| ........VS......... | |
|
+3Γλάρος zozefina Strogylofanareas!!!! 7 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Strogylofanareas!!!! Moderator
Ονομα : Ηλιας Τόπος : Ακρατα Ηλικία : 28 Μηχανη : Honda C50 (Στρογγυλοφαναρο) 72cc Αριθμός μηνυμάτων : 1215
| Θέμα: ........VS......... Κυρ 06 Μαρ 2011, 04:59 | |
| Οσοι θελετε να <<πλακωθειτε>> εδω-ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΔΩ ελευθερα παντα ΣΕΜΝΑ...
ΒΑΡΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Strogylofanareas!!!! στις Τετ 16 Μαρ 2011, 06:14, 2 φορές συνολικά | |
|
| |
zozefina Baby ducker
Ονομα : charalambos Τόπος : akrata Ηλικία : 28 Μηχανη : Aprilia Tuono Αριθμός μηνυμάτων : 456
| Θέμα: Απ: ........VS......... Κυρ 06 Μαρ 2011, 05:25 | |
| Τραβα κανε εσυ με το aprilia και τα λεμε μετα...ειμαι και μιση μεριδα ανθρωπος... | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: ........VS......... Κυρ 06 Μαρ 2011, 05:29 | |
| λιακο οταν εσυ ετοιμασεις βιντεο εγω θα εχω μαζεψει αλλους 11 + ποντους στο Mybike...ασε φιλε, στο βιντεο δεν με εχεις |
|
| |
Ονομα : Ηλιας Τόπος : Ακρατα Ηλικία : 28 Μηχανη : Honda C50 (Στρογγυλοφαναρο) 72cc Αριθμός μηνυμάτων : 1215
| Θέμα: Απ: ........VS......... Κυρ 06 Μαρ 2011, 05:43 | |
| | |
|
| |
Γλάρος Junior ducker
Ονομα : kammeni flatza Τόπος : AIGALEOU AVENUE Ηλικία : 31 Μηχανη : ΗΟΝDA C50 100cc Αριθμός μηνυμάτων : 666
| Θέμα: Απ: ........VS......... Δευ 07 Μαρ 2011, 06:21 | |
| ο αλλος κανει μια σουζα παει στα κομματια εχει κατι να δεις..εσυ τι μας δειχνεις? πως κλωτσαμε την καμερα? και πως πεταν τα πουλια? | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: ........VS......... Τετ 09 Μαρ 2011, 23:52 | |
| εε,τι να κανουμε δεν ειμαστε ολοι μαγκες ωστε να κανουμε σουζες...τουλαχιστον αφου το βιντεο μου ,αρεσε σε αλλους ανθρωπους δεν με πολυενδιαφερει η αποψη σου,βγαλε και εσυ ενα βιντεακι με το στρογγυλο με την ποδια να σε παραδεχτω
(θα αρχισεις τα παραμυθια σου περι κινας αλλα ΝΑ μου,αντε bye bye)
Έχει επεξεργασθεί από τον/την παπιοβιος στις Πεμ 10 Μαρ 2011, 01:53, 1 φορά |
|
| |
| Θέμα: Απ: ........VS......... Τετ 09 Μαρ 2011, 23:54 | |
| Για οσους ξερουν Η καλη σουζα δεν ειναι μαγκια ειναι τεχνη.... | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: ........VS......... Τετ 09 Μαρ 2011, 23:54 | |
| Ακυρο με αυτο που ειπα πιο πανω |
|
| |
| Θέμα: Απ: ........VS......... Τετ 09 Μαρ 2011, 23:59 | |
| | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: ........VS......... Πεμ 10 Μαρ 2011, 00:09 | |
| |
|
| |
John_C50 Επίτιμο μέλος
Ονομα : Γιαννης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 32 Μηχανη : Honda C50c - Kawasaki Ninja 250R Αριθμός μηνυμάτων : 529
| Θέμα: Απ: ........VS......... Πεμ 10 Μαρ 2011, 06:28 | |
| ...."βγαλε και εσυ ενα βιντεακι με το στρογγυλο με την ποδια να σε παραδεχτω".... Δηλαδη οποιος εχει ποδια στο μηχανακι του ειναι λιγοτερο μαγκας και ετσι? Η μηπως οποιο στρογγυλο εχει ποδια δεν ειναι ωραιο και καλο... Δεν σε πιανω... Αμα βγαλει βιντεακι με το στρογγυλο με την ποδια θα τον παραδεχτεις... Αμα βγαλει βιντεακι με το στρογγυλο χωρις την ποδια τοτε τι γινεται?... Λεω εγω τωρα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ........VS......... Πεμ 10 Μαρ 2011, 06:57 | |
| γιατι εγω πιστευω πως η ποδια ειναι μαγκια... και ακομα περισσοτερο μαγκια ειναι να εχεις ενα στρογγυλο και να ειναι φουλ μα φουλ μαμισιο.. μεχρι και καθρεπτες να εχει αλλα να του εχεις φτιαξει ενα μοτερ.. τουμπανο.. αλλα αποξο να μην φενεται τιποτα..
χαχαχααα φανταζεσαι τους γληγορους με τις εξτριμ καγκουριες να τρωνε κολονες απο το ''φλορικο μανισιο''
χοχοχο
εγω παντως ακομα το μετανιωνω που δεν το εκανα και εριξα τις πεντε δεκαρες που ειχα σε μαλακιες...
