| Ποια ελαστικά χρησιμοποιείτε; | |
|
+6fragos x-treme tsakali Strogylofanareas!!!! Daytonass Duckrider 10 απαντήσεις |
|
Ποια ελαστικά χρησιμοποιείτε; | Pirelli | | 0% | [ 0 ] | Metzeler | | 46% | [ 12 ] | Michelen | | 27% | [ 7 ] | Αλλο | | 27% | [ 7 ] |
| Σύνολο Ψήφων : 26 | | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Duckrider Admin
Ονομα : Δημητρης Τόπος : Νικαια Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 685
| Θέμα: Ποια ελαστικά χρησιμοποιείτε; Σαβ 11 Δεκ 2010, 01:52 | |
| Ποια ελαστικα χρησιμοποιείτε στην πάπια σας και γιατι? | |
|
| |
Daytonass
Ονομα : Γιάννης Τόπος : Λάρισα Ηλικία : 30 Μηχανη : Daytona Sprinter 130cc Αριθμός μηνυμάτων : 67
| Θέμα: Απ: Ποια ελαστικά χρησιμοποιείτε; Σαβ 11 Δεκ 2010, 02:08 | |
| Michelin Pilot 2.00 2.25
Γιατι ειναι ομορφα χαχαχα | |
|
| |
Strogylofanareas!!!! Moderator
Ονομα : Ηλιας Τόπος : Ακρατα Ηλικία : 28 Μηχανη : Honda C50 (Στρογγυλοφαναρο) 72cc Αριθμός μηνυμάτων : 1215
| Θέμα: Απ: Ποια ελαστικά χρησιμοποιείτε; Σαβ 11 Δεκ 2010, 03:31 | |
| Μεχρι πριν λιγο καιρο ειχα τα γνωστα michelen M45 αλλα το πισω κατελη3ε ετσι... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]οποτε μετα απο ενα καλο blow out... επιδη δεν παιζουν πολλα λεφτα εβαλα κατι KENDΑ ξεφτυλα με 16 ευρω.. που τα πλασαρουν και καλα για πιστα... χεχεχεχεχεχε να..----> [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]αλλα οκ... αφου θα τα 3αναλιωσω... καλα ειναι... αυτα που μου αρεσουν αρκετα παντως και 8εωρω πως εχουν καλη τιμη και ομορφια ειναι τα vee rubber---> [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] | |
|
| |
tsakali
Ονομα : Μάριος Τόπος : Αθηνα-Πυργος Ηλικία : 29 Μηχανη : Honda C50(στρογγυλοφαναρο 72cc) Αριθμός μηνυμάτων : 97
| Θέμα: Απ: Ποια ελαστικά χρησιμοποιείτε; Σαβ 11 Δεκ 2010, 05:54 | |
| ΜΕΤΖΕΛΕΡ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΜΙΣΕΛΙΝ ΠΙΣΩ | |
|
| |
Duckrider Admin
| |
| |
Ονομα : Ηλιας Τόπος : Ακρατα Ηλικία : 28 Μηχανη : Honda C50 (Στρογγυλοφαναρο) 72cc Αριθμός μηνυμάτων : 1215
| Θέμα: Απ: Ποια ελαστικά χρησιμοποιείτε; Σαβ 11 Δεκ 2010, 08:34 | |
| χεχεχεεχεχεχεχ γαιτι ρε?? κι'εγω ετσι ειμαι.. εχω το michelen μπτροστα και το KENDA πισω... χεχεχεχεχεχεχχεχεχεχε | |
|
| |
Daytonass
Ονομα : Γιάννης Τόπος : Λάρισα Ηλικία : 30 Μηχανη : Daytona Sprinter 130cc Αριθμός μηνυμάτων : 67
| Θέμα: Απ: Ποια ελαστικά χρησιμοποιείτε; Σαβ 11 Δεκ 2010, 08:48 | |
| Δε βαριεσε να αλλαζεις καθε λιγο κ λιγακι λαστιχα?Νταξει για το μπροστα ειναι ευκολη η διαδικασια (βγαλε-βαλε ροδα), στο πισω ομως εχει λιγο χαχαχα | |
|
| |
