| Μπλε αξεσουαρ! (για να κανω τον μπομπο ετοιμο για θαλασσα!) | |
|
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Κινέζος Baby ducker
Ονομα : Αχιλλεας. Τόπος : Στο ελλαντα. Ηλικία : 28 Αριθμός μηνυμάτων : 323
| Θέμα: Απ: Μπλε αξεσουαρ! (για να κανω τον μπομπο ετοιμο για θαλασσα!) Δευ 25 Απρ 2011, 02:56 | |
| αμα μου κανει μαλακια τα περνει πισω | |
|
| |
zozefina Baby ducker
Ονομα : charalambos Τόπος : akrata Ηλικία : 28 Μηχανη : Aprilia Tuono Αριθμός μηνυμάτων : 456
| Θέμα: Απ: Μπλε αξεσουαρ! (για να κανω τον μπομπο ετοιμο για θαλασσα!) Δευ 25 Απρ 2011, 08:40 | |
| Αντε βγαλε ακρη με κατι τετοιους αχιλλεα...
Αν το λεει το παιδι κατι 3ερει.. | |
|
| |
Κινέζος Baby ducker
| Θέμα: Απ: Μπλε αξεσουαρ! (για να κανω τον μπομπο ετοιμο για θαλασσα!) Δευ 25 Απρ 2011, 09:15 | |
| γλαρε το εχω διαβασει το ιδιο στο dragster papies zet στο facebook,μια χαρα βγαζεις ακρη μπαμπη...πιστεψε με αμα γινει μαλακια τα περνει πισω και περνει και κατι αλλο μαζι | |
|
| |
Γλάρος Junior ducker
Ονομα : kammeni flatza Τόπος : AIGALEOU AVENUE Ηλικία : 31 Μηχανη : ΗΟΝDA C50 100cc Αριθμός μηνυμάτων : 666
| Θέμα: Απ: Μπλε αξεσουαρ! (για να κανω τον μπομπο ετοιμο για θαλασσα!) Δευ 25 Απρ 2011, 09:50 | |
| ενας φιλος μου ειχε παρει κατι..και ηταν διαφορετικο απο οτι ηταν στην φωτο | |
|
| |
Strogylofanareas!!!! Moderator
Ονομα : Ηλιας Τόπος : Ακρατα Ηλικία : 28 Μηχανη : Honda C50 (Στρογγυλοφαναρο) 72cc Αριθμός μηνυμάτων : 1215
| Θέμα: Απ: Μπλε αξεσουαρ! (για να κανω τον μπομπο ετοιμο για θαλασσα!) Δευ 25 Απρ 2011, 11:12 | |
| | |
|
| |
Κινέζος Baby ducker
| Θέμα: Απ: Μπλε αξεσουαρ! (για να κανω τον μπομπο ετοιμο για θαλασσα!) Δευ 25 Απρ 2011, 22:30 | |
| - Strogylofanareas!!!! έγραψε:
-
? | |
|
| |
Ονομα : Ηλιας Τόπος : Ακρατα Ηλικία : 28 Μηχανη : Honda C50 (Στρογγυλοφαναρο) 72cc Αριθμός μηνυμάτων : 1215
| Θέμα: Απ: Μπλε αξεσουαρ! (για να κανω τον μπομπο ετοιμο για θαλασσα!) Δευ 25 Απρ 2011, 23:09 | |
| προσοχη λεω..ενα κατοσταρικο δεν ειναι λιγα γιουρια..
| |
|
| |
Κινέζος Baby ducker
| Θέμα: Απ: Μπλε αξεσουαρ! (για να κανω τον μπομπο ετοιμο για θαλασσα!) Τρι 26 Απρ 2011, 00:32 | |
| ενοια σου φιλε μου και εχω εμπειρια απο δαυτα...ασε που σκεφτομαι να αγορασω μονο την εξατμιση απο τον motorider γιατι αλλιως βαριεμαι να περιμενω 2 μηνες ..θα δω... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Μπλε αξεσουαρ! (για να κανω τον μπομπο ετοιμο για θαλασσα!) Τρι 26 Απρ 2011, 03:45 | |
| φιλε εσυ ξερεις ! | |
|
| |
Κινέζος Baby ducker
| Θέμα: Απ: Μπλε αξεσουαρ! (για να κανω τον μπομπο ετοιμο για θαλασσα!) Τρι 26 Απρ 2011, 03:53 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Μπλε αξεσουαρ! (για να κανω τον μπομπο ετοιμο για θαλασσα!) Τρι 26 Απρ 2011, 03:54 | |
| για πες | |
|
| |
Κινέζος Baby ducker
| Θέμα: Απ: Μπλε αξεσουαρ! (για να κανω τον μπομπο ετοιμο για θαλασσα!) Τρι 26 Απρ 2011, 04:24 | |
| δεν ξερω...μαλλον θα παρω εξατμιση+κατι αλλο απο τον moto-rider στις 15 μαη που θα παρω κανα φραγκο ακομα λογο γιορτης | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Μπλε αξεσουαρ! (για να κανω τον μπομπο ετοιμο για θαλασσα!) Τρι 26 Απρ 2011, 23:35 | |
| all in good time...αδερφε.. | |
|
| |
Κινέζος Baby ducker
| Θέμα: Απ: Μπλε αξεσουαρ! (για να κανω τον μπομπο ετοιμο για θαλασσα!) Τετ 27 Απρ 2011, 03:04 | |
| μιλησα με τον μαυριδη του mototrade και μου λεει οτι εχει χρυσο καπακι κεφαλης...γενικα μου φαινεται οκ τυπος...δεν ξερω | |
|
| |
ΝικόλαςXL Baby ducker
Αριθμός μηνυμάτων : 179
| Θέμα: Απ: Μπλε αξεσουαρ! (για να κανω τον μπομπο ετοιμο για θαλασσα!) Σαβ 09 Ιουλ 2016, 03:44 | |
| Ακου μπλέ αξεσουαρ, ενα σπρέυ θέλει κ μια βουτιά (πλάκα κάνω ετσι? ) | |
|
| |
| Μπλε αξεσουαρ! (για να κανω τον μπομπο ετοιμο για θαλασσα!) | |
|