αλλα νταξ.. δεν ηξερα.. | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: ........VS......... Πεμ 10 Μαρ 2011, 09:37 | |
| - Strogylofanareas!!!! έγραψε:
- γιατι εγω πιστευω πως η ποδια ειναι μαγκια... και ακομα περισσοτερο μαγκια ειναι να εχεις ενα στρογγυλο και να ειναι φουλ μα φουλ μαμισιο.. μεχρι και καθρεπτες να εχει αλλα να του εχεις φτιαξει ενα μοτερ.. τουμπανο.. αλλα αποξο να μην φενεται τιποτα..
χαχαχααα φανταζεσαι τους γληγορους με τις εξτριμ καγκουριες να τρωνε κολονες απο το ''φλορικο μανισιο''
χοχοχο
εγω παντως ακομα το μετανιωνω που δεν το εκανα και εριξα τις πεντε δεκαρες που ειχα σε μαλακιες...
αλλα νταξ.. δεν ηξερα.. εσυ δεν παιζει να εβαζες καθρευτη και ποδια με τιποτα |
|
| |
| Θέμα: Απ: ........VS......... Πεμ 10 Μαρ 2011, 10:08 | |
| | |
|
| |
John_C50 Επίτιμο μέλος
Ονομα : Γιαννης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 32 Μηχανη : Honda C50c - Kawasaki Ninja 250R Αριθμός μηνυμάτων : 529
| Θέμα: Απ: ........VS......... Πεμ 10 Μαρ 2011, 21:43 | |
| Πλακα πλακα περυσι περιμενα πεζος σε μια διαβαση να περασω απεναντι και σταματαει στο φαναρι ενα στρογγυλο κοκκινο με τα ολα του στην πενα,που το οδηγουσε ενας 50αρης ευσωμος με καπελακι εξαλο. Καθως ερχοτανε το ακουσα αγριεμενο και λεω..."αυτο πρεπει να ειναι φορτωμενο" Και μολις αναβει πρασινο κουμπωνει μια πρωτη και δεν φανταζεσαι πως εφυγε!!!!!!! Οταν εφτιαχνα το δικο μου ειχαμε πιασει κουβεντα με τον πατερα μου και του λεω για αυτο το στρογγυλο... Και μου κανει... τον πετυχα και εγω και δεν τον εφτανα να τον ρωτησω τι εχει πανω!!!!! | |
|
| |
zozefina Baby ducker
Ονομα : charalambos Τόπος : akrata Ηλικία : 28 Μηχανη : Aprilia Tuono Αριθμός μηνυμάτων : 456
| Θέμα: Απ: ........VS......... Πεμ 10 Μαρ 2011, 22:59 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ........VS......... Παρ 11 Μαρ 2011, 01:10 | |
| Λαμπη εσυ εισουν φλωρος και τοτε που δεν ειχες καθρεφτες στο απριλια... χοχοχοχοχοχοχοχοχοχοχο !!!!! πλακιτσα,,, | |
|
| |
Γλάρος Junior ducker
Ονομα : kammeni flatza Τόπος : AIGALEOU AVENUE Ηλικία : 31 Μηχανη : ΗΟΝDA C50 100cc Αριθμός μηνυμάτων : 666
| Θέμα: Απ: ........VS......... Παρ 11 Μαρ 2011, 09:03 | |
| κατσε βγαλε την ποδια και φαε ολλη την βροχη και τον αερα.. | |
|
| |
John_C50 Επίτιμο μέλος
| Θέμα: Απ: ........VS......... Παρ 11 Μαρ 2011, 09:06 | |
| Σωστο και αυτο...δεν το ειχα σκεφτει... | |
|
| |
Γλάρος Junior ducker
| Θέμα: Απ: ........VS......... Παρ 11 Μαρ 2011, 09:08 | |
| πολλοι θελουν να εχουν ποδια στα μηχανακια τους αλλα κανει 80 ευρω.. xD | |
|
| |
John_C50 Επίτιμο μέλος
| Θέμα: Απ: ........VS......... Παρ 11 Μαρ 2011, 09:10 | |
| Η γνησια μακαρι να εκανε 80...120 κανει! Η ιμιτασιον 12 ομως... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ........VS......... Παρ 11 Μαρ 2011, 09:14 | |
| χεχεχεχε γι'αυτο εγω δεν εχω πεταξει τιποτα απο τα κοματια που εχω βγαλει... | |
|
| |
Γλάρος Junior ducker
| Θέμα: Απ: ........VS......... Παρ 11 Μαρ 2011, 09:24 | |
| σαρακακης γδερνει!!! το γνησιο κωλοφαναρο εχει 35 ευρω μονο το κρυσταλλο | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ........VS......... Παρ 11 Μαρ 2011, 09:26 | |
| σηκω ρε.. 5 και ιμιτασιον !! καλα νταξ δεν βλεπεται.. το μανισιο ειναι μπιμπελο... αλλα αμα ηταν να δινω 35 ευρω καθε φωρα που τροω καπακι.. αστο.. θα ειχα παρει αλλο ενα στρογγυλο.. !! | |
|
| |
John_C50 Επίτιμο μέλος
| Θέμα: Απ: ........VS......... Παρ 11 Μαρ 2011, 09:28 | |
| Αυτα που βαζεις εσυ με 5 ειναι ιμιτασιον για μπλε-κοκκινα 12βολτα Το παραεισαγωγισιο εχει αλλο κολοφαναρο που δεν υπαρχει σε ιμιτασιον | |
|
| |
| ........VS......... | |
|