| ........VS......... | |
|
+3Γλάρος zozefina Strogylofanareas!!!! 7 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Strogylofanareas!!!! Moderator
Ονομα : Ηλιας Τόπος : Ακρατα Ηλικία : 28 Μηχανη : Honda C50 (Στρογγυλοφαναρο) 72cc Αριθμός μηνυμάτων : 1215
| Θέμα: Απ: ........VS......... Τετ 16 Μαρ 2011, 06:14 | |
| και απαντηση του Γιαννη... - John_C50 έγραψε:
- Αν εβγαινε κινεζικο c50 θα το επαιρναν ολοι γιατι θα ηταν φτηνο,καινουργιο και με προιστορια...
Τωρα και να σταματησε η παραγωγη στα αυτοκινητα δεν με χαλαει γιατι δεν εβγαζε και τιποτα σοβαρο τελευταια... Αν σταματησε στις μηχανες με χαλαει λιγο γιατι περιμενω να δω το cbr250...οχι οτι αυτο ειναι σοβαρο κατασκευασμα της honda...αλλα λεμε
Ημουν σιγουρος οτι προλαβες και το εβαλες στην τσεπη και γλιτωσες... Την αλλη φορα μπορεις να το παρεις και στην μασχαλη...αρκει να μην σε δουν να το καβαλας
Μην θρυνεις για τα c50 ρε Μπορει εκει που θα ψαρευεις το καλοκαιρι να πιασεις κανενα και να σωθεις επιτελους!!! | |
|
| |
Ονομα : Ηλιας Τόπος : Ακρατα Ηλικία : 28 Μηχανη : Honda C50 (Στρογγυλοφαναρο) 72cc Αριθμός μηνυμάτων : 1215
| Θέμα: Απ: ........VS......... Τετ 16 Μαρ 2011, 06:14 | |
| συνεχιστε ανενοχλητοι και συγγνωμη για την διακοπη..
ευχαριστω | |
|
| |
Κινέζος Baby ducker
Ονομα : Αχιλλεας. Τόπος : Στο ελλαντα. Ηλικία : 28 Αριθμός μηνυμάτων : 323
| Θέμα: Απ: ........VS......... Τετ 16 Μαρ 2011, 06:15 | |
| Που ειναι η αλλη απαντηση μου; ps ηλια δεν χρειαζεται να το πεζεις σοβαρος... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ........VS......... Τετ 16 Μαρ 2011, 06:18 | |
| εχμμμ ποια αλλη ?? βασικα αμα δεν σε πηραζει γραψτην ξανα ρε φιλε.. | |
|
| |
Κινέζος Baby ducker
| Θέμα: Απ: ........VS......... Τετ 16 Μαρ 2011, 06:19 | |
| πωωωω..."moderator"..γ@ματην τωρα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ........VS......... Τετ 16 Μαρ 2011, 06:20 | |
| ρε φιλε.. σου λεω.. ειχαμε καποια προβληματα.. μην με παρεξηγεις.. | |
|
| |
Κινέζος Baby ducker
| Θέμα: Απ: ........VS......... Τετ 16 Μαρ 2011, 06:24 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ........VS......... Τετ 16 Μαρ 2011, 06:32 | |
| εεεεεεεεεεεε αυτο ειναι δικο μου !!!!!!!!!!!!111 | |
|
| |
John_C50 Επίτιμο μέλος
Ονομα : Γιαννης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 32 Μηχανη : Honda C50c - Kawasaki Ninja 250R Αριθμός μηνυμάτων : 529
| Θέμα: Απ: ........VS......... Τετ 16 Μαρ 2011, 06:45 | |
| Το καναμε λιγο μπ... το θεματακι... Καλα που του αλλαξες ονομα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ........VS......... Τετ 16 Μαρ 2011, 06:56 | |
| χεχεχεχε ναι.. ρε.. το αυθεντικο.. με το βιντεο της σουζας εκει ειναι ακομα.. απλα σε αυτο... ΜΟΝΟ περι του βιντεο..