Duckrider Admin
| Θέμα: Απ: Ποια ελαστικά χρησιμοποιείτε; Σαβ 11 Δεκ 2010, 08:51 | |
| - Strogylofanareas!!!! έγραψε:
- χεχεχεεχεχεχεχ γαιτι ρε?? κι'εγω ετσι ειμαι.. εχω το michelen μπτροστα και το KENDA πισω... χεχεχεχεχεχεχχεχεχεχε
Τι να πω. NO COMMENTS
Έχει επεξεργασθεί από τον/την duckrider στις Σαβ 22 Ιαν 2011, 21:41, 1 φορά | |
|
| |
| |
| |
x-treme
Τόπος : Detroit Texas Ηλικία : 31 Μηχανη : HONDA GLX xxCC Αριθμός μηνυμάτων : 27
| Θέμα: Απ: Ποια ελαστικά χρησιμοποιείτε; Κυρ 12 Δεκ 2010, 00:07 | |
| Eγω εχω κατι mizle ετσι γραφουν που ηταν και ακριβουτσικα.Νομιζω 35 το ενα εκανε.Αλλα τα αξιζουν τα λεφτα τους ποτε δεν γλιστρησα σε στροφιλικι.Οταν βεβαια ηθελα να κανω και λαλακια αυτα με ακουγαν Aλλα τωρα λεω να βαλω τα pilot Η τα vee ruber τα οποια ειναι και ποιο φτηνα αλλα εχω ακουσει οτι ζεσταινοντε πολυ ευκολα και δεν γλιστραν | |
|
| |
fragos Baby ducker
Ονομα : Φραγκισκος Τόπος : KΕΡΚΥΡΑ! Ηλικία : 29 Μηχανη : daytona sprinter 125cc και vespa vespino 130cc Αριθμός μηνυμάτων : 191
| Θέμα: Απ: Ποια ελαστικά χρησιμοποιείτε; Δευ 13 Δεκ 2010, 09:50 | |
| Παιδια εγω ψήφησα michelin!εγω εχω τα m45 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος τους εχω κανει γυρω στα 1500 χιλ και ειναι σαν καινουργια! | |
|
| |
Γλάρος Junior ducker
Ονομα : kammeni flatza Τόπος : AIGALEOU AVENUE Ηλικία : 31 Μηχανη : ΗΟΝDA C50 100cc Αριθμός μηνυμάτων : 666
| Θέμα: Απ: Ποια ελαστικά χρησιμοποιείτε; Παρ 21 Ιαν 2011, 10:37 | |
| τωρα θα βγαλουμε τα καλυτερα λάστιχα τα Μ45?? τρελαθουμε τελειως.. metzeler η vee rubber | |
|
| |
zozefina Baby ducker
Ονομα : charalambos Τόπος : akrata Ηλικία : 28 Μηχανη : Aprilia Tuono Αριθμός μηνυμάτων : 456
| Θέμα: Απ: Ποια ελαστικά χρησιμοποιείτε; Παρ 21 Ιαν 2011, 10:44 | |
| | |
|
| |
Γλάρος Junior ducker
Ονομα : kammeni flatza Τόπος : AIGALEOU AVENUE Ηλικία : 31 Μηχανη : ΗΟΝDA C50 100cc Αριθμός μηνυμάτων : 666
| Θέμα: Απ: Ποια ελαστικά χρησιμοποιείτε; Παρ 21 Ιαν 2011, 10:45 | |
| νομιζα οτι λεγαμε για παπια... | |
|
| |
Duckrider Admin
| Θέμα: Απ: Ποια ελαστικά χρησιμοποιείτε; Παρ 21 Ιαν 2011, 11:11 | |
| - zozefina έγραψε:
- [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Dunlop sportmax...μια χαρουλα λαστιχακια.... Για λάστιχα παπιων λέγαμε,αλλα ο zozefina ξέφυγε λιγο. | |
|
| |
zozefina Baby ducker
Ονομα : charalambos Τόπος : akrata Ηλικία : 28 Μηχανη : Aprilia Tuono Αριθμός μηνυμάτων : 456
| Θέμα: Απ: Ποια ελαστικά χρησιμοποιείτε; Σαβ 22 Ιαν 2011, 03:13 | |
| Nαι....3εφυγα..χεχε...απλα επιδη δεν εχω παπια...ειπα αυτα π φοραω... | |
|
| |
John_C50 Επίτιμο μέλος
