| Προβλημα με συμπλεκτη | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Duckrider Admin
Ονομα : Δημητρης Τόπος : Νικαια Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 685
| Θέμα: Προβλημα με συμπλεκτη Τετ 14 Δεκ 2011, 22:43 | |
| Και τα προβληματα συνεχιζοντε. Πριν κανα μηνα αλλαξα δισκακια στην παπια επειδη ψιλοπατιναριζε και τωρα πατιναρι τον κ@λο του. Εχω σφήξει τον ρεγουλατορο για να μην πατιναρι πολυ αλλα τιποτα.Τον εχω σφηξει τοσο πολυ τον ρεγουλατορο που πολλες φορεσ οταν βάζω την πρωτη κολαει κατω. Δεν ξερω τι να κάνω.Η τα δισκακια ειναι του κ@λου ή η καμπανα μου εχει προβλημα ή δεν ξέρω τι αλλο να πω. Μπορειτε να μου δώσετε τα φώτα σας? | |
|
| |
John_C50 Επίτιμο μέλος
Ονομα : Γιαννης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 32 Μηχανη : Honda C50c - Kawasaki Ninja 250R Αριθμός μηνυμάτων : 529
| Θέμα: Απ: Προβλημα με συμπλεκτη Πεμ 15 Δεκ 2011, 08:26 | |
| Πατιναρει ψηλα στις αλλαγες?...η στο ξεκινημα? | |
|
| |
Duckrider Admin
| Θέμα: Απ: Προβλημα με συμπλεκτη Πεμ 15 Δεκ 2011, 23:25 | |
| Και στις αλλαγες και οταν το παω με μια σταθερη ταχυτητα και ανοιξω αποτομα γκαζι και ροπιασει. | |
|
| |
John_C50 Επίτιμο μέλος
Ονομα : Γιαννης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 32 Μηχανη : Honda C50c - Kawasaki Ninja 250R Αριθμός μηνυμάτων : 529
| Θέμα: Απ: Προβλημα με συμπλεκτη Παρ 16 Δεκ 2011, 02:11 | |
| Αν πατιναρει χαμηλα ειναι δισκοι και αν πατιναρει ψηλα ειναι σιαγονες του φυγοκεντρικου Αρα πας για φυγοκεντρικα στην β'καμπανα.(η οποια παιρνη πρωτη την κινηση και την δινει στην καμπανα με τα δισκακια) Συνηθες προβλημα σε κινεζικα λογο κακου υλικου. Σε ενα daytona 125 που ειχα αλλαξει τα ειχα παρει 7-10Ε τα ιμιτασιον αν θυμαμαι κομπλε με τα ελλατηρια. Στα διπλοκαμπανα κανουν και κατι πατεντες με τα ελλατηρια του συμπλεκτη...βαζουν 2 σκληρα και 2 πιο μαλακα,για να μην πατιναρει λενε...τωρα αν ισχυει δεν ξερω. Δες και εδω πως δουλευει το ολο συστημα... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] | |
|
| |
Duckrider Admin
| Θέμα: Απ: Προβλημα με συμπλεκτη Παρ 16 Δεκ 2011, 10:33 | |
| Δεν εχει φυγοκεντρικο.Ειναι τυπου c90. Μονο καμπανα εχει | |
|
| |
John_C50 Επίτιμο μέλος
| Θέμα: Απ: Προβλημα με συμπλεκτη Σαβ 17 Δεκ 2011, 06:35 | |
| Σιγουρο αυτο?...γιατι το καπακι απο τη μερια στου συμπλεκτη ειναι σαν του αστρεα. Τη βιδα ρυθμισης που την εχει...πισω απο το καπακι με τις 2 βιδες η εκει κοντα στην ταπα του λαδιου? | |
|
| |
Duckrider Admin
| Θέμα: Απ: Προβλημα με συμπλεκτη Σαβ 17 Δεκ 2011, 06:45 | |
| Πισω απο το καπάκι με τις 2 βιδες. | |
|
| |
John_C50 Επίτιμο μέλος
| Θέμα: Απ: Προβλημα με συμπλεκτη Σαβ 17 Δεκ 2011, 09:20 | |
| Μονοκαμπανο ειναι...τι μαρκα δισκακια του ειχες βαλει? Εβαλες μαζι και σκληρα ελλατηρια? | |
|
| |
Duckrider Admin
| Θέμα: Απ: Προβλημα με συμπλεκτη Κυρ 18 Δεκ 2011, 00:49 | |
| Δεν δισκακια δεν ειναι καμια μαρκα γνωστη.Δεν τα ξέρω. Τα αγορασα απο τον θαναση που ειναι στην Γρηγοριου Λαμπρακη στο τελειωμα κοντα στην πετρου ραλλη και τα αγορασα 3.5 ευρω.Ελατηρια δεν αλλαξα καθόλου. Ολα μαζι δισκακια και φλάτζα καπακιου τα πηρα 4.5 ευρω. Πρεπει να ειναι τα δισκακια νομιζω χαλια. Εχεις καμια μαρκα γνωστη να προτεινεις?
| |
|
| |
Γλάρος Junior ducker
Ονομα : kammeni flatza Τόπος : AIGALEOU AVENUE Ηλικία : 31 Μηχανη : ΗΟΝDA C50 100cc Αριθμός μηνυμάτων : 666
| Θέμα: Απ: Προβλημα με συμπλεκτη Κυρ 18 Δεκ 2011, 02:32 | |
| newfrend.. παρε και ελατηρια.. το ανοιγεις που το ανοιγεις βαλε και ελατηρια.. αυτα κανουν την διαφωρα | |
|
| |
John_C50 Επίτιμο μέλος
| Θέμα: Απ: Προβλημα με συμπλεκτη Κυρ 18 Δεκ 2011, 04:36 | |
| με 3,5 ευρω τι περιμενεις... Παρε της newfren...ειναι λιγο ακριβα αλλα τουλαχιστον ειναι ποιοτικα. Και ελλατηρια της νικμε τα νικελ τα σκληρα παιρνω με 3ε και ειναι μια χαρα. | |
|
| |
Duckrider Admin
| Θέμα: Απ: Προβλημα με συμπλεκτη Δευ 19 Δεκ 2011, 07:52 | |
| Σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας.
