| Suzuki Fx VS Yamaha Crypton X VS Yamaha Z | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Strogylofanareas!!!! Moderator
Ονομα : Ηλιας Τόπος : Ακρατα Ηλικία : 28 Μηχανη : Honda C50 (Στρογγυλοφαναρο) 72cc Αριθμός μηνυμάτων : 1215
| Θέμα: Suzuki Fx VS Yamaha Crypton X VS Yamaha Z Σαβ 26 Μαρ 2011, 21:36 | |
| | |
|
| |
kostaskk18
Τόπος : mitilini-leykada Μηχανη : aprilia sx 50,yamaha tdr 125 Αριθμός μηνυμάτων : 65
| Θέμα: Απ: Suzuki Fx VS Yamaha Crypton X VS Yamaha Z Κυρ 27 Μαρ 2011, 03:32 | |
| crypton x για τωρα..επιδη ειναι το μονο που βγαινει καινουριο και εχει καλητερη αξιωπιστια..αλλα αν εβγενε καινουριο z θα ηταν αυτο πρωτο... | |
|
| |
Γλάρος Junior ducker
Ονομα : kammeni flatza Τόπος : AIGALEOU AVENUE Ηλικία : 31 Μηχανη : ΗΟΝDA C50 100cc Αριθμός μηνυμάτων : 666
| Θέμα: Απ: Suzuki Fx VS Yamaha Crypton X VS Yamaha Z Κυρ 27 Μαρ 2011, 03:35 | |
| | |
|
| |
Ονομα : Ηλιας Τόπος : Ακρατα Ηλικία : 28 Μηχανη : Honda C50 (Στρογγυλοφαναρο) 72cc Αριθμός μηνυμάτων : 1215
| Θέμα: Απ: Suzuki Fx VS Yamaha Crypton X VS Yamaha Z Δευ 28 Μαρ 2011, 02:31 | |
| μαζι με τα αλλα... το yamaha το Ζ F1 ??! τι λεει ?!
| |
|
| |
John_C50 Επίτιμο μέλος
Ονομα : Γιαννης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 32 Μηχανη : Honda C50c - Kawasaki Ninja 250R Αριθμός μηνυμάτων : 529
| Θέμα: Απ: Suzuki Fx VS Yamaha Crypton X VS Yamaha Z Δευ 28 Μαρ 2011, 05:15 | |
| F1Z λεγεται και νομιζω εχει ιδιο μοτερ με το Ζ αλλα ειναι 110.Δεν ειμαι σιγουρος
Τωρα σχετικα με την ψηφοφορια...
Απο επιδοσεις καλυτερο ειναι το Z εννοειται, σαν διχρονο...
Αλλα επειδη δεν τα πολυσυμπαθω τα διχρονα θα ψηφισω το FX γιατι εχει συμπλεκτη 5 ταχυτητες και παει πολυ καλα!(το εζησα σαν εκπαιδευτικο για το Α1 διπλωμα)
Το crypton ωραιο μεν αλλα λογο ψεκασμου δεν παει σαν τα αλλα... Σε γενικες γραμμες ομως, απο τα καινουργια ειναι η κορυφη. | |
|
| |
zozefina Baby ducker
Ονομα : charalambos Τόπος : akrata Ηλικία : 28 Μηχανη : Aprilia Tuono Αριθμός μηνυμάτων : 456
| Θέμα: Απ: Suzuki Fx VS Yamaha Crypton X VS Yamaha Z Δευ 28 Μαρ 2011, 07:39 | |
| FX μονο...για αυτα π ειπε ο τζονης.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Suzuki Fx VS Yamaha Crypton X VS Yamaha Z Τρι 29 Μαρ 2011, 03:47 | |
| ναι.. τα fxακια..ειναι καλα παπια.. χμμ να ρωτισω κατι.. τα yamaha Z δεν πεφτουν κατω απο 900e τα f1 που ουσιαστικα ειναι ο πρόδρομος του σημερινού Ζ και αφου εχουν το ιδιο μοτερ... γιατι παιζουν στο 500αρικο ??!! και υπόψιν εχει και σενια με 4 και 3μισι κατοσταρικα.. θεωριτικα δεν πρεπει να ειναι πολυ πιο αργα απο τα σημερινα Ζ ! οποτε λοιπών ???!! γιατι τοσο χαμηλες τιμες ??!! | |
|
| |
kostaskk18
Τόπος : mitilini-leykada Μηχανη : aprilia sx 50,yamaha tdr 125 Αριθμός μηνυμάτων : 65
| Θέμα: Απ: Suzuki Fx VS Yamaha Crypton X VS Yamaha Z Τρι 29 Μαρ 2011, 03:55 | |
| - Strogylofanareas!!!! έγραψε:
- ναι.. τα fxακια..ειναι καλα παπια.. χμμ να ρωτισω κατι.. τα yamaha Z δεν πεφτουν κατω απο 900e τα f1 που ουσιαστικα ειναι ο πρόδρομος του σημερινού Ζ και αφου εχουν το ιδιο μοτερ... γιατι παιζουν στο 500αρικο ??!! και υπόψιν εχει και σενια με 4 και 3μισι κατοσταρικα.. θεωριτικα δεν πρεπει να ειναι πολυ πιο αργα απο τα σημερινα Ζ ! οποτε λοιπών ???!! γιατι τοσο χαμηλες τιμες ??!!
1-ειναι πολυ ποιο παλια απο τα z και σπανια θα βρεις σε καλη κατασταση.2-το γκαζι τους ειναι λιγο,δεν συγκρινετε με του z σε καμια περιπτωση.δεν φτιαχνονται οσο το z 3- δεν εχουν συμπλεκτη( να ειναι ημιαυτοματα)...και νομιζω οτι ειναι και λιγοτερα κυβικα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Suzuki Fx VS Yamaha Crypton X VS Yamaha Z Τρι 29 Μαρ 2011, 04:04 | |
| μαλιστα... και να σου πω ρε Κωστα αφου εισαι και βετερανος στα διχρονα.. οταν λες δεν συγκρίνεται η δυναμη τους
δηλαδη ??!! δωσε ενα καλο παραδειγμα που ειμαι και κουλαδι !! | |
|
| |
kostaskk18
| Θέμα: Απ: Suzuki Fx VS Yamaha Crypton X VS Yamaha Z Τρι 29 Μαρ 2011, 04:16 | |
| δεν εχω οδηγισει ποτε τετοιο ουτε ειμαι βετερανος(πολεμου) απο τις εμπειριες μου και απο αυτα που βλεπω στους δρομους ξερω οτι αυτα τα μηχανακια δεν εχουν δυναμη οσο το z..εγω θα ελεγα οτι συγκρινονται με ενα συγχρονο τετραχρονο 110αρι...και για αυτο βλεπεις παπουδες να τα οδηγανε...εδω παντος μονο παπουδες τα οδηγανε αυτα...πρεπει να εχει κοντα στα 10hp ενο το z εχει 18 | |
|
| |
| Suzuki Fx VS Yamaha Crypton X VS Yamaha Z | |
|