανη : Aprilia Tuono Αριθμός μηνυμάτων : 456
| Θέμα: Απ: Μπλε αξεσουαρ! (για να κανω τον μπομπο ετοιμο για θαλασσα!) Τετ 20 Απρ 2011, 21:53 | |
| Ρυ8μιζομενα εννοει οτι μπορεις να τα ανεβοκατεβαζεις..
Ωραιος 8α γινει παντος.. | |
|
| |
Κινέζος Baby ducker
| Θέμα: Απ: Μπλε αξεσουαρ! (για να κανω τον μπομπο ετοιμο για θαλασσα!) Τετ 20 Απρ 2011, 21:59 | |
| Α,δεν με ενδιαφερει κατι τετοιο. | |
|
| |
zozefina Baby ducker
Ονομα : charalambos Τόπος : akrata Ηλικία : 28 Μηχανη : Aprilia Tuono Αριθμός μηνυμάτων : 456
| Θέμα: Απ: Μπλε αξεσουαρ! (για να κανω τον μπομπο ετοιμο για θαλασσα!) Τετ 20 Απρ 2011, 22:03 | |
| Σκληροτητα και τετοια..
Δεν νομιζω να σ χρησιμε4ει που8ενα.. | |
|
| |
Κινέζος Baby ducker
| Θέμα: Απ: Μπλε αξεσουαρ! (για να κανω τον μπομπο ετοιμο για θαλασσα!) Τετ 20 Απρ 2011, 22:12 | |
| | |
|
| |
Κινέζος Baby ducker
| Θέμα: Απ: Μπλε αξεσουαρ! (για να κανω τον μπομπο ετοιμο για θαλασσα!) Πεμ 21 Απρ 2011, 01:59 | |
| παιδια αλλαζει καπως η λιστα και βγαινει απο αυτη ειτε το καπακι της κεφαλης ειτε το καπακι του βολαν. και μπενουν αυτα τα 2: 1) [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] αντιβαρα κοκκινα. 2) [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] αυτοκολλητα.(τα αυτοκολητα αυτα δεν ειναι σιγουρα αλλα το οτι θα παρω αυτοκολλητα με ως 8 ευρω ειναι σιγουρο) και ξανα παραθετω την λιστα με τα πραγματα απο το προηγουμενο ποστ μου. 1) [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] καπακι βολαν κοκκινο honda χεχε ο κινεζος που εγινε ιαπωνας! 2) [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] Φιλτρο βενζινης μεταλλικο κοκκινο διαιρουμενο 3) [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] Αμορτισερ αεριου κοκκινα 4) [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] γραναζι πισω χρυσοσυνολο : περιπου 90 €. ________ Και εχω καποιες χαζες ερωτησεις : 1)τα αντιβαρα αυτα θα μπαινουν κανονικα στο τιμονι του μπομπιρα?και πως διαολο μπαινουν?! 2)το καπακι του βολαν θα εφαρμοζει καλα ή και αυτο δεν κανει? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Μπλε αξεσουαρ! (για να κανω τον μπομπο ετοιμο για θαλασσα!) Πεμ 21 Απρ 2011, 06:19 | |
| ολα κομπλε Αχιλλεα.. ωραιος... γαματα ειναι το καπακι τις κεφαλης και η αναρτησεις.. τοσο πολυ που λεω να παρω κι'εγω αναρτησεις.. αλλα προεχουν αλλα... εεεχχχμμμ και ετσι για να δεις οταν φωναζουμε.. μη χαλας λευτα σε μαλ@κιες.. να που εφηγε το κατοσταρικο. και να τι περνεις με 120... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] αυτο το μοτερ φιλε... πεταει.. οδηγησα του χαρι.. που ειναι χειροτερο απο αυτο.. και επαθα πλακα... 1-2-3 σουζα για πλακα.. εγω απλα στα λεω για να ειμαι ενταξι... φιλε.. οχι μην αλλαζεις τι λιστα... βγαλε το καπακι του βολαν που ειναι fail.. και κρατα το καπακι κεφαλης.. τα αντιβαρα δεν λενε... | |
|
| |
Κινέζος Baby ducker
| Θέμα: Απ: Μπλε αξεσουαρ! (για να κανω τον μπομπο ετοιμο για θαλασσα!) Πεμ 21 Απρ 2011, 08:04 | |