εδω... ΞΥΛΟ !!! | |
|
| |
Γλάρος Junior ducker
Ονομα : kammeni flatza Τόπος : AIGALEOU AVENUE Ηλικία : 31 Μηχανη : ΗΟΝDA C50 100cc Αριθμός μηνυμάτων : 666
| Θέμα: Απ: ........VS......... Τετ 16 Μαρ 2011, 09:24 | |
| χρεπι και c50 μαζι δεν πανε.. υπαρχει κινεζικο c50 αλλο ταυλανδη και αλλο κινα.. το αστρα στην ταυλανδη φτιαχτηκε αλλα δεν υπαρχει το μηχανακι!!! το οτι φτιαχνονται στην ταυλανδη δεν παει να πει οτι σταματαει να ειναι honda!!! | |
|
| |
Κινέζος Baby ducker
| Θέμα: Απ: ........VS......... Τετ 16 Μαρ 2011, 09:35 | |
| Δεν συνεχιζω αλλο γιατι θα τσακωθω και θα μπω on topic... | |
|
| |
John_C50 Επίτιμο μέλος
Ονομα : Γιαννης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 32 Μηχανη : Honda C50c - Kawasaki Ninja 250R Αριθμός μηνυμάτων : 529
| Θέμα: Απ: ........VS......... Τετ 16 Μαρ 2011, 09:36 | |
| Αν εβλεπες το δικο μου πριν το φτιαξω θα το ελεγες χρεπι...στο κοντερ ομως εγραφε 86.240 μιλια--->138.789κμ ΜΕ ΚΟΜΜΕΝΗ ΝΤΙΖΑ!!! Φαντασου...
Υπαρχει κινεζικο c50?
Για το astrea δεν εχεις αδικο...καλη η ποιοτητα του.Οχι ομως σαν του c50 και του glx
To cbf 250 ομως που το φτιαχνουν στην βραζιλια δεν εχει την ποιοτητα που αρμοζει σε honda. Tα παλια honda που ειναι made in japan δεν συγκρινονται ποιοτικα με τα υπολοιπα Βλεπε ΑΧ1 C50 GLX CB400 CBR400 ΚΛΠ
Το ιδιο ισχυει και στα αυτοκινητα...το civic του 92 δεν συκρινεται σε ποιοτητα με το σημερινο...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την John_C50 στις Τετ 16 Μαρ 2011, 10:03, 1 φορά | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ........VS......... Τετ 16 Μαρ 2011, 09:54 | |
| χωσε αχιλλεα.. τζονυ μαζι σου,, ο παλιος ειναι αλλιως | |
|
| |
John_C50 Επίτιμο μέλος
| Θέμα: Απ: ........VS......... Τετ 16 Μαρ 2011, 23:29 | |
| Xαρακτηριστικο παραδειγμα ποιοτητας: Τα κρυσταλα που εχω στα φλας ειναι γνησια (stanley).Αυτο σημαινει οτι ειναι τουλαχιστον 30χρονων...ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!!! Tα κρυσταλα αυτα και 50 χρονια να τα αφησεις στον ηλιο...δεν θα παθουν τιποτα! Αραγε γιατι τα κοντερ των κινεζικων και το φαναρι μπροστα θολωνουν στον 1 χρονο???? Γιατι ειναι ΜΑΠΑ!!! | |
|
| |
Κινέζος Baby ducker
| Θέμα: Απ: ........VS......... Πεμ 17 Μαρ 2011, 01:52 | |
| ολη την ωρα προκαλεις...αρχιζω και αναρωτιεμαι μπας και την βρισκεις ετσι; | |
|
| |
John_C50 Επίτιμο μέλος
| Θέμα: Απ: ........VS......... Πεμ 17 Μαρ 2011, 01:55 | |
| Το οτι λεω τα πραγματα με το ονομα τους εσυ το λες προκληση? Αμφισβητεις την ποιοτητα των παλιων καλων ιαπωνεζικων honda??? | |
|
| |
Κινέζος Baby ducker
| Θέμα: Απ: ........VS......... Πεμ 17 Μαρ 2011, 02:00 | |
| εγω φιλε μου δεν σου ειπα οτι αμισφβητω την ποιοτητα της honda απλα εσυ ολη την ωρα καθεσαι και σχολιαζεις περι κηνας με μονο σκοπο την εμεση ενοχληση μου,εγω τουλαχιστον αυτο καταλαβαινω...και εγω ξερω οτι ο παπιος μου ακομα δεν μου εχει βγαλει κανενα προβλημα(και ας την εχω μολις 4 μηνες) και ξερω ενα παιδι με μια παπια κινεζικη που την εχει 5 χρονια και ακομα ειναι ρολοι το μηχανακι.. | |
|
| |
John_C50 Επίτιμο μέλος
| Θέμα: Απ: ........VS......... Πεμ 17 Μαρ 2011, 02:06 | |
| Mαλλον σε λαθος θεμα γραφεις... Το θεμα φτιαχτηκε με αυτο το σκοπο...