Ονομα : Γιαννης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 32 Μηχανη : Honda C50c - Kawasaki Ninja 250R Αριθμός μηνυμάτων : 529
| Θέμα: Απ: Ποια ελαστικά χρησιμοποιείτε; Σαβ 22 Ιαν 2011, 06:56 | |
| λοιπον επειδη εχω γνωστο λαστιχα και τον ειχα ρωτησει...τα metzeler ειναι πολυ καλα αλλα λιγο ακριβα...ενω τα m45 ειναι πιο οικονομικα και δεν καταπονουν πολυ την σαμπρελα επειδη ειναι ολοστρογγυλα...τελικα εβαλα m45 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος | |
|
| |
Duckrider Admin
| Θέμα: Απ: Ποια ελαστικά χρησιμοποιείτε; Σαβ 22 Ιαν 2011, 08:20 | |
| Στα λάστιχα πιστεύω δεν πρέπει να κάνουμε συμβιβασμούς.Είτε ειναι απο οικονομικής αποψεως είτε οποιαδήποτε άλλης. Ειδικά στα δίκυκλα ειναι το α και το ω τα λάστιχα. | |
|
| |
glxakias
Ονομα : grigorakos Τόπος : kerkira Ηλικία : 29 Μηχανη : glxxxx!!!!!!!!!!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 25
| Θέμα: Απ: Ποια ελαστικά χρησιμοποιείτε; Σαβ 22 Ιαν 2011, 21:23 | |
| παιδια και εγω τα λαστιχα που εχει ο φιλος φραγκος εχω και εχω δει παρα πολυ καλο αποτελεσμα....... και δεν τρωγονται ευκολα γιατι εχουν μεγαλο τακουνι.......ομως σε θεμα ομορφια δεν ειναι οτι καλυτερο..... | |
|
| |
Γλάρος Junior ducker
| Θέμα: Απ: Ποια ελαστικά χρησιμοποιείτε; Κυρ 23 Ιαν 2011, 02:38 | |
| εσεις και οι γέροι τα εχουν... μπορει να μην τρωγονται αλλα ειναι ΚΟΦΑ τελειως!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποια ελαστικά χρησιμοποιείτε; Κυρ 23 Ιαν 2011, 04:19 | |
| - Γλάρος έγραψε:
- εσεις και οι γέροι τα εχουν...
μπορει να μην τρωγονται αλλα ειναι ΚΟΦΑ τελειως!! χαχαχαχαχαχα καλα ρε συμφωναω να'ουμ.. αλλα η ΚΟΦΑ τι ειναι ρει? | |
|
| |
glxakias
Ονομα : grigorakos Τόπος : kerkira Ηλικία : 29 Μηχανη : glxxxx!!!!!!!!!!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 25
| Θέμα: Απ: Ποια ελαστικά χρησιμοποιείτε; Κυρ 23 Ιαν 2011, 06:15 | |
| φιλε γλαρε για να ξινω μασπιε με το σιγκεκριμενο λαστιχο και για να το βαζω ακομα στιν μιχανι μου μετα απο πολλες δοκιμες αλλων ελαστικων δεν πιστευω να ειμαι μ@λακ@ς....... | |
|
| |
Γλάρος Junior ducker
| Θέμα: Απ: Ποια ελαστικά χρησιμοποιείτε; Κυρ 23 Ιαν 2011, 08:03 | |
| ωχχχχχ ναι για αυτο φευγουν στις στροφες ολλοι με αυτο το λάστιχο.. | |
|
| |
glxakias
| Θέμα: Απ: Ποια ελαστικά χρησιμοποιείτε; Κυρ 23 Ιαν 2011, 08:14 | |
| φιλε μου ειχα και τα χαμιλοπροφιλα τα pilot δεν λενε μια μονο για ομορφια ειναι............... | |
|
| |
Γλάρος Junior ducker
| Θέμα: Απ: Ποια ελαστικά χρησιμοποιείτε; Κυρ 23 Ιαν 2011, 08:18 | |
| | |
|
| |
| Ποια ελαστικά χρησιμοποιείτε; | |
|