Εχεις κανενα μαγαζι να προτεινεις να παω να τα αγορασω?
| |
|
| |
John_C50 Επίτιμο μέλος
| Θέμα: Απ: Προβλημα με συμπλεκτη Τρι 20 Δεκ 2011, 08:10 | |
| Εγω συνηθως ψωνιζω απο τον Γαλαιο. Φερνει απ'ολα και γνησια και Ιαπωνεζικα και κινεζικα-ταιβανεζικα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] | |
|
| |
Duckrider Admin
| Θέμα: Απ: Προβλημα με συμπλεκτη Παρ 23 Δεκ 2011, 05:27 | |
| Τελικα αγορασα newfren δισκακια 7.5 ευρω και premier ελατηρια 4.20 ευρω. Τωρα μένει να τα τοποθετησω και βλεπουμε. Ελπιζω να ειναι εντάξει τωρα. | |
|
| |
Duckrider Admin
| Θέμα: Απ: Προβλημα με συμπλεκτη Πεμ 05 Ιαν 2012, 20:27 | |
| Μια φλατζουλα που εχει το καπακι της καμπανας εκει που ειναι το ρουλεμαν πρεπει να την αλλαξουμε? Ειναι ενα καπακι μπροστα στην καμπανα με 4 βιδακια σταυροκατσαβιδο και οταν το βγαζουμε αυτο το καπακι απο μεσα ειναι η κεντρικη βιδα της καμπανας,για να σου δωσω να καταλαβεις. | |
|
| |
John_C50 Επίτιμο μέλος
| Θέμα: Απ: Προβλημα με συμπλεκτη Παρ 06 Ιαν 2012, 05:27 | |
| Αμα δεν κοπει δεν ειναι αναγκη. Φυγοκεντρικο φιλτρακι ειναι για να μαζευει τα υπολειματα απο το υλικο τριβης του συμπλεκτη. | |
|
| |
Duckrider Admin
| Θέμα: Απ: Προβλημα με συμπλεκτη Σαβ 14 Ιαν 2012, 03:11 | |
| Τελικα τα αλλαξα και τα δισκακια και τα ελατηρια.Ειδικα τα ελατηρια ηταν σε αθλια κατασταση.Ηταν πατημενα τελειως και δεν δουλευανε καθόλου.Τωρα ειναι ετοιμο το εργαλειο,δεν πατινάρει καθόλου. Σ΄ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου. | |
|
| |
ae86
Ονομα : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : ΑΓΡΙΝΙΟ Ηλικία : 53 Μηχανη : NIPPONIA MET-IN 125 Αριθμός μηνυμάτων : 3
| Θέμα: Απ: Προβλημα με συμπλεκτη Κυρ 11 Μαρ 2012, 05:17 | |
| Παιδιά χαιρετώ την παρέα... Σας γράφω ελπίζοντας πως κάποιος μπορεί να βοηθήσει. Άλλαξα προχθές στο παπί δίσκους κι ελατήρια μόνος μου μιας και τα χέρια μου πιάνουν και μ' αρέσει ασχολούμαι. Όλα καλά στο ξεμοντάρισμα-μοντάρισμα αλλά... , από σταματημένος βάζω πρώτη, ανεβάζω στροφές, όλα καλά, αφήνω λεβιέ σβήνει. Ξεκινάω πατινάροντας εγώ με το λεβιέ, οι ταχύτητες μπαίνουν όμορφα και γλυκά, δεν πατινάρει αλλά... σταματάω, σβήνει... δηλαδή, δεν συμπλεκτάρει αυτόματα στο ρελαντί. Τι λαλακία έχω κάνει? Κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη, ευχαριστώ εκ' των προτέρων. | |
|
| |
ae86
Ονομα : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : ΑΓΡΙΝΙΟ Ηλικία : 53 Μηχανη : NIPPONIA MET-IN 125 Αριθμός μηνυμάτων : 3
| Θέμα: Απ: Προβλημα με συμπλεκτη Κυρ 11 Μαρ 2012, 05:28 | |
| Ξέχασα να αναφέρω ότι έχω προσπαθήσει να ρυθμίσω το συμπλέκτη σε πολλές θέσεις, χωρίς αποτέλεσμα.
| |
|
| |
innovakias_on_F1ZR Baby ducker
Τόπος : Ινδονησια Ηλικία : 65 Μηχανη : F1zrR+ Innova + crytpon X Αριθμός μηνυμάτων : 126
| Θέμα: Απ: Προβλημα με συμπλεκτη Σαβ 24 Μαρ 2012, 08:34 | |
| Γεια σας
Για ποιο μηχανακι μιλαμε | |
|
| |
| Προβλημα με συμπλεκτη | |
|