| Ok.μαυρο καπακι κεφαλης ετσι?και αντιβαρα γενικα δεν λενε? αντιβαρα carbon λενε? | |
|
| |
Γλάρος Junior ducker
Ονομα : kammeni flatza Τόπος : AIGALEOU AVENUE Ηλικία : 31 Μηχανη : ΗΟΝDA C50 100cc Αριθμός μηνυμάτων : 666
| Θέμα: Απ: Μπλε αξεσουαρ! (για να κανω τον μπομπο ετοιμο για θαλασσα!) Πεμ 21 Απρ 2011, 08:32 | |
| απο τα μερη μου ειναι αυτο το μοτερ xD | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Μπλε αξεσουαρ! (για να κανω τον μπομπο ετοιμο για θαλασσα!) Παρ 22 Απρ 2011, 00:28 | |
| Ασχετο αλλα Γλαρε. επωληθει... | |
|
| |
Γλάρος Junior ducker
| Θέμα: Απ: Μπλε αξεσουαρ! (για να κανω τον μπομπο ετοιμο για θαλασσα!) Παρ 22 Απρ 2011, 00:56 | |
| δεν με νοιαζει θα φτιαξω δυκο μου εγω... αλλα ηταν ευκαιρια μεγαλη | |
|
| |
Κινέζος Baby ducker
| Θέμα: Απ: Μπλε αξεσουαρ! (για να κανω τον μπομπο ετοιμο για θαλασσα!) Παρ 22 Απρ 2011, 01:25 | |
| ρε παιδια αμα βαλω εξατμιση motosport θα χρειαζεται και ρυθμισεις?γιατι μια ακουω ναι μια οχι και δεν ξερω | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Μπλε αξεσουαρ! (για να κανω τον μπομπο ετοιμο για θαλασσα!) Παρ 22 Απρ 2011, 04:31 | |
| οντως ηταν πολυ καλη ευκαιρια..... Αχιλλεα... για'σενα... no comments... | |
|
| |
Κινέζος Baby ducker
| Θέμα: Απ: Μπλε αξεσουαρ! (για να κανω τον μπομπο ετοιμο για θαλασσα!) Παρ 22 Απρ 2011, 04:36 | |
| Πειτε ρεεεεεεεεεεεε...να ξερω αν ειναι να βγαλω τις αναρτησεις και να βαλω εξατμιση στην λιστααα | |
|
| |
Κινέζος Baby ducker
| Θέμα: Απ: Μπλε αξεσουαρ! (για να κανω τον μπομπο ετοιμο για θαλασσα!) Παρ 22 Απρ 2011, 06:16 | |
| ρωτησα moto-rider και σιφνεο και μου ειπαν οτι δεν θελει αναγκαια ρυθμισμα!!γιουπιιιιι!!!! φευγουν οι αναρτησεις και μπαινει το εξατμισονι | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Μπλε αξεσουαρ! (για να κανω τον μπομπο ετοιμο για θαλασσα!) Παρ 22 Απρ 2011, 20:11 | |
| | |
|
| |
Κινέζος Baby ducker
| Θέμα: Απ: Μπλε αξεσουαρ! (για να κανω τον μπομπο ετοιμο για θαλασσα!) Δευ 25 Απρ 2011, 00:55 | |
| λιστα 1) [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] αντιβαρα carbon. 2) [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] Φιλτρο βενζινης μεταλλικο κοκκινο διαιρουμενο 3) [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] γραναζι πισω χρυσο4) [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] χρυσο καπακι κεφαλης 5) [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] εξατμιση συνολο : περιπου 95 €. με κατι αλλα πραγματα που θα αγορασω και δεν τα εχω παραθεσει στην λιστα γιατι δεν ειμαι σιγουρος | |
|
| |
Γλάρος Junior ducker
| Θέμα: Απ: Μπλε αξεσουαρ! (για να κανω τον μπομπο ετοιμο για θαλασσα!) Δευ 25 Απρ 2011, 02:17 | |
| μην μου πεις οτι αυτα θα τα παρεις απο το mototrade? γιατι ο τυπος ειναι απατεωνας μεγαλος.. για καλο σου τα λεω.. | |
|
| |
| Μπλε αξεσουαρ! (για να κανω τον μπομπο ετοιμο για θαλασσα!) | |
|