Αν δε σου αρεσει μην απαντας Αν δεν κανω λαθος εσυ ειχες ζητησει να το συνεχισουμε το πανηγυρακι...
Και που'σαι...δεν εχεις καθολου μα καθολου χιουμορ! ,εγω τουλαχιστον αυτο καταλαβαινω... | |
|
| |
Κινέζος Baby ducker
| Θέμα: Απ: ........VS......... Πεμ 17 Μαρ 2011, 02:27 | |
| Δηλαδη εσυ θες να εκτονωθεις με αυτο τον τροπο; Σου αρεσει αυτο; Την βρισκεις ετσι; Εγω δεν ζητησα να συνεχιστει αυτο το πανηγυρακι απλα εσυ το καταλαβες αλλιως μαλλον κατι που ειχα πει. Δεν με νοιαζει αμα πιστευεις οτι δεν εχω χιουμορ,φτανει να το ξερουν οι φιλοι μου και οι δικοι μου ανθρωποι. Και που'σαι δεν το συνεχιζω αλλο. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ........VS......... Πεμ 17 Μαρ 2011, 02:30 | |
| χοχοχοχοχοχχοχοοοοοοο και εγω stanley εχω !!!! (ειχα) ακομα τα εχω αλλα στην αποθηκη..
Αχιλλεα.. μην μασας ρε.. ριξε ξυλο !! χχεχεχεχεχεχεχεχεχεεεεε
ποοοο οχι μην μου το χαλας τωρα... τζαμπα εφτιαξα τοπικ για ξυλο?? ... (βασικα αμα δεν ηταν ο δημητρης δεν το εφερνα στα ισια του )
ριξε καμια ψιλη.. ετσι θα το αφησεις 2 μετρα παλικαρι.. ??!! | |
|
| |
John_C50 Επίτιμο μέλος
| Θέμα: Απ: ........VS......... Πεμ 17 Μαρ 2011, 02:40 | |
| - Strogylofanareas!!!! έγραψε:
- Παραθετω απαντηση του αχιλλεα..για να βγαζει νοημα γιατι ειχαμε ενα τεχνικο θεματακι..
- Κινέζος έγραψε:
- Αν εβγαινε θα το επερναν ολοι επειδη θα ηταν κινεζικο
Ναι πλησιασα τα εργοστασια και οταν περνουσε εγινε η εκρηξη γι'αυτο εγινα και ετσι! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] <- λες να σταματησε η παραγωγη honda και να ξεμπερδεψε ο πλανητης μια και καλη; Τουλαχιστον για κανα μηνα καλα ειναι!!! Εστω και στα αυτοκινητα και μονο!
Ομως ας συνεχισουμε το πανηγυρι!!!
Α ναι και οταν δεν εγραφα εδω με ειχαν πιασει οντως οι μπατσοι και γλυτωσα γιατι εχωσα το ΣΚΑΙΤΙΜ!!! στην τσεπη μου!!! Μετα περνωντας απο τζαπαν παραλιγο να πνιγω αλλα τα καταφερα γιατι ο μπομπος εχει καλα κρατηματα και για μια στιγμη εγινε σαν σανιδα του σερφ.Και τωρα αμα με δεις ειμαι με μια μαυρη κορδελα στο μπρατσο και θρυνω γιατι μερικα c50 τα πηρε η θαλασσα 5η σειρα στο ποστ σου...Γιατι δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου... Αν νομιζεις οτι τη βρισκω να εκτονονομαι με αυτο τον τροπο...δικαιωμα σου...για την ακριβεια προβλημα σου Το οτι δεν εχεις χιουμορ το συμπεραινω απο το οτι μεταφραζεις το πειραγμα σε λοξα δικια μου... ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ........VS......... Πεμ 17 Μαρ 2011, 02:55 | |
| εγω εκτονονομαι με σουζες... | |
|
| |
Γλάρος Junior ducker
Ονομα : kammeni flatza Τόπος : AIGALEOU AVENUE Ηλικία : 31 Μηχανη : ΗΟΝDA C50 100cc Αριθμός μηνυμάτων : 666
| Θέμα: Απ: ........VS......... Πεμ 17 Μαρ 2011, 08:52 | |
| | |
|
| |
John_C50 Επίτιμο μέλος
| Θέμα: Απ: ........VS......... Πεμ 17 Μαρ 2011, 09:40 | |
| Αυτο ειναι απομιμιση του c50 injection περισσοτερο... [img] [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.][/img] | |
|
| |
| ........VS......... | |
|