Αυτήν τη στιγμή βλέπετε το duckriders.gr σαν επισκέπτης.Αν έχετε λογαριασμό,κάντε την σύνδεση σας εδώ για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του.Αν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό,μπορείτε να εγγραφείτε τώρα εδώ!
Duckriders.gr
Αυτήν τη στιγμή βλέπετε το duckriders.gr σαν επισκέπτης.Αν έχετε λογαριασμό,κάντε την σύνδεση σας εδώ για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του.Αν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό,μπορείτε να εγγραφείτε τώρα εδώ!
Duckriders.gr
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Το πρώτο επίσημο ελληνικό φόρουμ αποκλειστικά για τους duckriders!!
καλησπερα εχω ενα c50 και εχω μια κεφαλι απο kymco μου ειπαν οτι ταιριαζει,αυτος αν δεν κανω λαθος ειναι cdi?υπαρχει αγριος εκκεντροφορος για αυτη τη κεφαλι?και επισης το εχω κανει 51mm και ειναι κοντομπιελο τι διαδρομη εχει?ευχαριστω
innovakias_on_F1ZR Baby ducker
Τόπος : Ινδονησια Ηλικία : 65 Μηχανη : F1zrR+ Innova + crytpon X Αριθμός μηνυμάτων : 126
Απο οτι θυμαμαι δεν θα βρεις δυσκολια στα κεντρα αλλα το σημειο που χρησιμοποιε για να στειλει το λαδι με πιεση πανω στην κεαφαλη ειναι τελειως διαφορετικοι βεβαια με τορνο ολλα μπορουν να γινουν Τωρα για εκκεντροφορο ειανι ιδιος με του λιφαν 110 κε
σε ευχαριστω η κεφαλι μπηκε αμφιβαλω αν ο μαστορας τη πηγε σε τορνο παντως δουλευει πολυ ωραια οσο για τον εκκεντροφορο αν εισαι σιγουρος λεω να παω να παρω
Τόπος : Ινδονησια Ηλικία : 65 Μηχανη : F1zrR+ Innova + crytpon X Αριθμός μηνυμάτων : 126
ναι αλλα αυτη γραφει cdi και γιαυτο σε ρωταω για τον εκκεντροφορο εντωμεταξυ απο χθες που το πηρα και τωρα το εχω στο στρωσιμο ενω ακουγεται οτι δουευει ρολοι μου κανει απτο καρμπ κατι ξεφησιματα ριχνει τις στροφες και μετα σβηνει γιατι?
Εαν δεν ειναι ρευμα προφανως κατι εχει η κεφαλη η θελει βαλβιδες Ρωτησε τον μαστορα καλυτερα που την τοποθετησε γιατι την εχει δει κι ολλας σε τι κατασταση ηταν