Αυτήν τη στιγμή βλέπετε το duckriders.gr σαν επισκέπτης.Αν έχετε λογαριασμό,κάντε την σύνδεση σας εδώ για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του.Αν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό,μπορείτε να εγγραφείτε τώρα εδώ!
Duckriders.gr
Αυτήν τη στιγμή βλέπετε το duckriders.gr σαν επισκέπτης.Αν έχετε λογαριασμό,κάντε την σύνδεση σας εδώ για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του.Αν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό,μπορείτε να εγγραφείτε τώρα εδώ!
Duckriders.gr
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Το πρώτο επίσημο ελληνικό φόρουμ αποκλειστικά για τους duckriders!!
Προφανως λες για το κινεζικο στο βιντεο...οχι οτι το cub injection στην φωτογραφια ειναι καλυτερο αλλα τουλαχιστον τρωγεται... Εχουμε 2011 και εβαλαν ταμπουρο μπροστα!!!! Δεν εχουν το θεο τους!!!
Γλάρος Junior ducker
Ονομα : kammeni flatza Τόπος : AIGALEOU AVENUE Ηλικία : 31 Μηχανη : ΗΟΝDA C50 100cc Αριθμός μηνυμάτων : 666
Σιγα ρε μεγαλε...εβαζες και 4η...το burn out τερματιζεις τις ταχυτητες...τι να λεει..και εγω αμα το
πας ετσι..ανεβαινα με ενα παιδι σε κοντρα και ειχα 3η και σε κα8ε χωμα πεταγε κ**λο..δεν λεει
τπτ...με ερα4ε ο τυπας λιγο...
εγω δεν το λεω για να σας καροιδεψω ουτε εχω το υφος που εχεις εσυ...δεν τερματισα ολες τις ταχητιτες γιατι απλα αυτο το μηχανακι εχει 6..και αμα θες να ξερεις οτι γραφω ειναι αληθεια..μεχρη τεταρτη ειχα βαλει σε burn out..και ειχα κανει παρα πολλες κοντρες και ποτε δεν εχασα απο 110cc παπι..ολα τα περνουσα στα 110cc...ειχα περασει και το καινουριο το inova που ειναι 125cc...και να φανταστεις εγω ημουν 50cc μαμα μονο εξατμιση ειχα...τορα ειμαι φτιαγμενος ομως
zozefina Baby ducker
Ονομα : charalambos Τόπος : akrata Ηλικία : 28 Μηχανη : Aprilia Tuono Αριθμός μηνυμάτων : 456
Σιγα ρε μεγαλε...εβαζες και 4η...το burn out τερματιζεις τις ταχυτητες...τι να λεει..και εγω αμα το
πας ετσι..ανεβαινα με ενα παιδι σε κοντρα και ειχα 3η και σε κα8ε χωμα πεταγε κ**λο..δεν λεει
εγω δεν το λεω για να σας καροιδεψω ουτε εχω το υφος που εχεις εσυ...δεν τερματισα ολες τις ταχητιτες γιατι απλα αυτο το μηχανακι εχει 6..και αμα θες να ξερεις οτι γραφω ειναι αληθεια..μεχρη τεταρτη ειχα βαλει σε burn out..και ειχα κανει παρα πολλες κοντρες και ποτε δεν εχασα απο 110cc παπι..ολα τα περνουσα στα 110cc...ειχα περασει και το καινουριο το inova που ειναι 125cc...και να φανταστεις εγω ημουν 50cc μαμα μονο εξατμιση ειχα...τορα ειμαι φτιαγμενος ομως
νταξη μαγκες.. μην τρωγεστε.. εξαλου απο το net ειναι γνωστο οτι ποτε δεν καταλήγουμε σε τιποτα σοβαρο.. τωρα αμα γουσταρεται να πλακωθείτε.. να ολόκληρο τοπικ εχουμε φτιαξει για ξυλο.. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] !!! χαχαχαχαχαχα peace !!
zozefina Baby ducker
Ονομα : charalambos Τόπος : akrata Ηλικία : 28 Μηχανη : Aprilia Tuono Αριθμός μηνυμάτων : 456
δεν το παιζω εξυπνος απλος λεω καποια πραγματα..και πιο πανω μιλας ασχημα και ειρωνικα...και το τοπικ που ανοιξα ηταν στην ενοτητα(παπιομαχιες).και το εβαλα πιο πολυ για πλακα..
zozefina Baby ducker